Image default
Οικονομία

Γιαννακόπουλος στην κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου: Σε αχαρτογράφητα νερά η οικονομία το 2023 (φωτό

Συγκρατημένα αισιόδοξος αλλά και προβληματισμένος για το 2023 εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος, μιλώντας στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας που έλαβε χώρα στις «Βερσαλλίες» το βράδυ του Σαββάτου.

«Η φετινή χρονιά, τόνισε μεταξύ άλλων, είναι ιδιαίτερη γιατί έχουμε την προεκλογική περίοδο. Η επιχειρηματικότητα περνάει δύσκολες ημέρες. Ερχόμαστε από μία πανδημία, τώρα βιώνουμε την ακρίβεια, την ενεργειακή κρίση, που είναι ένα εκρητικό μείγμα για να ανταπεξέλθουν οι επιχειρήσεις μας και ειδικά η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα να αντέξει όλους τους κλυδωνισμούς της Ελληνικής οικονομίας. Από την μεριά της κυβέρνησης έγιναν πολλά, δόθηκαν πολλά χρήματα, στηρίχθηκε η οικονομία, αλλά διεκδικούμε περισσότερα γιατί αυτά τα χρόνια που έρχονται είναι σε αχαρτογράφητα νερά. Δεν ξέρει κανείς πως θα είναι το 2023…»

Δείτε τη δήλωση:

«Σε δύσκολους καιρούς εμείς πορευτήκαμε με ένα δρόμο. Την υψηλή ποιότητα συνεργασίας με όλους και με όλα που μας οδηγούσαν σε τελικές ενέργειες, προγράμματα, πράξεις και έργα για τον άνθρωπο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Δείτε τη δήλωση:

“Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει τον κοινωνικό ιστό της χώρας, επιχειρηματίες και στοχευμένα ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες” είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ. Χρήστος Κέλλας.

Δείτε τη δήλωση:

“Στηρίζουμε όσο κανείς άλλος στο παρελθόν τους εμπόρους, τις επιχειρήσεις και τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας. Και τώρα ήρθε η ώρα να δρέψουμε τους καρπούς των προσπαθειών και των θυσιών, στις οποίες όλοι υποβληθήκαμε” σημείωσε μεταξύ άλλων η βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ. κ. Στέλλα Μπίζιου.

Δείτε τη δήλωση:

Ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης στον χαιρετισμό του υποστήριξε μεταξύ άλλων πως “οι επιχειρήσεις ζητούν λύσεις στο ενεργειακό, χώρο στο δίκτυτο, net metering. Που είναι; Πουθενά. Και ειδικά στο νομό Λάρισας δεν υπάρχει πρόβλεψη για εκσυγχρονισμό του δικτύου. Αυτή είναι η αλήθεια και δεν είναι κακόπιστη κριτική.”

Δείτε τη δήλωση:

Η βουλευτής Λάρισας του ΚΙΝΑΛ κ. Ευαγγελία Λιακούλη είπε μεταξύ άλλων πως “το 2021 και 2022 τα πράγματα δεν ήταν καθόλου καλά για τις επιχειρήσεις…”

Δείτε τη δήλωση:

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης σημείωσε μεταξύ άλλων πως στόχος είναι η ανάδειξη του Δήμου ως τρίτος περιφερειακός πόλος ανάπτυξης της χώρας.

Δείτε τη δήλωση:

Δείτε φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση:

                     

                      

Ρεπορτάζ: Νικόλας Σελητσιανιώτης / φωτό – βίντεο: onlarissa.gr

Σχετικα αρθρα

Βουλή: «Πολεοδομία» για τουριστικές επενδύσεις – Διευκολύνεται η παραχώρηση τουριστικών λιμένων

admin

Παράγωγα: Περαιτέρω υποχώρηση στο ενδιαφέρον για τα ΣΜΕ του 25αρη τρέχουσας σειράς

admin

Αύξηση εσόδων από φόρους & εισφορές αλλά και πιέσεις σε ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις φορολογουμένων και ασφαλισμένων

fastpath

Πιθανή η επιστροφή από το 2022 σε πρωτογενές πλεόνασμα σύμφωνα με το Γραφείο Προϋπολογισμού Βουλής – Καμπανάκι για εξωτερικό έλλειμμα

admin

Ολοταχώς για διασύνδεση ταμειακών- POS

admin

Έρχεται νέος γύρος αυξήσεων τιμών στα σούπερ μάρκετ

admin

Παραγγελίες πλοίων: Στους Έλληνες η μερίδα του λέοντος

fastpath

Α. Γεωργιάδης: Η Ελλάδα μπορεί να γίνει κυρίαρχη στον χώρο του real estate

admin

UniCredit για Ελλάδα: Ανάπτυξη 1,4% για το 2023  – «Μάλλον απίθανη» μονοκομματική κυβέρνηση μετά τις εκλογές

admin

ΤΑΙΠΕΔ: D Marinas Hellas – ΤΕΜΕΣ προτιμητέος επενδυτής για τη Mαρίνα Πύλου

admin

ΔΕΗ: «Πράσινο φως» στην επιστροφή πρώην λιγνιτικών εκτάσεων στο Δημόσιο

admin

Έρευνα ΕΒΕΑ: «Αισιόδοξη για το μέλλον μία στις δυο επιχειρήσεις»

fastpath