Image default
Επιχειρήσεις

Eurolife FFH: Μεγάλος χορηγός του «The Christmas Factory» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Η περίοδος των Χριστουγέννων πλησιάζει και το The Christmas Factory επέστρεψε για άλλη μια χρονιά για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους στο πιο παραμυθένιο εργοστάσιο Χριστουγέννων της Αθήνας. Η Eurolife FFH συμμετέχει ενεργά στη διάδοση της χριστουγεννιάτικης μαγείας, ως Μεγάλος Χορηγός της φετινής διοργάνωσης, αλλά και ως αποκλειστικός χορηγός του «Σπιτιού των Ξωτικών», που άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά φέτος.

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται δίπλα στην ελληνική οικογένεια, τόσο μέσα από τα ασφαλιστικά της προγράμματα, όσο και μέσα από δράσεις που θα προσφέρουν στιγμές χαράς και αισιοδοξίας.

Για αυτό και φέτος τα Χριστούγεννα θα βρίσκεται στη φαντασμαγορική γιορτή του The Christmas Factory και θα μοιράζεται «Τα Μυστικά του Άι Βασίλη» με τους επισκέπτες. Στη μαγική ατμόσφαιρα της γιορτής συμβάλλουν και τα μοναδικά ξωτικά, για αυτό και η Eurolife FFH φρόντισε να φέρει στο χώρο την πιο σκανταλιάρικη παρέα.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το «Σπίτι των Ξωτικών», που φιλοξενείται για πρώτη φορά φέτος στο The Christmas Factory, να ξεναγηθούν στο σπίτι τους, να δουν πού κοιμούνται και να καθίσουν στα θρανία τους για να γράψουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη, με το μαγικό αλφάβητο των ξωτικών.

Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ, αφού θα πρέπει να μπουν στον λαβύρινθο των ξωτικών, να βρουν το μαγικό καζάνι με την αστερόσκονη και να βουτήξουν μέσα το γράμμα τους για να μπορέσει να φτάσει πιο γρήγορα στον Άι Βασίλη.

Το λαμπερό χριστουγεννιάτικο πάρκο που έχει γίνει πλέον θεσμός, επέστρεψε φέτος πιο πλούσιο από ποτέ, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Συνώνυμο με το φως, τη χαρά, τη γιορτή και το παιχνίδι, θα υποδέχεται μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου καθημερινά το κοινό γεμάτο μοναδικές χριστουγεννιάτικες εμπειρίες, όπως συναρπαστικά εργαστήρια, μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά, δώρα, μουσική, φαγητό, τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών, Άγιο Βασίλη, και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Τα Χριστούγεννα είναι μια ευκαιρία να περάσουμε χρόνο με τους αγαπημένους μας και να μοιραστούμε μαγικές στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς. Για αυτό και φέτος τις γιορτές η Eurolife FFH δίνει το «παρών» στη λαμπερή γιορτή του The Christmas Factory και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν τα μυστικά του. Για να μας θυμίσει ότι αξία έχει να μοιραζόμαστε τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Διαβάστε ακόμη

«Αγεφύρωτο» το χάσμα στα επιτόκια δανείων και καταθέσεων – Το κέρδος των τραπεζών και οι ενστάσεις της κυβέρνησης

Fitch: Τι «βλέπει» για τις ελληνικές τράπεζες το 2023

Ιταλία: Το δυσεπίλυτο πρόβλημα του εταιρικού χρέους – μαμούθ των €123 δισ.

 

Σχετικα αρθρα

Brown Hotels: Στόχος τα 24 ξενοδοχεία μέχρι το 2025

admin

Οι πρώτες επενδύσεις του 2024 για την Premia Properties

admin

Alpha Trust-Ανδρομέδα: Στις 18/4 η ΓΣ για καταβολή μερίσματος

admin

Alpha Trust-Ανδρομέδα: Στις 18/4 η ΓΣ για μέρισμα με δικαίωμα επανεπένδυσης

admin

ΛΑΡΚΟ: Δέσμευση για παράταση των συμβάσεων εργασίας έως τις 12 Μαίου

admin

Bain & Company: Εμπιστοσύνη στη συνεχή ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας

admin

Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Ο Ν. Μπήλιος αναλαβάνει Διευθυντής Επικοινωνίας & Εταιρικών Σχέσεων

admin

BriQ Properties: Αύξηση 14% στα έσοδα από ενοίκια το 2023

admin

Noval Property: Νέο μέλος του ΔΣ ο Μιχ. Παναγής

admin

Βασιλάκης: Έρχονται νέες συνεργασίες μέχρι το τέλος του 2024 για την Autohellas

admin

Μουσικός Οίκος Νάκα: Αύξηση πωλήσεων και σταθερά κέρδη στο α’ εξάμηνο

admin

Trastor: Αυξημένα κατά 25,2% τα EBITDA το 2023

admin