Image default
EUROBANK

Eurobank: Καλύτερη τράπεζα σε Ελλάδα & Κύπρο στις υπηρεσίες Treasury & Cash Management


Τη σημαντική διάκριση Best Treasury and Cash Management 2022 σε Ελλάδα & Κύπρο έλαβε η Eurobank από το διεθνούς κύρους περιοδικό Global Finance. H Τράπεζα αποσπά για 8η διαδοχική χρονιά (2015 – 2022) τη συγκεκριμένη διάκριση για τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα, καθώς αναγνωρίζεται η έμφαση που δίνει στην παροχή διεθνών προδιαγραφών και υψηλού επιπέδου συναλλακτικών υπηρεσιών σε ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις.

Με σταθερή τη δέσμευση για την υποστήριξη των στόχων των επιχειρήσεων στην κατεύθυνση της αύξησης αποδοτικότητας, διαχείρισης λειτουργικών κινδύνων και μείωσης κόστους, η Τράπεζα παρέχει διαχρονικά ένα πλήρες φάσμα χρηματοοικονομικών μέσων και υπηρεσιών για τη διευκόλυνση καθημερινών εργασιών και την απλοποίηση του συναλλακτικού κυκλώματος. Οι φετινές διακρίσεις έχουν ιδιαίτερη αξία στο σημερινό ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον, όπου ο τομέας της ταμειακής διαχείρισης αναδεικνύεται παγκοσμίως ως κομβικός παράγοντας για την επιχειρηματική ανάπτυξη, αναγνωρίζοντας εμπράκτως την αποτελεσματικότητα και καινοτομία των λύσεων του Τομέα Global Transaction Banking της Eurobank στο σύγχρονο επιχειρείν.

Η Τράπεζα υλοποιεί ένα συνεκτικό πρόγραμμα επένδυσης στην ψηφιακή τραπεζική υιοθετώντας το καινοτόμο Phygital μοντέλο εξυπηρέτησης που αξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής σε απόλυτη ισορροπία με τον ανθρώπινο παράγοντα προκειμένου να προσφέρει ένα ολιστικό σύνολο εργαλείων και υπηρεσιών που διευκολύνουν τις καθημερινές εργασίες των επιχειρήσεων. Στον Τομέα του Global Transaction Banking, εντάσσονται η ηλεκτρονική διαχείριση και άμεση ενημέρωση για την κατάσταση των εισπράξεων, η εκτέλεση μεμονωμένων ή μαζικών πληρωμών, καθώς και η ασφαλής διεκπεραίωση συναλλαγών διεθνούς εμπορίου.

Ταυτόχρονα, διαθέτει ολοκληρωμένες δράσεις δικτύωσης, ενημέρωσης και προβολής βέλτιστων διεθνών πρακτικών που προσφέρουν στις επιχειρήσεις αξιόπιστες λύσεις για την επιτάχυνση του ψηφιακού τους μετασχηματισμού και την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητάς τους. Μεταξύ αυτών είναι η βραβευμένη διαδικτυακή πύλη διεθνούς εμπορίου Exportgate που αποτελεί πολύτιμο εργαλείο εξωστρέφειας για τις ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις και το Digital Academy For Business για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων.

Το Global Finance μέσα από μια πολυεπίπεδη διαδικασία αξιολόγησης επιλέγει τους οργανισμούς εκείνους που ξεχωρίζουν για τις κορυφαίες επιδόσεις τους στην παγκόσμια οικονομική κοινότητα . Για την επιλογή των οργανισμών που διακρίθηκαν, η συντακτική ομάδα του περιοδικού αξιοποίησε τις συστάσεις στελεχών, ειδικών του κλάδου και εμπειρογνωμόνων και διενήργησε μία ανεξάρτητη έρευνα αξιολογώντας στοιχεία για την κερδοφορία, το μερίδιο αγοράς και την εμβέλεια, το επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών, την ανταγωνιστικότητα των τιμών και την καινοτομία των υπηρεσιών/προϊόντων, καθώς και κριτήρια που στοιχειοθετούν τον βαθμό διαφοροποίησης σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Σχετικα αρθρα

Eurobank Equities: Παραμένει θετικό το story των ελληνικών τραπεζών – Ο βραχυπρόθεσμος κίνδυνος των εκλογών – Οι νέες τιμές-στόχοι

admin

Στο 7,125% το τελικό επιτόκιο για το ομόλογο της Eurobank – Αντλεί €500 εκατ. ευρώ, ισχυρή η ζήτηση

admin

Eurobank: Μεικτά τα μηνύματα για την πορεία της οικονομίας το 4ο τρίμηνο 2022

admin

Eurobank: Ανάγκη αύξησης της συμμετοχής του πληθυσμού στο εργατικό δυναμικό

admin

Εξερεύνηση στην Ινδία ετοιμάζει η Eurobank

admin

Eurobank: Μελέτη “Το Αναδυόμενο Μοντέλο Ανάπτυξης της Ελληνικής Οικονομίας”

admin

Eξαγορά της BNP Paribas Personal Finance Bulgaria από την Postbank

admin

Eurobank & egg: Σταθερά δίπλα στην καινοτόμο επιχειρηματικότητα

admin

Eurobank: Ελαφρά ανάκαμψη του δείκτη οικονομικού κλίματος τον Νοέμβριο, στις 101,4 μονάδες

admin

Eurobank: Στα 70 εκατ. ευρώ το τίμημα για το επιπλέον 13,4% στην Ελληνική Τράπεζα

admin

Στο 10,25% το τελικό επιτόκιο για το ομόλογο της Eurobank – Πάνω από €850 εκατ. η ζήτηση

admin

Στην έκδοση ομολόγου προχωρά και η Eurobank

admin