Image default
Τοις Μετρητοίς

Calamos Antetokounmpo ETF: Καλοτάξιδο

Calamos Antetokounmpo ETF: Καλοτάξιδο

Το κουδούνι έναρξης της συνεδρίασης στο NYSE την Παρασκευή στις 31 Μαρτίου χτύπησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με τα ανώτερα στελέχη της Calamos, για να τιμήσουν την έναρξη της διαπραγμάτευσης του Calamos Antetokounmpo Global Sustainable Equities ETF (SROI), όπου είχε κάνει ήδη τα πρώτα του βήματα στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης NYSE ARCA από τις 3 του περασμένου Φλεβάρη.

Ο επενδυτικός σύμβουλος για το SROI, είναι το Calamos Antetokounmpo Asset Management LLC, που είναι κοινοπραξία 50-50 μεταξύ της Calamos Investments και του Γιάννη Αντετοκούνμπο και έχει ως σκοπό να δωρίσει ένα μέρος των κερδών της σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, που σχετίζονται με την οικονομική ενδυνάμωση, την οικονομική εκπαίδευση και την ανάπτυξη των νέων σε υποβαθμισμένες κοινότητες.

Το SROI παρέχει στους επενδυτές ευκαιρίες παγκοσμίως για επενδύσεις σε εταιρείες υψηλής ποιότητας που συμβάλλουν σε έναν πιο βιώσιμο κόσμο με σημαντικά  βελτιωμένες συνθήκες για την ανθρωπότητα.

Το SROI έχει ένα χαρτοφυλάκιο αξίας άνω των 7,5 δισ. δολαρίων με πάνω από 117 διαφορετικές μετοχικές αξίες εταιρειών παγκόσμιας εμβέλειας που αποκομίζουν θετικά κοινωνικά και περιβαλλοντικά οφέλη σε όλους τους κύκλους της αγοράς.

Οι 20 βασικές θέσεις είναι στις: APPLE INC,MICROSOFT CORP,ALPHABET INC-CL A,VISA INC,APPLIED MATERIALS INC,NVIDIA CORP,QUANTA SERVICES INC,THERMO FISHER SCIENTIFIC INC,SONY GROUP CORP – SP ADR,

MERCK & CO.,SAP SE,SIEMENS AG-REG,KONINKLIJKE AHOLD DELHAIZE,TARGET CORP,INFINEON TECHNOLOGIES AG,STARBUCKS CORP,NOVO NORDISK A/S-B,TJX COMPANIES INC KAI ROCHE HOLDING AG-GENUSSCHEIN.



Το SROI μπορεί να χρησιμεύσει ως κατανομή μετοχικού κεφαλαίου για επενδυτές που αναζητούν αποδόσεις άνω του μέσου όρου με δυνητικά χαμηλότερη μεταβλητότητα αγοράζοντας ένα χαρτοφυλάκιο εταιρειών υψηλής ποιότητας που προσφέρουν βελτιωμένες προοπτικές ανάπτυξης.

Διαγραμματικά τώρα το SROI βρίσκεται ακόμα στο παρθενικό του ταξίδι στη Wall Steet με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν μια ανοδική διάθεση διάσπασης των 25 δολαρίων με κίνηση προς το Fibo επίπεδο των 27,40 δολαρίων. Ο μεγαλύτερος όγκος συναλλαγών όπως εμφανίζεται και στο διημερήσιο chart τιμών εντοπίζεται στα 23,5 δολάρια με το μέχρι τώρα Vwap να τοποθετείται στα 24,32 δολάρια.

Καλοτάξιδο λοιπόν.

Αποποίηση ευθύνης: Το παρόν ενημερωτικό σημείωμα συνιστά διαφημιστική ανακοίνωση ενημερωτικού περιεχομένου και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση επενδυτική συμβουλή, ούτε υποκίνηση ή προσφορά για συμμετοχή σε οποιαδήποτε συναλλαγή. Καμία πληροφορία που εμπεριέχεται σε αυτό, δε θα πρέπει να εκληφθεί, σε καμία περίπτωση, ως προτεινόμενη ως κατάλληλη επένδυση για τον παραλήπτη, ούτε μέσο επίτευξης των συγκεκριμένων επενδυτικών στόχων ή κάλυψης οποιωνδήποτε άλλων αναγκών του παραλήπτη, ούτε υποκατάστατο τυχόν συμβατικών κειμένων που αφορούν τις περιγραφόμενες σε αυτό συναλλαγές. Για τους λόγους αυτούς, κάθε επενδυτής θα πρέπει να προβεί στη δική του αξιολόγηση οποιασδήποτε πληροφορίας παρέχεται στην παρούσα επικοινωνία και δε θα πρέπει να βασίζεται σε οποιαδήποτε τέτοια πληροφορία, ως εάν αυτή να αποτελούσε επενδυτική συμβουλή. Το παρόν δεν συνιστά, επίσης, έρευνα στον τομέα των επενδύσεων και, συνεπώς, δεν καταρτίστηκε από την Εταιρεία σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νόμου που αποσκοπούν στη διασφάλιση της ανεξαρτησίας της έρευνας στον τομέα των επενδύσεων. Οι πληροφορίες που διατίθενται στο παρόν βασίζονται σε πληροφορίες που διατίθενται στο κοινό και θεωρούνται αξιόπιστες. Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη ως προς την ακρίβεια ή πληρότητα των πληροφοριών αυτών. Οι απόψεις και εκτιμήσεις που εκτίθενται στο παρόν αφορούν την τάση της εγχώριας και των διεθνών χρηματοοικονομικών αγορών κατά την αναγραφόμενη ημερομηνία και υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς ειδοποίηση. Η Εταιρεία ενδέχεται, ωστόσο, να συμπεριλάβει στο παρόν έρευνες στον τομέα των επενδύσεων, οι οποίες έχουν εκπονηθεί από τρίτα πρόσωπα. Η εταιρεία δεν τροποποιεί τις ως άνω έρευνες, αλλά τις παραθέτει αυτούσιες, και, συνεπώς, δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών.

April 2, 2023

www.chartwar.gr

Σχετικα αρθρα

Σε περιπέτειες το Ελληνικό Χρηματιστήριο λόγω Μέσης Ανατολής

admin

Ευρωσύμβουλοι: Ο τεχνολογικός όμιλος που ετοιμάζει ισχυρό deal

admin

Fourlis Group: Έτοιμος να υλοποιήσει στο μέγιστο το αναπτυξιακό του πλάνο

admin

Η ΔΕΗ μετατρέπεται σε ηγετικό παίκτη καθαρής ενέργειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

admin

“Φθηνότερη” τράπεζα στην Ευρώπη η Alpha Bank

admin

Όταν οι ΑΕΕΑΠ πωλούνται σε τιμή ευκαιρίας

admin

Πιθανό καμπανάκι το έντονο κατέβασμα της Wall Street

admin

Το πετρέλαιο ξυπνάει το πληθωριστικό φόβο

admin

ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Οι αγοραστές “κάτι” ετοιμάζουν

admin

Γενικός Δείκτης: Ψάχνοντας τον επόμενο χάρτη τάσης

admin

Εβροφάρμα: Με εκρηκτική άνοδο +78% στη κερδοφορία

admin

Intralot: Σπριντάροντας στην ευθεία της ανάπτυξης

admin