Image default
Επιχειρήσεις

Hotel Investments Partners – AMR Collection: Aνοίγει νέο ξενοδοχείο Dreams Corfu Resort & Spa

Η Hotel Investment Partners (HIP), ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης ξενοδοχειακών μονάδων στην Νότια Ευρώπη που ανήκει σε επενδυτικά κεφάλαια της Blackstone και η Apple Leisure Group (“ALG”), ο κορυφαίος όμιλος διαχείρισης θερέτρων, ταξιδιών αναψυχής και φιλοξενίας στη Βόρεια Αμερική, μέρος της Hyatt, ανακοινώνουν το άνοιγμα του Dreams Corfu Resort & Spa στις 28 Ιουλίου –παλαιότερα γνωστό ως Corcyra Beach, στα Γουβιά της Κέρκυρας– μετά από εκτεταμένη ανακαίνιση.

Η HIP επένδυσε περίπου €29,2 εκατομμύρια για να αναβαθμίσει και να μετατρέψει το ακίνητο, το οποίο διαχειρίζεται η AMR™ Collection υπό την επωνυμία Dreams® Resorts & Spas προσφέροντας υπηρεσίες UnlimitedLuxury®. Η ανακαίνιση περιλαμβάνει την ανακατασκευή όλων των κοινόχρηστων χώρων και δωματίων, τοποθετώντας το ακίνητο ανάμεσα στα πιο περιζήτητα ξενοδοχεία 5 αστέρων στην Ελλάδα.

Μέχρι το 2023, το θέρετρο θα διαθέτει 337 δωμάτια, 203 από τα οποία θα ανήκουν στην κατηγορία Preferred Club. Το καλοκαίρι του 2022, το θέρετρο άνοιξε με 235 δωμάτια, 50 εκ των οποίων ανήκαν στην κατηγορία Preferred Club. Όλοι οι επισκέπτες απολαμβάνουν πρόσβαση στην infinity πισίνα, σε αναβαθμισμένα εστιατόρια, στα πέντε νέα σημεία φαγητού και ποτού, όπως a la carte εστιατόρια, lobby bar, beach bar, νέο χώρο ψυχαγωγίας και νέο σπα με εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Το Dreams Corfu Resort & Spa είναι το πρώτο ακίνητο με την επωνυμία Dreams που άνοιξε στην Ελλάδα και προσφέρει την Unlimited-Luxury® εμπειρία με εκπληκτικά καταλύματα, επιλογές από διεθνή γαστρονομία και μια ευρεία ποικιλία δραστηριοτήτων. Αυτή η μοναδική παραθαλάσσια ιδιοκτησία βρίσκεται στην όμορφη πόλη των Γουβιών, δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από την προστατευόμενη από την UNESCO πόλη της Κέρκυρας, ενώ προσφέρει ένα πολυτελές σκηνικό για να απολαύσετε μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών. Ως ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία 5 αστέρων στην Ελλάδα, το Dreams Corfu Resort & Spa προσφέρει στους επισκέπτες αποκλειστική πρόσβαση σε ιδιωτική προβλήτα που περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία θαλάσσιων σπορ καθώς και άλλες δραστηριότητες και εκδρομές στα όμορφα, γαλαζοπράσινα νερά της Κέρκυρας.

Η ανακαίνιση του Dreams Corfu Resort & Spa υποστηρίχθηκε από την Alpha Bank η οποία παρείχε τη χρηματοδότηση για την εκτέλεση της δαπάνης.

Διαβάστε ακόμα

Ο… πρωθυπουργός του Μίμη ξύπνησε, τα funds ψάχνουν ξενοδοχεία, ο λευκός ιππότης και οι ίντριγκες στου Μουζάκη 

Ρεύμα: Αντλήθηκαν στην πηγή έσοδα €1,5 δισ. από τους ηλεκτροπαραγωγούς το τελευταίο δίμηνο

Πλειστηριασμοί: Ποιο οικόπεδο – «φιλέτο» στην παραλιακή βγαίνει στο σφυρί (pics)

Σχετικα αρθρα

ΕΚΤΕΡ: Νέα σύμβαση έργου με το ΙΤΕ ύψους 20 εκατ. ευρώ

admin

Συμμετοχή της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ στο Seafood Expo Global 2024

admin

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Aegean

admin

«Πράσινο φως» από Επ. Ανταγωνισμού σε ΤΕΜΕΣ, Premia Properties, Ελληνικά Οινοποιεία, Αμπελώνες Ναβαρίνο

admin

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Στις 23 Μαίου η ΓΣ για τη διανομή κερδών

admin

Τεχνική Ολυμπιακή: Βγήκε το πόρισμα της KPMG για το τίμημα του Πόρτο Καρράς

admin

Επ. Ανταγωνισμού: Πράσινο φως στο deal Premia-ΤΕΜΕΣ για τους αμπελώνες στο Costa Navarino

admin

Στο 14ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας η Ergo Ασφαλιστική

admin

Δυο νέα μέλη στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ

admin

Η Αν. Τσιμπού, νέα Client Manager για ΝΑ Ευρώπη και Μεσόγειο στη Schroders

admin

Ο Γιώργος Καρυστινός νέος Εταίρος στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ Ελλάδος

admin

Πρεμιέρα στη σεζόν για τα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group

admin