Image default
Οικονομία

ΣΕΒΕ: Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του σήματος «Macedonia the Great» στο Ευρωκοινοβούλιο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Συλλογικού Σήματος του ΣΕΒΕ «MACEDONIA THE GREAT» στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, η οποία διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της ευρωβουλευτή του ΕΛΚ Μαρίας Σπυράκη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ήταν η πρώτη εκδήλωση για την παρουσίαση του Σήματος στο εξωτερικό, μετά την ολοκλήρωση του α’ κύκλου των ενημερωτικών συναντήσεων στο εσωτερικό, ενώ ο ΣΕΒΕ ήδη σχεδιάζει τις επόμενες εκδηλώσεις και εν γένει δράσεις τόσο εντός όσο και κυρίως εκτός χώρας για την προώθηση του Σήματος.

Στην εκδήλωση που συντόνισε η κ. Σπυράκη απευθύνοντας και χαιρετισμό, συμμετείχαν ως ομιλητές: ο επικεφαλής της ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος του ΕΛΚ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, o πρόεδρος του ΣΕΒΕ Συμεών Διαμαντίδης, ο Βούλγαρος ευρωβουλευτής  του ΕΛΚ, εκπρόσωπος τύπου της Διεύρυνσης Δυτικών Βαλκανίων και Νότιας Γειτονίας, Αντρέι Κοβάτσεφ, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ευρωσύμβουλοι Α.Ε., τεχνικός σύμβουλος του ΣΕΒΕ,  Πάρις Κοκορότσικος και ο επικεφαλής της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στην ΕΕ, πρέσβης Ιωάννης Βράιλας.

Με την παρουσία τους την εκδήλωση τίμησαν ο πρεσβευτής της Ελλάδας στις Βρυξέλλες, πρέσβης Διονύσης Καλαβρέζος, ο Προϊστάμενος του Γραφείου ΟΕΥ Βρυξελλών Τζανέτος Καραντζής καθώς και οι ευρωβουλευτές Άννα Ασημακοπούλου, Πέτρος Κόκκαλης, Θοδωρής Ζαγοράκης, Iωάννης Κεφαλογιάννης και Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Άπαντες συνεχάρησαν τον ΣΕΒΕ για την εθνικής σημασίας πρωτοβουλία του, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο εγχείρημα και δήλωσαν τη στήριξή τους ώστε αυτό να προχωρήσει και το σήμα να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όπου τα ελληνικά προϊόντα/υπηρεσίες εξάγονται. Εξήραν επίσης την πρωτοβουλία της Μαρίας Σπυράκη να διοργανώσει τη συγκεκριμένη εκδήλωση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η αντιπροσωπεία της Διοίκησης του ΣΕΒΕ υπό τον Πρόεδρό του κ. Διαμαντίδη, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στις Βρυξέλλες, συναντήθηκε επίσης με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά και τον επικεφαλής της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στην ΕΕ, πρέσβη Ιωάννη Βράιλα, με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα εξωστρέφειας και αύξησης της διεθνούς ανταγωνιστικότητας των ελληνικών προϊόντων/υπηρεσιών και επιχειρήσεων.

Σχετικα αρθρα

Σύνοδος υπ. Ενέργειας: «Ναι» της Ελλάδας στον νέο «κόφτη» κατανάλωσης αερίου – Υπέρ ριζικών αλλαγών στον ηλεκτρισμό

fastpath

Real Estate: Πόσο νοικιάζονται τα γραφεία – Η «εικόνα» σε βασικούς οδικούς άξονες, οι ταχύτητες και το Airbnb

admin

Η Alpha Bank συμμετείχε στην Παγκόσμια Εβδομάδα Χρήματος

admin

Γιατί οι καταθέτες έχασαν την εμπιστοσύνη τους

admin

Επιστρεπτέα προκαταβολή: Αναμείνατε στο… ακουστικό σας

admin

Το νέο Ε9 φέρνει αλλαγές και μειώσεις στον ΕΝΦΙΑ

admin

Τα πέντε μεγάλα διλήμματα των κεντρικών τραπεζών

admin

Άδ. Γεωργιάδης: Η Ελλάδα είναι σταθερά πρώτη στην απορρόφηση του ΕΣΠΑ

fastpath

ΕΤΑΑ: Ανοίγει ο δρόμος για τα πρώτα έργα InvestEU – Χρηματοδότηση για για πράσινη κινητικότητα και ενέργεια

admin

Εκτέλεση προϋπολογισμού: Πάνω από τον στόχο κατά 1,245 δισ. τα φορολογικά έσοδα το διάστημα Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2023

admin

Ν. Μηταράκης: Παράταση της διαδικασίας για εισδοχή εργατών γης

admin

ΤτΕ: Νέα μείωση των καταθέσεων τον Φεβρουάριο

admin