Image default
Επιχειρήσεις

Active Energy Solutions: Στην 35η θέση της λίστας των Financial Times με τις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη

Στη λίστα των Financial Times με τις 1.000 Ταχύτερα Αναπτυσσόμενες Εταιρείες στην Ευρώπη (FT 1000: Europe’s Fastest Growing Companies), συμπεριλαμβάνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, η ελληνική εταιρεία η Active Energy Solutions, κατακτώντας την 35η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη και ταυτόχρονα την 1η θέση στην κατηγορία που δραστηριοποιείται, “Energy & Utilities”.

Η λίστα, η οποία συντάσσεται σε συνεργασία με την εταιρεία ερευνών Statista, αναδεικνύει τις κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης, που έχουν επιτύχει το υψηλότερο ποσοστό αύξησης εσόδων μεταξύ 2018 και 2021. Ειδικότερα, το 2021, η Active Energy Solutions κατέγραψε απόλυτο ρυθμό ανάπτυξης 1979,82% σε σύγκριση με το 2020, επίδοση που είναι η υψηλότερη βαθμιαία κατάταξη για ελληνική εταιρεία, σύμφωνα πάντα με τη λίστα FT 1000 Europe’s Fastest Growing Companies των Financial Times.

Στο πλαίσιο της διάκρισης της Αctive Energy Solutions από τους Financial Times, ο CEO της εταιρείας, Bασίλης Λαζαρίδης δήλωσε σχετικά:

«Η ανάδειξη της Active Energy Solutions, για ακόμα μια χρονιά, μεταξύ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών στην Ευρώπη, καταλαμβάνοντας μάλιστα την υψηλότερη θέση μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων, αποτελεί για εμάς μια σημαντική διάκριση που αναγνωρίζει τη δυναμική, τις επιδόσεις και τις προοπτικές της εταιρεία μας. Παρά το ευμετάβλητο εξωτερικό περιβάλλον και τις προκλήσεις σε διεθνές επίπεδο, η εταιρεία συνέχισε την αναπτυξιακή της πορεία, καταγράφοντας εντυπωσιακές επιδόσεις και υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Με όχημα την αειφόρο ανάπτυξη, στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες, εστιάζοντας στη διαμόρφωση ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος για εμάς και τον πλανήτη μας».

Η Active Energy Solutions, από την ίδρυσή της το 2014, μέχρι και σήμερα, έχει διαγράψει μια δυναμική πορεία, αναπτύσσοντας τη δραστηριότητά της, εντός και εκτός ελληνικών συνόρων. Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται οι μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς ενέργειας, κατασκευαστικοί όμιλοι με δραστηριότητα στην πράσινη ενέργεια, καθώς και επενδυτές του κλάδου. Με αποδεδειγμένη εμπειρία και ένα ισχυρό track record στην ανάπτυξη ενεργειακού εξοπλισμού όπως φωτοβολταϊκών πάνελ, inverters, μπαταριών, συστημάτων αποθήκευσης και φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων DC, σήμερα αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους διανομείς εξοπλισμού για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ΑΠΕ), σε Ελλάδα και Κύπρο.

Διαβάστε ακόμη 

Citi: Η Fed δεν αλλάζει την πολιτική για τα επιτόκια – Ο πληθωρισμός είναι ακόμη πολύ υψηλός 

Πόλυς Β. Χατζηιωάννου στο newmoney: Στόχος είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί με βάση την ενεργειακή απόδοση του στόλου μας (pics)

ΡΑΕ: Oι εργαζόμενοι «ρίχνουν στην πυρά» το νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ για τη νέα υπεραρχή Ενέργειας Υδάτων και Αποβλήτων

Σχετικα αρθρα

Η Αmazon θα απολύσει άλλους 9.000 υπαλλήλους

admin

Ν. Ταχιάος (Αττικό Μετρό): Απόλυτα ασφαλές μέσο το Μετρό, oι Αθηναίοι μπορούν να μετακινούνται άφοβα

admin

Τρ. Πειραιώς: Στο 58,9776% το ποσοστό της στην MIG

admin

ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Μνημόνιο Συνεργασίας με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

admin

ΑΑΔΕ: Για ποιες επιχειρήσεις οι «ξεχασμένες» αποδείξεις φέρνουν αναδρομικά λουκέτα

admin

ΒΙΟΤΕΡ: Νέος πρόεδρος του Δ.Σ. ο κ. Ευάγγελος Στράτης

admin

Unibios: Εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο- Η σύνθεση

admin

Coral: Στις 27/4 τα ετήσια οικονομικά αποτελέσματα χρήσης 2022

admin

Αττικό Μετρό: Τι απαντά για τις διαρροές νερού στη σήραγγα στην περιοχή του σταθμού «Πειραιάς»

admin

FREENOW: 25% ανάπτυξη το 2022 στην Ελλάδα

admin

Yalco: Δάνειο €500.000 για αποπληρωμή υποχρεώσεων της «Δέλτα Κάππα Οικιακά»

admin

ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ: Εγκρίθηκε επενδυτικό πλάνο ύψους 50 εκατ. ευρώ

admin