Image default
Πολιτική

Γιώργος Γεραπετρίτης: Η συνάντηση με τον κ. Τζανερρίκο έγινε απολύτως φανερά και διαφανώς

Απαντήσεις σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας και στις επικρίσεις του πρώην αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου Χρήστου Τζανερρίκου για παρεμβάσεις από την κυβέρνηση στη Δικαιοσύνη, με αφορμή την τροπολογία για το κόμμα Κασιδιάρη, έδωσε στην ΕΡΤ ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης λέγοντας ότι «η συνάντηση με τον κ. Τζανερρίκο έγινε απολύτως φανερά και διαφανώς».

Όπως τόνισε ο κ. Γεραπετρίτης «δεν ετέθη ποτέ ζήτημα ανταλλαγών με τον κ. Τζανερρίκο» προσθέτοντας ότι «η πολιτεία αποφασίζει ποιος έχει κώλυμα να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crvwp1l2wvjd)

Κάνοντας, δε, μια αποτίμηση του κυβερνητικού έργου ενόψει των επικείμενων εκλογών ο κ. Γεραπετρίτης δήλωσε ότι «υπήρξαν λάθη και παραλείψεις αλλά έγιναν πολλά και σημαντικά για το κράτος» ενώ υπεραμύνθηκε της ιδέας αυτής λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η αντιπολίτευση δείχνει έλλειμα κατανόησης για το επιτελικό κράτος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crw9naf7ifn5)

«Δεν υπάρχει καμία απολύτως ανταλλαγή, δεν υπάρχει κανένα παζάρεμα. Η κυβέρνηση είναι μια κυβέρνηση αξιών και δεν πρόκειται να κάνει καμία έκπτωση» είχε δηλώσει και χθες από την Κρήτη ο κ. Γεραπετρίτης.

Ερωτηθείς σχετικά με τον παραιτηθέντα αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου είπε: «βεβαίως είχα εκτενή διαβούλευση με την ηγεσία του Αρείου Πάγου και με την πρόεδρο και με τον αντιπρόεδρο, τον κ. Τζανερρίκο, στο πλαίσιο των διατάξεων και σε ό,τι αφορά τα διαδικαστικά ζητήματα, δεν υπήρξε όμως καμία απολύτως συζήτηση γι’ αυτά τα οποία αναφέρονται».

Πρόσθεσε δε ότι σημασία για τη χώρα έχει «να μπορέσει να συνεχίσει τη δημοκρατική της πορεία και μορφώματα τα οποία είναι αντιδημοκρατικά, φασιστικά, θα πρέπει να μένουν εκτός πολιτικής σκηνής και αυτό θα πρέπει να είναι η επιδίωξη όλων μας».

Ειδήσεις σήμερα:

«Είχα δώσει όρκο να μη μιλήσω»: Συγκλονιστικό γράμμα ανήλικης από την Καλαμάτα που τη βίαζε ο πατέρας της

Ιώβη Φραγκάτου: Η άλλη «μούσα» του Μπισμπίκη

Περιορισμός κατ’ οίκον από σήμερα για την Καϊλή – Πώς «ξεκλείδωσε» η πόρτα της φυλακής

Subscribe to our News

* indicates required



/

( mm / dd )


Σχετικα αρθρα

Ψάχνει πράγματι ληστές τραπεζών η Πλεύση Ελευθερίας;

admin

Σκέρτσος: Τσουνάμι τα fake news από την αντιπολίτευση – Στις 25 Ιουνίου θέλουμε σταθερή κυβέρνηση με ασφαλή αυτοδυναμία

admin

Επιμένει η Τσαπανίδου: Σε όλη την Ευρώπη υπήρξε έκτακτη φορολόγηση των υπερκερδών – Στην Ελλάδα ασυλία

admin

Σκέρτσος: Οι τρεις νέοι φόροι του ΠΑΣΟΚ – Αύξηση φορολογίας στα μερίσματα, επιχειρήσεις και γονικές παροχές

admin

Εκλογές 2023, Άκης Σκέρτσος: ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ κρύβουν την προγραμματική τους αδυναμία με το ψευτοεπιχείρημα της «παντοδυναμίας» Μητσοτάκη

admin

«Μαζί τα φάγαμε»: Η φράση του Θεόδωρου Πάγκαλου που έμεινε στην ιστορία

admin

Μάντζος σε Σκέρτσο: Η ΝΔ επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ για να προστατεύσει τους γόνους

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί όχι μόνο την ακραία τοξικότητα του κ. Ψαριανού, αλλά και την απαξίωση των εκπαιδευτικών

admin

Αλέξης Γεωργούλης: Το σκεπτικό της απόφασης της νομικής επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου για την άρση της ασυλίας του

admin

Εκλογές 2023, Πόπη Τσαπανίδου: Επιμένει στην έκτακτη φορολόγηση των υπερκερδών

admin

Αύριο στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη

admin

Απάντηση ΝΔ στον Μάντζο: Tο ΠΑΣΟΚ ανταγωνίζεται τον ΣΥΡΙΖΑ και στον διαγωνισμό fake news

admin