Image default
Πολιτική

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ: Στην Επιτροπή Δεοντολογίας παραπέμπει ο Τσίπρας τον Πολάκη – Τέλος από Τομεάρχης Διαφάνειας

Παύλος Πολάκης

Τη θέση του Παύλου Πολάκη ως τομεάρχης Διαφάνειας αναλαμβάνει ο Γιάννης Ραγκούσης και αντιστοίχως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος – Το σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας

Την παραπομπή του Παύλου Πολάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ και την καθαίρεσή του από τη θέση του τομεάρχη Διαφάνειας αποφάσισε ο Αλέξης Τσίπρας, προαναγγέλλοντας σημαντικές εξελίξεις στην πολιτική γραμματεία της Τρίτης.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: 

«Με απόφαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία τη θέση του Παύλου Πολάκη ως Τομεάρχη Διαφάνειας αναλαμβάνει ο Γιάννης Ραγκούσης. Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Την ερχόμενη Τρίτη 28/2 θα συνεδριάσει το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος σε διευρυμένη σύνθεση, όπου ο Πρόεδρος θα ζητήσει τη παραπομπή του Παύλου Πολάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας αναφορικά με τη στάση της συστηματικής παραβίασης από πλευράς του των κανόνων συλλογικότητας και δημοκρατικής λειτουργίας του κόμματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία πάντοτε λειτουργούσε συλλογικά και έτσι διαμόρφωνε και διαμορφώνει την πολιτική του. Η πολιτική σύγκρουση με το καθεστώς Μητσοτάκη και με όσους το εκπροσωπούν δεν γίνεται με όρους προσωπικής σταυροφορίας αλλά με σχέδιο, θεσμική σοβαρότητα και αποφασιστικότητα. Δεν είναι ατομική υπόθεση αλλά συλλογικό καθήκον και στρατηγική.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία θέλει και μπορεί με ενότητα, σοβαρότητα και ψυχραιμία να διασφαλίσει το πρόσωπο και την καθαρότητα της πολιτικής του.

Νερό στο μύλο του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του ουδείς δικαιούται να ρίχνει και μάλιστα λίγες ημέρες πριν και την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου».

- sofokleous10.gr

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.

Ακολουθήστε το sofokleous10.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Σχετικα αρθρα

Τσίπρας: Κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας μακράς πνοής με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ

admin

Μητσοτάκης από Λαμία: «Τι σημαίνει αυτός ο άγνωστος χ; Οι πολίτες θα ψηφίσουν στα τυφλά; Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα»

admin

Θεοδωρικάκος από Λαμία: Άμεση προτεραιότητα η κατασκευή του φράχτη στον Έβρο

admin

Γεωργιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλά για τις ευθύνες της ΡΑΣ, γιατί η ηγεσία της διορίστηκε επί των ημερών του

admin

Χριστοδουλίδης: Η ενδεχόμενη ενίσχυση των σχέσεων Ελλάδας-Τουρκίας είναι κάτι το οποίο θα αξιοποιήσουμε και εμείς

admin

Υπουργικό αύριο στις 11 το πρωί: Θέματα του υπουργείου Εσωτερικών στη βασική ατζέντα

admin

Μητσοτάκης: Πρόγραμμα 4,2 δισ. ευρώ για τη Στερεά Ελλάδα – 540 έργα και παρεμβάσεις

admin

Παρατηρητήριο Fake News της ΝΔ: Τα έξι ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ για τον Νίκο Παπαθανάση

admin

Τσίπρας: «Την τελευταία φορά που διάλεξαν άλλοι τον πρωθυπουργό, δεν είχαμε καλά αποτελέσματα»

admin

Live η ομιλία Μητσοτάκη: Στην πρώτη κάλπη οι πολίτες θα αποφασίσουν το κόμμα και τον πρωθυπουργό που θα κυβερνήσει

admin

Τραγωδία στα Τέμπη: Ψηφίζουν τα μέτρα στήριξης ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Ελ. Λύση

admin

ΝΔ: Τα έξι «fake news του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του κ. Παπαθανάση»

admin