Image default
Οικονομία

WISTA Hellas: Αναγνώριση του έργου τεσσάρων γυναικών στη ναυτιλία

Μια ξεχωριστή εκδήλωση διοργάνωσε η WISTA Hellas, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, με αφορμή την απονομή των καθιερωμένων βραβείων που θεσμοθετήθηκαν από το 2021.

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα, στο ξενοδοχείο The Athens Marriott Hotel, περίπου 300 προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν από κοντά τα νέα τους και να ανταλλάξουν ευχές.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κα Μαρία Συρεγγέλα, η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κ. Ολυμπία Αναστασοπούλου, ο Αρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. κ. Γεώργιος Αλεξανδράκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων κ. Χαράλαμπος Σημαντώνης, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδου και Πρεσβευτής του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού στην Ελλάδα κ. Λεωνίδας Δημητριάδης-Ευγενίδης, ο Αντιπρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γεώργιος Αλεξανδράτος, πρόεδροι θεσμικών φορέων και άλλες προσωπικότητες της ευρύτερης ναυτιλιακής κοινότητας καθώς και εκπρόσωποι του ελληνικού και ξένου τύπου.

DSC_00140-scaled
DSC_00134-scaled
DSC_00115-scaled

Η κ. Πετράκη, Πρόεδρος της WISTA Hellas καθώς και της WISTA International ανακοίνωσε ότι το ετήσιο βραβείο “Leadership Award”, φέτος απονέμεται από κοινού στην κα Ελεονώρα Μπαχά, ιδρύτρια & Managing Director του ναυλομεσιτικού γραφείου Hellaschart και παράλληλα ιδρυτικό μέλος της WISTA Hellas και την κα Μαρία Λιβανού, Managing Director at Nilimar ShipsSale and Purchase. Το εν λόγω βραβείο καθιερώθηκε με στόχο την αναγνώριση και επιβράβευση ατόμων, των οποίων η ηγεσία συνείσφερε σημαντικά στην ποικιλομορφία των φύλων.

Η βραδιά συνεχίστηκε με την απονομή για το Βραβείο του Λιμενικού Σώματος για την αριστεία στη διοίκηση Λιμεναρχείου νευραλγικής σημασίας, το οποίο απονεμήθηκε από κοινού στην Υποπλοίαρχο ΛΣ, κα Ουρανία Ζαφειρίου, που υπηρετεί στη διεύθυνση Προσωπικού του Αρχηγείου του Λ.Σ.-ΕΛ-ΑΚΤ. και στην Υποπλοίαρχο ΛΣ κα Δέσποινα Χουχουρέλου, Λιμενάρχη Σύμης.

Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος κ. Γεώργιος Αλεξανδράκης ανέφερε ότι τιμά τις δύο γυναίκες, στελέχη-αξιωματικούς του Λ.Σ.-ΕΛ-ΑΚΤ. οι οποίες από θέσεις ευθύνης επιτελούν εξαιρετικά σημαντικό έργο, πιστά προσηλωμένες στον καθήκον τους με απόλυτο επαγγελματισμό, με υψηλό ήθος σε δύο ακριτικά νησιά με μεγάλη γεωστρατηγική σημασία.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ευχές της κ. Πετράκη για την περίοδο των εορτών και για το νέο έτος, προσκαλώντας όλους και όλες να συμμετέχουν ακόμη πιο ενεργά στο σωματείο με προτάσεις και ιδέες και να σταθούν αρωγοί στους σκοπούς του, ώστε να δοθούν ευκαιρίες για περισσότερη δημιουργία και δράσεις.

DSC_01323-scaled
DSC_01067-scaled
DSC_00970-scaled
DSC_00885-1-scaled
DSC_00773-scaled
DSC_00098-scaled

Σχετικα αρθρα

Υποθαλάσσια ζεύξη Σαλαμίνας – Περάματος: Άγνωστο το μέλλον για την παραχώρηση των 500 εκατ. ευρώ 

admin

Ξεκλειδώνουν έως 3 δισ. ευρώ για το «πρασίνισμα» των νησιών – Κλείδωσε η συμφωνία με τις Βρυξέλλες

admin

Παγίδα τεκμηρίων στις χωριστές φορολογικές δηλώσεις συζύγων

admin

Εκπνέει η προθεσμία για τη διασύνδεση ταμειακών-POS

admin

ΕΚΠΟΙΖΩ: Περισσότερο φυσικά και λιγότερο επεξεργασμένα τρόφιμα προτιμούν οι καταναλωτές

admin

Ολλανδία: Η κυβέρνηση θα επενδύσει 2,5 δισ. ευρώ σε έργα στο Αϊντχόβεν

admin

ΥΠΟΙΚ: 136.000 e–mails σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών-POS

admin

Λεωνίδας Δημητριάδης – Ευγενίδης: Ανανέωση της θητείας ως «Ναυτιλιακού Πρεσβευτή»

admin

ΙΕΛΚΑ: Συγκράτηση τιμών στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ τον Φεβρουάριο

admin

Ενέργεια: Υπερκαλύπτουν τους στόχους του 2030 οι «πράσινες» επενδύσεις

admin

ΙΕΛΚΑ: Βραδύτερη άνοδος τιμών κατά 2,75% τον Φεβρουάριο – Μεγαλύτερες αυξήσεις και μειώσεις

admin

Πρωτοποριακή συνεργασία BCA College και Brown Hotels για τη δημιουργία ενός νέου Diploma in Resorts and Hotels Operations Management

admin