Image default
Επιχειρήσεις

ΕΛΠΕ: Τριπλή χρυσή βράβευση στα «Hellenic Responsible Business Awards 2022»

Με πέντε βραβεία τιμήθηκε ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κατά την τελετή απονομής των «HellenicResponsible Business Awards 2022».

«Η βράβευση αυτή αποτελεί αναγνώριση της συστηματικής προσπάθειας που συντελείται καθημερινά, εδώ και χρόνια. Η λειτουργία βάση των αρχών της βιώσιμης ανάπτυξης και της εταιρικής υπευθυνότητας, είναι χαραγμένη στο DNA του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ», δήλωσε η Διευθύντρια Εταιρικής Ευθύνης Γεωργία Λασανιάνου, προσθέτοντας: «Ο Όμιλος ΕΛΠΕ μετασχηματίζεται με γοργά και σταθερά βήματα προς ένα πιο πράσινο και βιώσιμο μέλλον, βελτιώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμά του. Ο Όμιλος έχει δεσμευτεί, και το πράττει διαχρονικά, να είναι πάντα παρών εκεί όπου υπάρχει πραγματικά ανάγκη, στηρίζοντας εμπράκτως την ελληνική κοινωνία και οικονομία, δημιουργώντας αξία στην Ελλάδα και σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται.»

Εκτός της διάκρισης ως CSR Corporate Brand της Χρονιάς, ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ έλαβε, επίσης, τα ακόλουθα σημαντικά βραβεία:

•Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Πρότυπο Επένδυσης» (Τοπικής / Περιφερειακής, ή Εθνικής Εμβέλειας), για την κατασκευή στην περιοχή της Κοζάνης του μεγαλύτερου έργου ΑΠΕ στην Ελλάδα και ενός από τα μεγαλύτερα φωτοβολταϊκά πάρκα στην Ευρώπη.

•Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Ανταπόκριση σε Έκτακτη Ανάγκη», για τη θωράκιση πληγέντων περιοχών από τις πυρκαγιές του 2021, με 100% οικολογικά αντιδιαβρωτικά έργα.

•Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Αριστεία στη Συνεργασία» (Συνεργασία Επιχείρησης & Τοπικής Κοινότητας / Κράτους), για την κατασκευή τριών πλήρως προσβάσιμων παιδικών χαρών με στοιχεία ΑΠΕ, για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

•Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας».

Η τελετή απονομής των βραβείων “Hellenic Responsible Business Awards” που διοργανώθηκε για 7η χρονιά από την Boussias, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουλίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», υπό την αιγίδα των Υπουργείων, Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Περιβάλλοντος & Ενέργειας, καθώς και του ΣΕΒ.

Διαβάστε ακόμη

Επιδότηση καυσίμων: Νέος γύρος αιτήσεων και πληρωμών για εκατομμύρια ιδιοκτήτες ΙΧ και αγρότες

Πλειστηριασμοί: Ποια ηχηρά και «επώνυμα» σφυριά χτυπούν αυτή τη βδομάδα (pics)

Το ξαφνικό deal του Ερρίκος Ντυνάν, η Εθνική που… δεν θέλει γάμους, η μάχη του Πειραιά και οι δουλειές Βασιλάκη – Φουρλή

Σχετικα αρθρα

Alpha Trust-Ανδρομέδα: Στις 18/4 η ΓΣ για μέρισμα με δικαίωμα επανεπένδυσης

admin

ΛΑΡΚΟ: Δέσμευση για παράταση των συμβάσεων εργασίας έως τις 12 Μαίου

admin

Bain & Company: Εμπιστοσύνη στη συνεχή ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας

admin

Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Ο Ν. Μπήλιος αναλαβάνει Διευθυντής Επικοινωνίας & Εταιρικών Σχέσεων

admin

BriQ Properties: Αύξηση 14% στα έσοδα από ενοίκια το 2023

admin

Noval Property: Νέο μέλος του ΔΣ ο Μιχ. Παναγής

admin

Βασιλάκης: Έρχονται νέες συνεργασίες μέχρι το τέλος του 2024 για την Autohellas

admin

Trastor: Αυξημένα κατά 25,2% τα EBITDA το 2023

admin

Intralot: Υπογραφή με πέντε τράπεζες για ομολογιακό δάνειο €100 εκατ.

admin

Alpha Bank: Στη διοικητική ομάδα o Ν.Β. Σαλακάς

admin

Autohellas: Στις 18 Απριλίου η ΓΣ για τη διάθεση κερδών

admin

Autohellas: Στις 18 Απριλίου η ΓΣ για διάθεση κερδών και Stock Awards

admin