Image default
Επιχειρήσεις

Air Canada: Ξεκινά  τις απευθείας πτήσεις με 2 καθημερινές κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου

• Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει τις περισσότερες πτήσεις από την Ελλάδα προς τον Καναδά 

• Επιστρέφουν οι καθημερινές εποχικές πτήσεις της θερινής περιόδου, από την Αθήνα προς το Τορόντο και το Μόντρεαλ 

ΑΘΗΝΑ,  4 Απριλίου 2023 – Η Air Canada επανεκκίνησε τις απευθείας πτήσεις της μεταξύ της Ελλάδας και του Καναδά. Το εποχικό δρομολόγιο της εταιρείας μεταξύ της Αθήνας και του Μόντρεαλ θα εκτελείται από τις 28 Μαρτίου έως τις 26 Νοεμβρίου 2023, ενώ το εποχικό δρομολόγιο μεταξύ της Αθήνας και του Τορόντο θα προσφέρεται από τις 29 Μαρτίου έως τις 27 Νοεμβρίου 2023. Και τα δύο δρομολόγια θα πραγματοποιούνται καθημερινά κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Η Air Canada προσφέρει τις περισσότερες απευθείας πτήσεις από την Ελλάδα προς τον Καναδά από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία. 

Οι πτήσεις της Air Canada από την Αθήνα προς το Μόντρεαλ και το Τορόντο θα εκτελούνται κυρίως με αεροσκάφη Boeing 777-300ER, χωρητικότητας 450 επιβατών. Το αεροσκάφος Boeing 777-300ER διαθέτει τρεις κατηγορίες καμπίνας, από τις οποίες μπορούν να επιλέξουν οι πελάτες, τη Signature με θέσεις που μετατρέπονται πλήρως σε κρεβάτι, την Premium Economy με μεγαλύτερες θέσεις, πρόσθετο χώρο για τα πόδια και premium υπηρεσίες, και την Economy, που περιλαμβάνει δωρεάν γεύματα, κρασιά και ποτά εμπνευσμένα και σχεδιασμένα από γνωστούς Σεφ.

Όλες οι πτήσεις είναι προγραμματισμένες για άμμεση συνδεσιμότητα με το εκτεταμένο δίκτυο της Air Canada στη Βόρεια Αμερική. Για κράτησεις μπορείτε να επισκεφθείτε το site aircanada.com, μέσω της εφαρμογής/app της Air Canada, ταξιδιωτικών γραφείων ή να επικοινωνήσετε με τά γραφεία μας, Air Canada Reservations στο +30 210 934 1322 (Δευτ.- Παρ.). 

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή των εποχικών πτήσεών μας από την Αθήνα απευθείας προς το Μόντρεαλ και το Τορόντο», δήλωσε ο Stefano Casaregola, Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων της Air Canada στην Ελλάδα. «Οι έως και 2 ημερήσιες πτήσεις μας κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, όχι μόνο θα παρέχουν στους πελάτες μας από την Ελλάδα απευθείας σύνδεση με τον Καναδά, αλλά επιπλέον άμμεσες ανταποκρίσεις σε όλες τις πόλεις του Καναδά καθώς επίσης και στο εκτεταμμένο δίκτυό μας σε Β. Αμερική και Καραιβική. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε στα αεροσκάφη μας τους πελάτες μας για να ανακαλύψουν τον Καναδά και να απολαύσουν τις βραβευμένες υπηρεσίες μας.”

Πρόγραμμα Πτήσεων Αθήνα-Μόντρεαλ

Πτήση ΑπόΑναχώρησηΠροςΆφιξηΣυχνότητες
Ημερομηνίες Ισχύος

AC 899
Αθήνα12:10Μόντρεαλ15:25Έως και καθημερινά29 Μαρτίου – 21 Νοεμβρίου 2023
AC 898Μόντρεαλ17:35Αθήνα9:40(+1 ημέρα)Έως και καθημερινά28 Μαρτίου – 20 Νοεμβρίου 2023

Πρόγραμμα Πτήσεων Αθήνα-Τορόντο

Πτήση ΑπόΑναχώρησηΠροςΆφιξηΣυχνότητες
Ημερομηνίες Ισχύος

AC 897  
Αθήνα13:10Τορόντο17:00Έως και καθημερινά28 Μαρτίου – 20 Νοεμβρίου 2023
AC 896Τορόντο18:10Αθήνα11:00(+1 ημέρα)Έως και καθημερινά
27 Μαρτίου – 19 Νοεμβρίου 2023

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το σύνδεσμο aircanada.com

Pre-clearance / Τελωνειακός έλεγχος για επιβάτες με προορισμό τις ΗΠΑ 

Η Air Canada είναι ο μεγαλύτερος ξένος αερομεταφορέας στις ΗΠΑ, γεγονός για το οποίο η εταιρεία είναι υπερήφανη, αντικατοπτρίζεται δε στο διασυνοριακό πρόγραμμά της που περιλαμβάνει 51 αεροδρόμια των ΗΠΑ και έως 400 καθημερινές πτήσεις μεταξύ Καναδά και ΗΠΑ. Οι πελάτες που αναχωρούν από την Ελλάδα με προορισμό της ΗΠΑ, μέσω Τορόντο ή Μοντρεαλ, δεν απαιτείται να παραλάβουν τις αποσκευές τους κατά τη διαδικασία διέλευσης (transit) και έχουν τη δυνατότητα να  ολοκληρώσουν εκ των προτέρων, στο Μόντρεαλ και στο Τορόντο, τις διαδικασίες τελωνειακού ελέγχου και μετανάστευσης των ΗΠΑ. Το δίκτυο και το πρόγραμμα της Air Canada έχουν σχεδιαστεί ώστε οι πελάτες της να εξυπηρετούνται άμμεσα προς τον τελικό προορισμό τους. 

Υπηρεσίες Διεθνών Δρομολογίων

Οι πτήσεις της Air Canada από την Ελλάδα προσφέρουν επιλογή από τρεις κατηγορίες καμπίνας:

  • Air Canada Signature Class με θέσεις που γίνονται επίπεδο κρεβάτι,
  •  Premium Economy με μεγαλύτερα καθίσματα με επιπλέον χώρο για τα πόδια και premium υπηρεσίες, και 
  •  Economy με δωρεάν γεύματα εμπνευσμένα και σχεδιασμένα από σεφ, κρασιά και ποτά.

Όλες οι κατηγορίες διαθέτουν  οθόνες ψυχαγωγίας σε κάθε θέση,  με πολλές ώρες δωρεάν ψυχαγωγικού περιεχομένου και την ευκαιρία αγοράς σύνδεσης Wi-Fi. 

Η Air Canada διαθέτει 23 Maple Leaf Lounges στη Βόρεια Αμερική και σε όλο τον κόσμο για τους πελάτες που επιλέγουν αυτήν τη δυνατότητα. 

Στις διεθνείς πτήσεις που αναχωρούν από τον Καναδά έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μερικές από τις καλύτερες γαστρονομικές εμπειρίες που έχει να προσφέρει η εγχώρια μαγειρική, με προτάσεις από διάσημους Σεφ της Air Canada, συμπεριλαμβανομένων  των βραβευμένων σεφ David Hawksworth και Vikram Vij από το Βανκούβερ και των διάσημων σεφ Antonio Park. και Jérôme Ferrer από το Μόντρεαλ. Το γαστρονομικό ταξίδι συμπληρώνει μια επιλογή από κορυφαία κρασιά που επιλέγει ο κορυφαίος Καναδός σομελιέ, Véronique Rivest. 

Όλοι οι πελάτες της εταιρείας έχουν την ευκαιρία να συλλέξουν και να εξαργυρώσουν πόντους συμμετέχοντας στο κορυφαίο πρόγραμμα επιβράβευσης Aeroplan, όταν ταξιδεύουν με την Air Canada, και όσοι δικαιούνται αποκτούν πρόσβαση στο check-in κατά προτεραιότητα, σε Maple Leaf Lounges, επιβίβαση κατά προτεραιότητα και άλλα προνόμια. 

Σχετικά με την Air Canada 

Η Air Canada είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του Καναδά, ο εθνικός αερομεταφορέας της χώρας και ιδρυτικό μέλος της Star Alliance, του πιο ολοκληρωμένου δικτύου αεροπορικών μεταφορών στον κόσμο. Η Air Canada παρέχει προγραμματισμένες πτήσεις απευθείας σε περισσότερα από 180 αεροδρόμια στον Καναδά, στις Ηνωμένες Πολιτείες και διεθνώς σε έξι ηπείρους. Κατέχει κατάταξη Τεσσάρων Αστέρων από το Skytrax. Το πρόγραμμα Aeroplan της Air Canada είναι το κορυφαίο πρόγραμμα επιβράβευσης ταξιδιών του Καναδά, τα μέλη του οποίου μπορούν να κερδίσουν ή να εξαργυρώσουν πόντους στο μεγαλύτερο στον κόσμο δίκτυο συνεργαζόμενων αεροπορικών εταιρειών – 45 αεροπορικές εταιρείες – καθώς και μέσω μιας εκτεταμένης σειράς επιβραβεύσεων  για εμπορεύματα, ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Το εμπορευματικό τμήμα της εταιρείας, η Air Canada Cargo, παρέχει αεροπορικές εμπορευματικές υπηρεσίες και συνδεσιμότητα σε εκατοντάδες προορισμούς σε έξι ηπείρους με τα επιβατικά και εμπορευματικά αεροσκάφη της Air Canada. Η Air Canada έχει δεσμευτεί για τον στόχο μηδενικών εκπομπών – Νet zero emissions – από όλες τις δραστηριότητες διεθνώς, έως το 2050. Οι μετοχές της Air Canada είναι σε δημόσια διαπραγμάτευση στο TSX στον Καναδά και στο OCTQX στις ΗΠΑ.

Σχετικα αρθρα

ΑΒΑΞ: Ανέλαβε την κατασκευή εργοστασίου ενέργειας στη Ρουμανία – Στα 673 εκατ. ευρώ η σύμβαση

admin

Σκύρος: Ακόμη ένα υδατοδρόμιο της Hellenic Seaplanes ολοκληρώνεται (pics)

admin

Η FREENOW γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου με ηλεκτρικά ποδήλατα σε Αττική και Θεσσαλονίκη

admin

Η Εθνική Ασφαλιστική στηρίζει τη φιλανθρωπική ποδηλατική δράση «Wheels of will»

admin

Σε εταιρεία του Θ. Φέσσα μεταβιβάστηκε το 50% των μετοχών της Quest

admin

Celestino: Αντικαθιστά τις τσάντες της με νέες χάρτινες ανακυκλώσιμες

admin

Intralot: Αύξηση 29,2% στα EBITDA και καθαρά κέρδη €3,1 εκατ. το α’ τρίμηνο

admin

Intralot: Καθαρά κέρδη 3,1 εκατ. ευρώ το α’ τρίμηνο 2023

admin

Η Blueground εξαγοράζει την πλατφόρμα ενοικίασης επιπλωμένων διαμερισμάτων Nestpick

admin

EPSILON NET: Αύξηση 47,04% στον κύκλο εργασιών και 59,55% στα κέρδη προ φόρων στο πρώτο τρίμηνο

admin

Χρηματιστήριο: Στις 1.219 μονάδες η πλησιέστερη στήριξη

admin

Πλαστικά Θράκης: Νέα αύξηση 4% στα EBITDA το α’ τρίμηνο – Μέρισμα 0,19 ευρώ ανά μετοχή (γράφημα)

admin