Image default
Διεθνή

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός: Έρχονται τα χιόνια και οι… συνοδοί πολυτελείας

Ως… μαγνήτης για τις ιερόδουλες λειτουργεί κάθε χρόνο το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που διεξάγεται στο χιονισμένο Νταβός της Ελβετίας, σε υψόμετρο 1560 μέτρων –  με την γερμανική εφημερίδα «Bild» να παραθέτει πικάντικες λεπτομέρειες για τον τιμοκατάλογο των συνοδών πολυτελείας.

Η παγκόσμια ελίτ που αντιμετωπίζει κάθε χρόνο τα μεγαλύτερα προβλήματα του κόσμου – συμπεριλαμβανομένης της ανισότητας των φύλων – τροφοδοτεί μια έξαρση της πορνείας στην ελβετική πόλη-θέρετρο, σχολιάζει από την πλευρά της η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Η ζήτηση για call girls εκτοξεύεται κάθε χρόνο στη διάρκεια του παγκόσμιου οικονομικού συνεδρίου όπου δίνουν το «παρών» αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων όπως και υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων.

Από χθες, ημέρα έναρξης των εργασιών του φόρουμ, τα γραφεία που προωθούν «αιθέριες υπάρξεις» για να ικανοποιήσουν «με την ώρα» τους προσκεκλημένους στο ετήσιο οικονομικού φόρουμ, τρίβουν τα χέρια τους καθώς η ζήτηση αυξάνεται κατακόρυφα.

Την ίδια ώρα, οι ελβετικές αρχές προσπαθούν να κρατήσουν ανοιχτούς τους δρόμους από το χιόνι που έχει ήδη φθάσει τα 20 εκατοστά και τους αστυνομικούς να «χτενίζουν» την περιοχή υπό το φόβο τρομοκρατικών επιθέσεων. 

Η κατακόρυφη αύξηση τιμών σε είδη πρώτης ανάγκης, ο πόλεμος στην Ουκρανία και η κλιματική κρίση είναι τα βασικά θέματα στην ατζέντα του φετινού φόρουμ , εκεί όπου περίπου 2.700 συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν τις απόψεις τους.

«Στο φόρουμ που διεξάγεται στις ελβετικές Άλπεις, σχεδόν 2.700 συμμετέχοντες από τον χώρο της πολιτικής και τον επιχειρηματικό κόσμο, θα συζητήσουν τρόπους για την επίλυση διεθνών προβλημάτων.

Το σύνθημα του φετινού συνεδρίου είναι «Συνεργασία σε έναν κατακερματισμένο κόσμο». Στο επίκεντρο του φόρουμ θα βρεθούν οι συνέπειες του πολέμου της Ουκρανίας, όπως ο υψηλός πληθωρισμός και η ενεργειακή κρίση, αλλά και η κλιματική αλλαγή», επισημαίνει η εφημερίδα «Bild».

Εκτός από τα καίρια θέματα που θα συζητηθούν μέσα στα επόμενα 24ωρα, υπεύθυνος υπηρεσίας συνοδών δήλωσε στην ελβετική εφημερίδα «20 minutes» ότι η μεγάλη ζήτηση κυριών που θα συντροφεύουν τους συμμετέχοντες για όσες ώρες επιθυμούν, είναι ένα ζήτημα που απασχολεί κατά κόρον τους ιθύνοντες του φόρουμ. Οι συνοδοί πολυτελείας διαμένουν συνήθως στα ίδια ξενοδοχεία με τους υψηλούς προσκεκλημένους και τους συμβούλους τους που συμμετέχουν στο διεθνές φόρουμ.

Ραντεβού στην Ελβετία 

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η Σαλόμ Μπάλθους, που είναι εκτός από call girl και συγγραφέας, ανέβασε πρόσφατα στο Twitter το ακόλουθο μήνυμα:

Date in der Schweiz während des #WWF bedeutet, nachts um 2 auf dem Hotelflur erst Pistolenmündungen von Sicherheitsleuten zu schauen – und dann mit ihnen die Giveaway-Pralinen aus dem Restaurant zu teilen und über Reiche zu lästern… #Davos #WEF

— Salomé Balthus (@Salome_herself) January 16, 2023

«Ραντεβού στην Ελβετία κατά τη διάρκεια του #WWF (Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ) σημαίνει να κοιτάς τα όπλα των φρουρών ασφαλείας στο διάδρομο του ξενοδοχείου στις 2 το πρωί και μετά να μοιράζεσαι μαζί τους τις σοκολάτες από το εστιατόριο και να κουτσομπολεύεις τους πλούσιους… #Davos #WEF».

Η 36χρονη διαμένει στο 5άστερο Γκραντ Ριζόρτ Μπαντ Ραγκάζ,  κοντά στο Νταβός, καθ’ όλη τη διάρκεια της συνόδου κορυφής, αλλά αρνείται να αποκαλύψει τα ονόματα των πελατών της με ισχυρή επιρροή. Το μόνο που λέει είναι:

«Πιστέψτε με, δεν θέλετε να μπείτε σε δικαστικές διαμάχες μαζί τους».

Η εφημερίδα BILD είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τη συνοδό «Λιάνα» για την επιχείρησή της: έχει καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους, πράσινα μάτια και ένα χαμόγελο με λακκάκια.

Φορώντας ένα μακρύ παλτό, δεν ξεχωρίζει ανάμεσα στους προσκεκλημένους του Νταβός.

«Αυτό είναι σημαντικό», όπως επισημαίνει και προσθέτει: «Υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι, πρέπει το ντύσιμο να είναι αυστηρά επαγγελματικό για να μπορείς να εισέλθεις σε κάποια ξενοδοχεία».

2.300 ευρώ για μια βραδιά

Η καστανή Λιάνα έχει ραντεβού με έναν τακτικό πελάτη, έναν Αμερικάνο, για σήμερα το βράδυ.

«Όποτε είναι στην Ελβετία, ο Αμερικάνος μου τηλεφωνεί. Αυτό συμβαίνει πολλές φορές το χρόνο».

Η Λιάνα χρεώνει 700 ευρώ για λίγες ώρες και, όποιος θέλει να διανυκτερεύσει μαζί της, πληρώνει 2.300 ευρώ. Συν τα έξοδα μετακίνησης», όπως η ίδια εξηγεί.

Σε κάθε Φόρουμ του Νταβός, το τηλέφωνο δεν σταματάει να χτυπάει, όπως υποστηρίζει και ο διευθυντής υπηρεσίας συνοδών στο Ααρκάου, που απέχει 170 χιλιόμετρα από το Νταβός.

«Έχει λάβει ήδη έντεκα κρατήσεις και 25 τηλεφωνήματα μέχρι στιγμής», λέει ο ίδιος στην ελβετική εφημερίδα «20 Minuten» εκτιμώντας ότι στη διάρκεια της εβδομάδας, θα υπάρξουν περισσότερες κρατήσεις.

«Κάποιοι έχουν κάνει κράτηση συνοδών για τους ίδιους αλλά και τους υπαλλήλους τους σχετικά με τα πάρτι που διοργανώνονται σε σουίτες ξενοδοχείου», ανέφερε η εφημερίδα .

Την ίδια ώρα, ένας διευθύνων σύμβουλος υπηρεσίας συνοδών στη Ζυρίχη δεν παραδέχεται ότι κι αυτός επωφελείται από το ετήσιο οικονομικό φόρουμ στο μακρινό και χιονισμένο Νταβός.

«Την ημέρα άφιξης και αναχώρησης των συμμετεχόντων, έχουμε επίσης περισσότερες τηλεφωνικές κλήσεις για συνοδούς πολυτελείας », λέει  στην εφημερίδα BILD και προσθέτει: «Ωστόσο, συνήθως δεν στέλνουμε κυρίες στο Νταβός: Δεν αξίζει από οικονομικής πλευράς», προσθέτει.

Ωστόσο, η συνοδός κυριών, Λιάνα, κάνει δύο ώρες οδικώς από τη Ζυρίχη στο Νταβός , αλλά μόνο για τακτικούς πελάτες και έναντι πληρωμής εκ των προτέρων, όπως η ίδια διευκρινίζει. Μεταξύ των πελατών της είναι και Γερμανοί.

Πριν από μερικά χρόνια, όπως λέει, ένας πελάτης ήθελε την παρέα της για τέσσερις ώρες.

« Στη συνέχεια όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά: Δεν χρειάστηκαν δέκα λεπτά για να νιώσει ερωτική ικανοποίηση. Λίγο μετά ροχάλιζε στο κρεβάτι δίπλα μου», λέει η ίδια και γελάει».

Η ίδια πάντως υποστηρίζει ότι προτιμά τους Αμερικανούς και τους Βρετανούς ως ερωτικούς συντρόφους:

«Δυστυχώς, οι Γερμανοί είναι τσιγκούνηδες όταν πρόκειται για φιλοδωρήματα», όπως επισημαίνει .

Το 2020, έρευνα των βρετανικών «Times» έδειξε ότι, τουλάχιστον 100 ιερόδουλες ταξιδεύουν κάθε χρόνο στο Νταβός για τη Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, όπως ανέφερε Ελβετός αστυνομικός, που δεν κατονομάζεται.

Σχετικα αρθρα

Αναλυτές: Game changer για τη Μέση Ανατολή το ισραηλινό πλήγμα στο Ιράν -«Μπορεί να οδηγήσει σε ανοιχτό πόλεμο»

admin

Υποψήφια στις ευρωεκλογές η Ιταλίδα ακτιβίστρια που κρατείται στην Ουγγαρία

admin

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Πάνω από 1 δισ. δολάρια το κόστος, λίγοι είχαν ασφαλίσει σπίτια και αυτοκίνητα

admin

Επίθεση Ισραήλ σε Ιράν – Guardian: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα – Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

admin

Ο Σόιμπλε περιγράφει την ελληνική κρίση – Σε ένα κορδόνι κρεμόταν η ζωή μου, το ευρώ και το μέλλον της Ευρώπης

admin

Aνάλυση Le Figaro: Το Ιράν «βοηθά» το Ισραήλ να τερματίσει τον πόλεμο στη Γάζα

admin

Telegraph για το χτύπημα του Ισραήλ στο Ιράν: Ο Νετανιάχου έκανε αυτό που τον προειδοποίησε ο πλανήτης να μην κάνει

admin

Σε δίκη Γερμανός ακροδεξιός πολιτικός για τη χρήση ναζιστικού συνθήματος

admin

Ιταλία-G7: Οι ΗΠΑ προσπαθούν να συσπειρώσουν τους Ευρωπαίους απέναντι στην Κίνα

admin

Ιρλανδία: Δικαστήριο δικαίωσε τους συγγενείς των νέων που σκοτώθηκαν από πυρκαγιά σε κλαμπ, 43 χρόνια μετά

admin

Reuters: Ποιες οι δυνατότητες αεράμυνας του Ισραήλ και ποιες της Τεχεράνης

admin

Ψευδοκράτος: Παράδειγμα και για εμάς η ένταξη του Κοσσυφοπεδίου στο Συμβούλιο της Ευρώπης

admin