Image default
Πολιτική

Χατζηδάκης από Λάρισα: Βούληση μας να υπάρξει μια σημαντική, αλλά και μια δίκαιη αύξηση των μισθών

xatzidakis misthos

«Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει πως μετα από 12 χρόνια υπήρξε ξεπάγωμα των συντάξεων, αλλά και πως τα τελευταία δύο χρόνια έχουν δοθεί πάνω από 500.000 συντάξεις», πρόσθεσε ο υπουργός Εργασίας 

«Βούληση μας σε κάθε περίπτωση είναι να υπάρξει μια σημαντική, αλλά και μια δίκαιη αύξηση των μισθών. Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη τις δυνατότητες των επιχειρήσεων που πλήττονται και αυτές από την κρίση, αλλά και από την άλλη θα πρέπει να λάβουμε υπόψη και τις ανάγκες των εργαζομένων», δήλωσε από τη Λάρισα, κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ για την κοπή της πίτας, ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης.

Παράλληλα, ο κ. Χατζηδάκης αναφερόμενος στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης είπε ότι «κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει πως μετα από 12 χρόνια υπήρξε ξεπάγωμα των συντάξεων, αλλά και πως τα τελευταία δύο χρόνια έχουν δοθεί πάνω από 500.000 συντάξεις».

Μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εργασίας μιλώντας για τις επικείμενες εκλογές είπε ότι «τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα άφησε πίσω της την κρίση και ανέβηκε σίγουρα ψηλότερα». Τόνισε δε, πως το ζήτημα που τίθεται είναι «αν θα αφήσουμε αυτά που πετύχαμε τα τελευταία χρόνια να πάνε χαμένα και να οδηγηθεί η χώρα σε μια αστάθεια την οποία και θα πληρώσουμε».

«Θεωρώ πως οι Έλληνες έχουν πάρει τις αποφάσεις τους, το δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις. Αν θέλουμε συνέχεια και σταθερότητα, αν θέλουμε πρόοδο, αν θέλουμε αυτό που οραματίστηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, δηλαδή μια προηγμένη ευρωπαϊκή χώρα, η μόνη λύση για να συμβεί αυτό είναι μια κυβέρνηση της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη», σημείωσε.

Τέλος, ο υπουργός αναφέρθηκε και στο κυρίαρχο θέμα της επικαιρότητας που αφορά την ανθρωπιστική βοήθεια της χώρας μας στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας. Όπως σημείωσε «η ευαισθησία και η ανθρωπιά δεν γνωρίζουν σύνορα», για να συμπληρώσει πως «οι Έλληνες είμαστε πάνω από όλα άνθρωποι, χωρίς βέβαια να ξεχνάμε την προκλητικότητα που υπήρξε το τελευταίο διάστημα».

- sofokleous10.gr

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.

Ακολουθήστε το sofokleous10.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Σχετικα αρθρα

Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα: Μεγάλο προβάδισμα της υποψήφιας του εθνικιστικού VMRO στις εκλογές της Β. Μακεδονίας

admin

«Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»: Η μαρτυρία του Βασίλη Γραμμένου για το επεισόδιο με τον Φλώρο στη Βουλή

admin

Κικίλιας για πρόγραμμα ΑΙΓΙΣ: Θα δώσουμε μάχη το καλοκαίρι

admin

Χαρίτσης στην παρουσίαση των υποψήφιων για τις ευρωεκλογές 2024: Δεν θα ξεμπερδέψετε με την Αριστερά

admin

Οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Αριστεράς

admin

Θεοδωρικάκος από Λονδίνο: Η συμμετοχή στις ευρωεκλογές θα είναι μήνυμα συνοχής του Ελληνισμού

admin

Σπαρτιάτες: Σε στενό δικαστικό κλοιό μετά το μπλόκο του Αρείου Πάγου για τις ευρωεκλογές

admin

Μητσοτάκης για το Πρόγραμμα «Αιγίς»: Πρόληψη, καταστολή και αποκατάσταση, το τρίπτυχο για την προστασία της ανθρώπινης ζωής

admin

«Κόντρα» μεταξύ Ερντογάν και Σταϊνμάιερ για Χαμάς και Ισραήλ – «Μπηχτή» Τούρκου προέδρου και για τα Eurofighter

admin

Βασίλης Γραμμένος: «Κάταγμα ρινικών οστών, διάστρεμμα και διάταση της ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης μετά την επίθεση»

admin

Ευρωεκλογές: Γιατί «έκοψε» ο Άρειος Πάγος τους Σπαρτιάτες και άλλα 14 κόμματα – Δείτε αναλυτικά το σκεπτικό της απόφασης

admin

Μάρω Δούκα, Σακελλαρίδης και Φίλης στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς

admin