Image default
EUROBANK

Eurobank: Καλύτερη τράπεζα σε Ελλάδα & Κύπρο στις υπηρεσίες Treasury & Cash Management


Τη σημαντική διάκριση Best Treasury and Cash Management 2022 σε Ελλάδα & Κύπρο έλαβε η Eurobank από το διεθνούς κύρους περιοδικό Global Finance. H Τράπεζα αποσπά για 8η διαδοχική χρονιά (2015 – 2022) τη συγκεκριμένη διάκριση για τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα, καθώς αναγνωρίζεται η έμφαση που δίνει στην παροχή διεθνών προδιαγραφών και υψηλού επιπέδου συναλλακτικών υπηρεσιών σε ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις.

Με σταθερή τη δέσμευση για την υποστήριξη των στόχων των επιχειρήσεων στην κατεύθυνση της αύξησης αποδοτικότητας, διαχείρισης λειτουργικών κινδύνων και μείωσης κόστους, η Τράπεζα παρέχει διαχρονικά ένα πλήρες φάσμα χρηματοοικονομικών μέσων και υπηρεσιών για τη διευκόλυνση καθημερινών εργασιών και την απλοποίηση του συναλλακτικού κυκλώματος. Οι φετινές διακρίσεις έχουν ιδιαίτερη αξία στο σημερινό ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον, όπου ο τομέας της ταμειακής διαχείρισης αναδεικνύεται παγκοσμίως ως κομβικός παράγοντας για την επιχειρηματική ανάπτυξη, αναγνωρίζοντας εμπράκτως την αποτελεσματικότητα και καινοτομία των λύσεων του Τομέα Global Transaction Banking της Eurobank στο σύγχρονο επιχειρείν.

Η Τράπεζα υλοποιεί ένα συνεκτικό πρόγραμμα επένδυσης στην ψηφιακή τραπεζική υιοθετώντας το καινοτόμο Phygital μοντέλο εξυπηρέτησης που αξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής σε απόλυτη ισορροπία με τον ανθρώπινο παράγοντα προκειμένου να προσφέρει ένα ολιστικό σύνολο εργαλείων και υπηρεσιών που διευκολύνουν τις καθημερινές εργασίες των επιχειρήσεων. Στον Τομέα του Global Transaction Banking, εντάσσονται η ηλεκτρονική διαχείριση και άμεση ενημέρωση για την κατάσταση των εισπράξεων, η εκτέλεση μεμονωμένων ή μαζικών πληρωμών, καθώς και η ασφαλής διεκπεραίωση συναλλαγών διεθνούς εμπορίου.

Ταυτόχρονα, διαθέτει ολοκληρωμένες δράσεις δικτύωσης, ενημέρωσης και προβολής βέλτιστων διεθνών πρακτικών που προσφέρουν στις επιχειρήσεις αξιόπιστες λύσεις για την επιτάχυνση του ψηφιακού τους μετασχηματισμού και την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητάς τους. Μεταξύ αυτών είναι η βραβευμένη διαδικτυακή πύλη διεθνούς εμπορίου Exportgate που αποτελεί πολύτιμο εργαλείο εξωστρέφειας για τις ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις και το Digital Academy For Business για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων.

Το Global Finance μέσα από μια πολυεπίπεδη διαδικασία αξιολόγησης επιλέγει τους οργανισμούς εκείνους που ξεχωρίζουν για τις κορυφαίες επιδόσεις τους στην παγκόσμια οικονομική κοινότητα . Για την επιλογή των οργανισμών που διακρίθηκαν, η συντακτική ομάδα του περιοδικού αξιοποίησε τις συστάσεις στελεχών, ειδικών του κλάδου και εμπειρογνωμόνων και διενήργησε μία ανεξάρτητη έρευνα αξιολογώντας στοιχεία για την κερδοφορία, το μερίδιο αγοράς και την εμβέλεια, το επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών, την ανταγωνιστικότητα των τιμών και την καινοτομία των υπηρεσιών/προϊόντων, καθώς και κριτήρια που στοιχειοθετούν τον βαθμό διαφοροποίησης σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Σχετικα αρθρα

Σε μόλις 21 εισηγμένες το 80% της αξίας του Χρηματιστηρίου

admin

Eurobank: Ανακοίνωσε το πρόγραμμα εθελουσίας – Οι όροι

admin

Η «χρυσή» λίστα των πολυτιμότερων εταιρειών του Χρηματιστηρίου (infographic)

admin

Eurobank: Ανοίγει άμεσα νέα εθελουσία με γενναιόδωρη αποζημίωση εως και πάνω από 180.000€

admin

Το Ταμπλό του Χρηματιστηρίου: Τα 7 δισ. ευρώ της Eurobank και η αναίμακτη διόρθωση της Intrakat

admin

Eurobank και Πειραιώς χρηματοδοτούν φωτοβολταϊκό έργο της ΔΕΗ Ανανεώσιμες στην Πτολεμαΐδα

admin

Eurobank: Έμφαση στις δραστηριότητες του εξωτερικού

admin

Eurobank: Σε λειτουργία τα νέα γραφεία ανώτατης διοίκησης στο κέντρο της Αθήνας

admin

Eurobank: Σύμβαση χρηματοδότησης 50,3 εκατ. ευρώ με την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. με τη συμμετοχή του ΤΑΑ

admin

Eurobank: The disbursement of the 6th tranche of the Recovery Fund approved

admin

Eurobank: Εγκρίθηκε η εκταμίευση για την 6η δόση του Ταμείου Ανάκαμψης

admin

Eurobank: Among the world’s top banks for its ESG practices

admin