Image default
Επιχειρήσεις

Matrix Pack: Στρατηγική συμφωνία με τη Virescent Paper Products για τη δημιουργία της Matrix Pack North America

Η Matrix Pack & η Virescent Paper Products ανακοινώνουν από κοινού τη στρατηγική τους συμφωνία για τη δημιουργία της Matrix Pack North America με στόχο την εξυπηρέτηση υφιστάμενων και μελλοντικών πελατών.

Η Matrix Pack θα είναι άμεσα σε θέση να παράγει και να παραδίδει καλαμάκια από χαρτί και βιοαποδομήσιμες πρώτες ύλες στις αγορές των ΗΠΑ και του Καναδά με στόχο έως το 1ο τρίμηνο του 2023, για να δημιουργήσει χωρητικότητα για το πρώτο έτος, 2 δισεκατομμυρίων χάρτινων καλαμακιών και 5 δισεκατομμυρίων από βιοαποδομήσιμες πρώτες ύλες

Η παραγωγή για τον επόμενο έτος, θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Virescent στο Κεντάκι. Η Matrix Pack κατά τους πρώτους μήνες του 2023, θα παρέχει όλο τον απαραίτητο τεχνολογικά μέσα για την επίτευξη του σκοπού. Έτσι, η Matrix Pack North America στοχεύει να είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός και ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης στις αγορές των QSR και της HORECA στη Βόρεια Αμερική εντός του πρώτου τριμήνου του 2023.

Σύντομα, και εντός του έτους, η Matrix Pack θα μπορεί επίσης να παραδίδει στην αγορά της Βόρειας Αμερικής προϊόντα fiber που παράγονται προς το παρόν στις εγκαταστάσεις της στην Ευρώπη (καπάκια για ζεστά ροφήματα, μαχαιροπίρουνα κ.λπ.).

Ο Stuart Seltman, Πρόεδρος της Virescent Paper Products, δήλωσε:

«Εκτιμώ ειλικρινά τη συναρπαστική ευκαιρία να συνεργαστώ με την ομάδα της Matrix Pack, προκειμένου να φέρουμε φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα στην αγορά της Βόρειας Αμερικής. Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος από την ενέργεια, το όραμα και την τεχνογνωσία της Matrix Pack και ανυπομονώ να γίνω μέρος αυτής της στρατηγικής συνεργασίας.»

Ο Λυμπέρης Πολυχρονόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Matrix Pack, δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Stuart και την ομάδα του για την εποικοδομητική στάση και τις ιδέες τους τις τελευταίες εβδομάδες, που επέτρεψαν τη σύναψη αυτής της συμφωνίας. Αυτή η συμφωνία δίνει μια νέα, εκπληκτική δυναμική στον όμιλο Matrix Pack, ο οποίος σήμερα έχει εγκατεστημένη δυναμικότητα παραγωγής πάνω από 20 δισεκατομμύρια καλαμάκια σε χαρτί και βιοαποδομήσιμες πρώτες ύλες στην Ευρώπη, έχοντας 5 μονάδες παραγωγής σε 3 χώρες και πολλά υποστηρικτικά κέντρα logistics».

Matrix Pack: www.matrixpack.gr
Virescent Paper Products: www.virescentpaperstraws.com

Σχετικα αρθρα

Οι μνηστήρες για τη Famar και τα milestone της πώλησης

admin

Νέα επένδυση 50 εκατ. από τον Σπ. Θεοδωρόπουλο στη Wonderplant

admin

Autohellas: Εγκρίθηκε η διανομή καθαρού μερίσματος €0,665/μετοχή

admin

Ελλάκτωρ: Στο προσεχές μέλλον αποφάσεις για Ηλέκτωρ και επιστροφή κεφαλαίου

admin

Autohellas: Τη διανομή καθαρού μερίσματος €0,665/μετοχή ενέκρινε η ΓΣ

admin

ΟΛΠ: Συμμετοχή στην 1η Έκθεση «Logistics & Transports Expo»

admin

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Καθαρά κέρδη στα €116 εκατ. το 2023

admin

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Κέρδη 116 εκατ. από συνεχιζόμενες δραστηριότητες

admin

Στην Howden ο Σάββας Μυρίδης, ενισχύεται το Marine

admin

Η Space Hellas “Advanced Services Deployment Partner” της Dell Technologies

admin

Space Hellas: Πιστοποίηση «Advanced Services Deployment Partner» από τη Dell

admin

Ανδρομέδα: Εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος 0,30 ευρώ ανά μετοχή

admin