Image default
Επιχειρήσεις

Novibet: Εδραιώνει την παρουσία της στη Λατινική Αμερική (pic)

Ο Μάρτιος 2023 σηματοδοτεί έναν μήνα «σταθμό» για τη Novibet, καθώς η εταιρεία επέκτεινε τη δραστηριότητά της σε δύο ακόμα χώρες της Λατινικής Αμερικής, τη Χιλή και το Εκουαδόρ.

Μετά τη Βραζιλία και τη χορηγία της ιστορικής ομάδας Fortaleza, η Novibet ξεκίνησε τη λειτουργία της στην αγορά της Χιλής, εδραιώνοντας την παρουσία της στη χώρα με μία ακόμη δυναμική συνεργασία: η Novibet είναι πλέον ο Βασικός Χορηγός της ομάδας ποδοσφαίρου Huachipato, με παρουσία στην επίσημη εμφάνιση του συλλόγου, συνοδεύοντάς την για τα επόμενα χρόνια σε όλους τους αγώνες τόσο στο Εθνικό Πρωτάθλημα όσο και στο Copa Χιλής.

Η ιστορία της ποδοσφαιρικής ομάδας Huachipato ξεκινάει το 1947, ενώ πλέον συμμετέχει στο Copa Libertadores και στο Copa Sudamericana. Με την ιστορική της ανοδική πορεία από τα περιφερειακά τουρνουά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, η Huachipato είναι γνωστή ως η “Πρωταθλήτρια του Νότου” της Χιλής, όντας ένας από τους σημαντικότερους συλλόγους της χώρας.

Ο κ. Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Officer, Novibet (κέντρο) κατά την ανακοίνωση της συνεργασίας με την Emelec Sport Club στο Εκουαδόρ

Εντός Μαρτίου, η Novibet προχώρησε και σε ένα ακόμα σημαντικό άνοιγμα στις αγορές της Λατινικής Αμερικής με την επέκτασή της στο Εκουαδόρ, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την χορηγία της στην κορυφαία ομάδα της χώρας. Η χορηγία της Novibet στην Emelec Sport Club, για τα επόμενα τρία χρόνια, αποδεικνύει τη δέσμευσή της Novibet στον αθλητισμό και τη σημασία που αποδίδει στην υποστήριξη ομάδων σε διεθνές επίπεδο. Η Novibet και η Emelec βαδίζουν πλέον μαζί, με βασική χορηγία στις επίσημες εμφανίσεις του συλλόγου, σε όλους τους αγώνες, συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού Πρωταθλήματος, του Conmebol Copa Sudamericana και του Copa Ecuador.

Με αφορμή την εδραίωση της παρουσίας της Novibet στη Λατινική Αμερική, ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Officer της εταιρείας, δήλωσε: «Η επέκτασή μας στη Λατινική Αμερική αποτελεί ένα βασικό σταθμό στη στρατηγική μας προτεραιότητα για περαιτέρω διεθνοποίηση της δραστηριότητάς μας. Παράλληλα, είναι μεγάλη μας χαρά που συνδυάζουμε την εδραίωση της παρουσίας μας στη Λατινική Αμερική με πολύ σημαντικές χορηγίες σε τοπικό επίπεδο. Έως το τέλος του έτους ακολουθούν πολλοί ακόμα σημαντικοί σταθμοί στην πορεία μας, διατηρώντας ως έναν από τους βασικούς πυλώνες της επέκτασής μας την επένδυση στον τοπικό αθλητισμό κάθε χώρας στην οποία εισερχόμαστε».

Κεντρική φωτο κειμένου: Παναγιώτης Καραδημήτρης, Head of Brand Sponsorships & Activations in International Markets, Novibet (αριστερά) κατά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τη Huachipato στη Χιλή

Σχετικα αρθρα

Νέο γραφείο στην Αθήνα άνοιξε η Cegeka

admin

Ελ. Βενιζέλος: Θετική αναθεώρηση των προβλέψεων για το 2024

admin

Mytilineοs: Πώς διαβάζουν οι αναλυτές αποτελέσματα και dual listing

admin

Πρωτοβουλία για ψηφιακή ενδυνάμωση της νέας γενιάς από την Microsoft

admin

NBG Securities: Εξαιρετικές προοπτικές για την Mytilineos- Τιμή-στόχος τα €50

admin

Interwood: Καλύφθηκε κατά 90,64% η ΑΜΚ

admin

Επένδυση στη μονάδα της Ρουμανίας από την Isomat

admin

Νέο κατάστημα στην Κόρινθο άνοιξε η Nobacco

admin

ΧΑ: Πλησιέστερη στήριξη η τοπική κορυφή των 1437 µονάδων

admin

Deal Ελληνικής Τράπεζας με την CNP για τις θυγατρικές σε Κύπρο και Ελλάδα

admin

Mytilineos: Αύξηση 10% στα καθαρά κέρδη το πρώτο τρίμηνο

admin

Στην κορυφή της Ευρώπης το αεροδρόμιο της Αθήνας στα βραβεία Routes Europe 2024

admin