Επικαιροποίηση της τελευταίας ανασκόπησης.

Η υπέρβαση των 3,205 ευρώ έδωσε μια καλή ένδειξη για αλλαγή της βραχυπρόθεσμης τάσης ενεργοποιώντας κι ένα πιθανό σχηματισμό αντιστροφής CUP & HANDLE με κάθε επιφύλαξη βέβαια λόγω του όχι ομαλού πυθμένα του. Πλέον έχει διασπαστεί και η κατερχόμενη γραμμή τάσης και δεν διακρίνεται άλλη αντίσταση ως τον στόχο της κούπας λίγο πριν την σημαντική οριζόντια αντίσταση του εβδομαδιαίου high fractal του Μάη. Ήδη οι τιμές προσέγγισαν το 62% διόρθωσης όλου του πτωτικού έκτοτε.

Η κίνηση που εξελίσσεται ξεκίνησε μετά την κρυφή θετική απόκλιση των τιμών που δεν έκαναν στον πρόσφατο πυθμένα χαμηλότερο χαμηλό όπως ο RSI. Οι τιμές σεβάστηκαν ως τώρα την θετική απόκλιση όπως είχαν κάνει (με το παραπάνω) και με την προηγηθείσα αρνητική.

Αν οι συνθήκες και το κλίμα στις αγορές παραμείνουν καλές όπως τώρα κι επιτρέψουν την κίνηση προς τα υψηλά του Μάη με βλέπω να αρχίσω να βάζω σενάρια (όνειρα) δημιουργίας  μεγάλου σχηματισμού αναστροφής όπως είναι ο ανάστροφος ΩΚΩ και να περιμένω τη δημιουργία του δεξιού του ώμου αφού κάπου εκεί δεν μπορεί παρά να δώσει και μια διόρθωση.

Εκεί βέβαια ή και χαμηλότερα θα μπορούσε να δημιουργηθεί ο δεξιός ώμος ενός κανονικού μεγαλύτερου ΩΚΩ με αριστερό ώμο τα ψηλά του Φλεβάρη και το όνειρο να γίνει εφιάλτης αλλά πάλι αυτό θα εξαρτηθεί από το κλίμα στις μεγάλες ξένες αγορές.

Αποποίηση ευθύνης