Image default
Επιχειρήσεις

Στην Intracom το 74,21% της Κλουκίνας-Λάππας με 28,7 εκατ. ευρώ

Στην Intracom το 74,21% της Κλουκίνας-Λάππας με 28,7 εκατ. ευρώ

Στην εξαγορά της Κλουκίνας –Λάππας Τεχνική και Εμπορική (Κ.Λ.Μ.) προχωρά η Intracom Holdings, με στόχο την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας της, στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης της νέας θυγατρικής, Intracom Properties.

Μετά την εξαγορά του 27,6% από τον κ. Λουκά Σπεντζάρη η Intracom είναι έτοιμη να εξαγοράσει κι άλλες μετοχές που αντιστοιχούν με το 46,60% της Κλουκίνας – Ι. Λάππας.

Στην Intracom δηλαδή αναμένεται να περάσει το 74,21% της εταιρείας Κλουκίνας – Λάππας έναντι συνολικού τιμήματος 28,7 εκατ. ευρώ.

Αυτό ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής η Κλουκίνας-Λάππας, που αναλυτικά σημειώνει:

Η «Ι. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ – Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»   κατόπιν ενημέρωσης που έλαβε το βράδυ της 02.02.2023 από τους μετόχους της, κ.κ. Ιωάννη Λάππα, Βιολέττα Λάππα, Μαίρη Λάππα, Κλεοπάτρα Λάππα και την κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία «MUTSAFE LIMITED», ανακοινώνει ότι στις 02.02.2023 υπεγράφη δεσμευτικό μνημόνιο συναντίληψης και συνεργασίας με την Intracom Holdings, δυνάμει του οποίου καθορίστηκαν οι βασικοί όροι απόκτησης από την Intracom Holdings, ή την υπό σύσταση θυγατρική αυτής Intracom Properties, του συνόλου των μετοχών που οι πέντε αυτοί μέτοχοι κατέχουν στην Εταιρεία, και συγκεκριμένα 18.742.293 κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών, που αντιπροσωπεύουν συνολικό ποσοστό συμμετοχής 46,60% επί του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου και αντίστοιχων δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Το συνολικό τίμημα της σκοπούμενης συναλλαγής, θα ανέλθει σε 18.742.293 ευρώ, με ορίζοντα ολοκλήρωσης αυτής, εντός του πρώτου τετραμήνου του 2023, ενώ η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό συνήθεις όρους και αιρέσεις.

Η Εταιρεία διευκρινίζει ότι μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει κάποια γνωστοποίηση σημαντικής μεταβολής στα δικαιώματα ψήφου επί μετοχών της Εταιρείας, βάσει των διατάξεων του Ν. 3556/2007 σε σχέση με τη χθεσινή συναλλαγή πακέτου 10,5 εκ. μετοχών, την οποία πληροφορήθηκε από τον Τύπο.

Η Εταιρεία δεν είναι ακόμη σε θέση να εκτιμήσει την οικονομική και επιχειρηματική επίπτωση της ως άνω απόφασης των μετόχων της, αλλά θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε νεότερη πληροφορία και εξέλιξη.

  • ΚλουκίναςΛάππας
  • Intracom

    Σχετικα αρθρα

    Epsilon Net: Δημόσια πρόταση από General Atlantic, ΕΤΕ και Ι. Μίχο

    admin

    Epsilon Net: Αναβάλλεται η ενημέρωση των αναλυτών εν αναμονή ανακοινώσεων

    admin

    Αύξηση κερδών για τα Πλαστικά Κρήτης

    admin

    Κ. Βουτεράκος (KG Law Firm): Απλοποίηση αδειοδοτήσεων για προσέλκυση επενδύσεων

    admin

    Νέο γραφείο στην Αθήνα άνοιξε η Cegeka

    admin

    Ελ. Βενιζέλος: Θετική αναθεώρηση των προβλέψεων για το 2024

    admin

    Mytilineοs: Πώς διαβάζουν οι αναλυτές αποτελέσματα και dual listing

    admin

    Πρωτοβουλία για ψηφιακή ενδυνάμωση της νέας γενιάς από την Microsoft

    admin

    NBG Securities: Εξαιρετικές προοπτικές για την Mytilineos- Τιμή-στόχος τα €50

    admin

    Interwood: Καλύφθηκε κατά 90,64% η ΑΜΚ

    admin

    Επένδυση στη μονάδα της Ρουμανίας από την Isomat

    admin

    Νέο κατάστημα στην Κόρινθο άνοιξε η Nobacco

    admin