Image default
Επιχειρήσεις

Η Cityzen γίνεται μέρος του μεγαλύτερου δικτύου δημόσιων φορτιστών ΔΕΗ blue

Η νέα συνεργασία της Cityzen της #1 εταιρείας parking στην Ελλάδα με τη ΔΕΗ blue, προσφέρει αυτονομία και ελευθερία στις μετακινήσεις των οδηγών ηλεκτρικών οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας. Η Cityzen πιστή στο όραμά της να κάνει τη μετακίνηση στην πόλη εύκολη, άνετη και ευχάριστη, προχώρησε στην τοποθέτηση φορτιστών ΔΕΗ blue, εξυπηρετώντας έτσι τους οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων που τυχαίνει να περνούν από το Παγκράτι ή επιλέγουν να παρκάρουν στο σταθμό Cityzen Τυδέως.

​​​​​​​Η διαδικασία της φόρτισης πραγματοποιείται μέσω της εφαρμογής ΔΕΗ blue, επιλέγοντας ως σημείο φόρτισης τη Cityzen, στο Παγκράτι.

Το Cityzen Parking στην οδό Τυδέως 15-17 λειτουργεί 24Χ7, και έτσι οι οδηγοί μπορούν να φορτίσουν το όχημά τους οποιαδήποτε ημέρα και ώρα. Το Parking διαθέτει επίσης ειδικούς κάδους ανακύκλωσης μικρών ηλεκτρικών συσκευών, δίνοντας στους οδηγούς την ευχέρεια να κάνουν ανακύκλωση στο ίδιο σημείο, ενώ φορτίζουν το όχημά τους.

​​​​​​​O Νίκος Καρακώστας, Commercial Consultant της Cityzen δήλωσε: «Είναι χαρά μας η έναρξη της συνεργασίας μας με την ΔΕΗ, το μέγεθος και το ειδικό βάρος της οποίας είναι πασίγνωστο στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας. Οι νέοι φορτιστές της ΔΕΗ που τοποθετήθηκαν στον σταθμό μας στην οδό Τυδέως στο Παγκράτι, θα δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες μας που είναι κάτοχοι ηλεκτροκίνητων οχημάτων να τα φορτίζουν εύκολα και απροβλημάτιστα, συμβάλλοντας έτσι και αυτοί στην προστασία του περιβάλλοντος, πράγμα που είναι μια από τις θεμελιώδεις αξίες της Cityzen. Ευελπιστούμε στη σταδιακή επέκταση αυτής της συνεργασίας μας, που υπογραμμίζει ακόμα περισσότερο την ηγετική θέση και των 2 εταιρειών στις αγορές στις οποίες δραστηριοποιούνται».

Ο Κυριάκος Κοφινάς, Γενικός Διευθυντής Ηλεκτροκίνησης της ΔΕΗ ανέφερε σχετικά: «Η ΔΕΗ blue συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό και σταθερό βηματισμό να εμβαθύνει τις συνεργασίες της, επιταχύνοντας τη διείσδυση της ηλεκτροκίνησης στην ελληνική αγορά. Η μετακίνηση είναι σημαντικό να είναι εύκολη και άνετη όπως ακριβώς οραματίζεται η Cityzen. Παράλληλα, η ΔΕΗ blue, με το μεγαλύτερο δίκτυο δημόσια προσβάσιμων φορτιστών στην Ελλάδα, έρχεται να διασφαλίσει ότι η μετακίνηση θα είναι πράσινη, καθαρή, βιώσιμη αλλά και οικονομικά προσιτή, δημιουργώντας μεγαλύτερη διαμοιραζόμενη αξία για το σύνολο της κοινωνίας και το περιβάλλον».

Διαβάστε ακόμη:

Η μάχη για τα 1,32 δισ. του εμφιαλωμένου νερού και τα νέα τέλη που έρχονται (γραφήματα)

Moody’s: Θετικές οι προοπτικές των τραπεζών – Οι εκτιμήσεις για την οικονομία

Δημήτρης Κοντομηνάς: Αλλάζει χέρια το μυθικό κτήμα του στην Αργολίδα

Σχετικα αρθρα

Chanel: Σε ποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα επεκτείνει τα κεντρικά γραφεία της (tweet)

admin

Business Events Calendar: Το πρώτο ψηφιακό επαγγελματικό ημερολόγιο στην Ελλάδα

admin

Αντώνης Κοτζαμανίδης: Νέες εξαγορές, νέα προϊόντα και ισχυροί ρυθμοί ανάπτυξης για τον όμιλο Entersoft (pic)

admin

Dolphin: Συμφωνία για χρηματοδότηση της α’ φάσης για το γκόλφ του Kilada Ηills – Στόχος να ανοίξει το 2024

admin

Παραιτήθηκε από το ΔΣ της Fourlis ο David Watson

admin

Μέσι: Άνοιξε το εστιατόριο «Hincha» και σερβίρει τη «Χρυσή Μπάλα» (vid)

admin

Dimand: Nέο εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου η Άννα Χαλκιαδάκη

admin

Lavipharm: Νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου η Βίκυ Δ. Κεφαλά

admin

Στις 27 Ιουνίου η Τακτική Γενική Συνέλευση της Πειραιώς

admin

Noval Property: Λήξη τρίτης περιόδου εκτοκισμού πράσινου ομολόγου

admin

Accor: 25% έκπτωση στις τιμές σε ξενοδοχεία στην Ευρώπη και τη βόρεια Αφρική

admin

Alpha Trust: Οι στόχοι της εταιρείας για το 2023

admin