Image default
Επιχειρήσεις

D-MARIN: Έλαβε πιστοποίηση σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα  ISO 45001 & ISO 14001

Πιστοποίηση σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO 45001:2018 και ISO 14001:2015 για τα κεντρικά της γραφεία καθώς και για 10 από τις μαρίνες του Ομίλου έλαβε η D-Marin.

Τα συγκεκριμένα πρότυπα αφορούν στην ορθή λειτουργία του Συστήματος Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία καθώς και του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης που εφαρμόζει η εταιρία, επιτυγχάνοντας να προσφέρει ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον και ασφαλείς εγκαταστάσεις αναψυχής για τους πελάτες της, καθώς παράλληλα φροντίζει για την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.

Η αξιολόγηση της D-Marin για την πληρότητα των κριτηρίων και την εφαρμογή των διεθνών προτύπων ISO πραγματοποιήθηκε από τον Ανεξάρτητο Φορέα Πιστοποίησης RINA. Ο ιταλικός Φορέας εστιάζει στην ικανότητα της ενεργειακής μετάβασης των εταιριών, την Περιβαλλοντική, Κοινωνική και Εταιρική τους Διακυβέρνηση, καθώς και την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών τους. Στόχος του φορέα RINA είναι η προώθηση μίας πιο πράσινης προσέγγισης στον κλάδο της ναυτιλίας, με ισχυρή δέσμευση στην εξοικονόμηση ενέργειας, στη μείωση των εκπομπών ρύπων και στη βελτιστοποίηση των καυσίμων.

Η Αρετή Πριοβόλου, Υπεύθυνη Υγείας, Ασφάλειας και Περιβάλλοντος της D-Marin, δήλωσε: «Στη D-Marin είμαστε αφοσιωμένοι στη συνεχή βελτίωση και εξέλιξή μας με στόχο την επίτευξη, αλλά και τη διατήρηση των απαιτήσεων των προτύπων ISO 14001 και ISO 45001. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους για την αφοσίωσή τους να καταστήσουν την εταιρία κατάλληλη να λάβει τις συγκεκριμένες πιστοποιήσεις από τον φορέα RINA. Αυτό οφείλεται στην αποφασιστικότητα και την ισχυρή στήριξη κάθε μέλους της ομάδας της D-Marin. Πιστεύω ακράδαντα πως αυτή είναι η αρχή μιας επιτυχημένης πορείας προς τον απώτερο στόχο που δεν είναι άλλος από την ανάπτυξη της εταιρίας, σε αγαστή συνεργασία με εξαιρετικούς επαγγελματίες.»

Τα πρότυπα Υγείας, Ασφάλειας και Περιβάλλοντος της D-Marin εκφράζονται μέσω της εσωτερικής επικοινωνίας, της αποτελεσματικής λειτουργίας, της πελατοκεντρικής πολιτικής, της διαδραστικής συμμετοχής των εργαζομένων, αλλά και της υιοθέτησης καινοτόμων λύσεων όπως η πρόσφατη εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Sense4Boat και η αγορά του Jellyfishbot, ως ένα σημαντικό βήμα προς την ψηφιοποίηση. Όλες αυτές οι πρακτικές επιτρέπουν στο δίκτυο των premium μαρινών της D-Marin να προσφέρει αποτελεσματικές υπηρεσίες, αναβαθμίζοντας τις εμπειρίες yachting των πελατών της, ικανοποιώντας παράλληλα και τους επιχειρηματικούς της εταίρους.

Διαβάστε ακόμη 

Γερμανία: Η «Τελευταία Γενιά» υπόσχεται να «παραλύσει το Βερολίνο»

Τράπεζες: Οι προτάσεις της Κομισιόν για να μην πληρώνουν οι φορολογούμενοι τις χρεοκοπίες τους (tweet)

Γεωπολιτική σύγκρουση με φόντο το πετρέλαιο: Γιατί η διαμάχη ΗΠΑ – Σ. Αραβίας είναι ευκαιρία για τη Ρωσία (πίνακες)

Σχετικα αρθρα

Το Twitter αξίζει σήμερα μόλις το 1/3 όσων πλήρωσε ο Έλον Μασκ

admin

Στις 21/6 η Γενική Συνέλευση της Lamda Development

admin

Lamda: Αύξηση 75% στα EBITDA το πρώτο τρίμηνο 2023

admin

Alpha Trust: Ξεκινάει η απορρόφηση της Alpha Trust Ελληνική Γη

admin

Lamda: EBITDA +75% το πρώτο τρίμηνο- Η εικόνα στο Ελληνικό

admin

Τέρνα Ενεργειακή: Στα €43,3 εκατ. τα EBITDA το α’ τρίμηνο

admin

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ισχυρές επιδόσεις στο πρώτο τρίμηνο – Στα 5,5 δισ. ευρώ το κατασκευαστικό ανεκτέλεστο του Ομίλου

admin

EBRD: Επενδύει 56 εκατ. ευρώ στο ορυχείο της Eldorado στις Σκουριές

admin

Ideal Holdings: Εγκρίθηκε η καταβολή μετρητών στους μετόχους

admin

METRO ΑΕΒΕ: Εγκαινίασε το Κέντρο Διανομής Βορείου Ελλάδος (pics + vid)

admin

Η Austriacard προτείνει τον διπλασιασμό του μετοχικού της κεφαλαίου

admin

O Πειραιάς στις αγορές της Κίνας – Υπεγράφη συμφωνία μεταξύ ΕΒΕΠ και CIIE

admin