Image default
Επιχειρήσεις

Upstream: Υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις

Πιστή στην αξία της συμπερίληψης με ίσες ευκαιρίες στην εργασία ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, χρώματος, αναπηρίας, καταγωγής και σεξουαλικού προσανατολισμού, η ελληνική πολυεθνική τεχνολογίας marketing Upstream προχώρησε στην υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Η υπογραφή της Χάρτας πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα παρουσία της HR Director της Upstream, κ. Ντένης Πλέσσα, και του προέδρου του ΚΕΑΝ (Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων) και ιδρυτή του Diversity Charter Greece, κ. Σταύρου Μηλιώνη.

Η Χάρτα Διαφορετικότητας αποτελεί μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση της διαφορετικότητας στις ελληνικές επιχειρήσεις, η οποία υλοποιείται στην Ελλάδα από το ΚΕΑΝ και το Diversity Charter Greece. Στόχος της είναι να λειτουργήσει ως μέσο δέσμευσης για την εφαρμογή της ισότητας των ίσων ευκαιριών και της διαφορετικότητας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

Σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας, ο CFO της Upstream, Γιώργος Σερφιώτης τόνισε: «Η Upstream από την ίδρυσή της έως σήμερα έχει βαθιά στο DNA της την πολυπολιτισμικότητα. Η διαφορετικότητα των ανθρώπων μας που ζουν σε όλες τις γωνιές του πλανήτη μας εμπνέει και μας εξελίσσει καθημερινά. Για εμάς η συμπερίληψη στον χώρο της εργασίας με ίσες ευκαιρίες για όλους ήταν και είναι εκ των ων ουκ άνευ και είμαστε υπερήφανοι που είμαστε πλέον μέλη της Χάρτας, αλλά και που βλέπουμε το ελληνικό οικοσύστημα εταιρειών να αγκαλιάζει πρωτοβουλίες που μόνο καλύτερους μπορούν να μας κάνουν».

Από την πλευρά της, η HR Director της Upstream Ντένη Πλέσσα, δήλωσε σχετικά: «Η Upstream είναι οι άνθρωποί της. Και πρώτη μας προτεραιότητα είναι όλοι οι άνθρωποί μας να νιώθουν ασφάλεια, σεβασμό και πάνω απ’όλα το αίσθημα του ανήκειν, της ομάδας. Η διαφορετικότητα των ανθρώπων μας είναι και αυτή που χτίζει την κουλτούρα μας, μια κουλτούρα πολυπολιτισμική, πολύχρωμη και πολυφωνική».

Αναφερόμενος στην υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας από την Upstream, ο Σταύρος Μηλιώνης, πρόεδρος του ΚΕΑΝ δήλωσε: «Η Upstream, η εταιρεία που ξεκίνησε από την Ελλάδα πριν 20 χρόνια και έγινε παγκόσμια ηγέτιδα στο mobile marketing παγκοσμίως, έγινε μέλος της Χάρτας Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις, ενισχύοντας το δίκτυο των επιχειρήσεων που προωθούν τη συμπερίληψη στον εργασιακό χώρο ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, χρώματος, αναπηρίας, καταγωγής και σεξουαλικού προσανατολισμού. Καλώς ήρθατε, είμαστε σίγουροι ότι η συμβολή σας για ένα καλύτερο και πιο δίκαιο μέλλον στην αγορά εργασίας, θα είναι καθοριστική».

Διαβάστε ακόμη:

Δεκαπενταύγουστος: Πώς αμείβεται η αργία – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι

ΕΚΤ: Αναμένεται να αυξήσει σήμερα τα επιτόκιά της για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια

RWE: Βάζει και πλωτά φωτοβολταϊκά σε υπεράκτιο αιολικό

Σχετικα αρθρα

Δήμας: Κορυφαία προτεραιότητα της κυβέρνησης η δημιουργία νέων και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας

admin

Κυριακάτικη αργία: Προς πλήρη κατάργηση με νομοσχέδιο από το υπ. Ανάπτυξης

admin

Starbucks: Η μειωμένη ζήτηση και ο Covid στην Κίνα επισκίασαν κέρδη και έσοδα

admin

Intracom: Πρόθεση εισόδου της Intracom Properties στο Χ.Α. μέσω της «Κλουκίνας – Λάππας»

admin

ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Δωρεάν διάθεση 1,2 εκατ. νέων μετοχών- Οι δικαιούχοι

admin

Τέρνα Ενεργειακή: Δωρεάν διάθεση 1.200.000 νέων μετοχών σε διοικητικά στελέχη

admin

MIG: Με ποσοστό άνω του 5% και ο Αναστάσιος Στάμου με τη ΡΟΛΟΠΑΚ

admin

Μηδενίστηκε το ποσοστό της Rinoa Ltd στην Attica Bank

admin

Η Cityzen διευρύνει τη συνεργασία της με τη Lidl (pics)

admin

Ομολογιακό δάνειο 75,1 εκατ. ευρώ από τη Λάμψα

admin

Λάμψα: Κάλυψη ομολογιακού δανείου 75 εκατ. ευρώ από ΕΤΕ-Αlpha Bank-Eurobank

admin

ΒΙΣ: Επιβεβαιώνει ενδιαφέρον εξαγοράς από μεγάλο ξένο όμιλο

admin