Image default
Πολιτική

Χατζηδάκης: Τα πρώτα γράμματα που έγραψε ο γιος μου, ήταν «ΕΦΚΑ»

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Mega ήταν ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης. Ο κ. Χατζηδάκης μίλησε τόσο για τη θητεία του στο υπουργείο όσο και για τις επερχόμενες εκλογές. Μιλώντας, ωστόσο, για την οικογένειά του και για τον 5,5 ετών γιο του, αποκάλυψε πως ανάμεσα στις πρώτες λέξεις που έγραψε ο μικρός, ήταν και ο ΕΦΚΑ!

«Περνάμε από ένα κτήριο στην Κηφισίας, εκεί κοντά στο Χαλάνδρι όπου μένουμε και είναι του ΕΦΚΑ και λέει ο μικρός ‘μαμά, μπαμπά ο ΕΦΚΑ’. Δεν θα το πιστέψετε, πριν από λίγο καιρό ζήτησε να γράψει. Άρχισε να γράφει τα πρώτα του γράμματα. Έγραψε ΕΦΚΑ και αμέσως μετά έβαλε ένα Χ. Γιατί ταλαιπωρεί τον μπαμπά. Πως το αντιλαμβάνεται, από αυτά που ακούει», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Νωρίτερα, ο υπουργός είχε αναφέρει πως «Οι πολιτικοί δεν πρέπει να κρύβουμε πτυχές της προσωπικότητά μας, όχι να τις προβάλουμε και να γίνουμε μαϊντανοί ή να γίνουμε διαφημιστικά προϊόντα, να βρούμε την σωστή ισορροπία. Βεβαίως η πολιτική, το έργο μας , οι τροπολογίες, αλλά από την άλλη πλευρά, είμαστε κι εμείς με την οικογένεια μας και τον χαρακτήρα μας. Από τότε που γεννήθηκαν αντιπαθώ τα μεγαλεία και τις κουστωδίες. Θυμάμαι, ήμουν νέος ευρωβουλευτής και πηγαίναμε σε βασιλικά παλάτια, και έλεγα στον εαυτό μου ” πώς στο καλό ζουν εδώ πέρα και δεν παθαίνουν κατάθλιψη”».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs0j81hnr12x)

Σχετικά με την καθημερινή επικοινωνία με τους πολίτες, επισήμανε πως «Είναι κομμάτι της πολιτικής και έχει δύο πτυχές, το ένα κομμάτι ναι ”μπράβο” τα έχει κάνει καλά, και το άλλο, είναι το άσχημο κομμάτι και οι διαμαρτυρίες. Πρέπει να τα αντιμετωπίζεις όλα με ψυχραιμία και αξιοπρέπεια. Η πολιτική είναι χώρος προσφοράς και πρέπει να κοιτάζεις να κάνεις το σωστό και ταυτόχρονα να ακούς την κριτική, όσο οξεία και να είναι».

«Λέω καμιά φορά για τον εαυτό μου, ευτυχώς που δεν έχω πλούσια γούστα. Έχω να πάω στην Μύκονο είκοσι χρόνια τώρα, δεν μου λείπει, αλλά ξέρω ότι αν πήγαινα κάθε τρεις και λίγο θα ήμουν αντικείμενο σχολιασμού. Έχω απόλυτη επίγνωση ότι αν κάνεις υπερβολές, θα τις βρεις μπροστά σου», είπε επίσης.

Ο κ. Χατζηδάκης σχολίασε ακόμα πως η σύζυγός του, Πόπη Καλαϊτζή, έκανε πίσω και αποχώρησε από την πολιτική για να συνεχίσει εκείνος την πορεία του. «Το εκτιμώ πολύ αυτό και της το αναγνωρίζω. Της αναγνωρίζω επίσης ότι αφιερώθηκε στο παιδί μας. Θήλαζε για δυο χρόνια, γιατί είναι οπαδός του μητρικού θηλασμού, είχε αφήσει πίσω για λίγο την Ιατρική, τώρα ξεκίνησε να τα συνδυάζει», εξήγησε.

Η ίδια η κ. Καλαϊτζή συμμετείχε στην εκπομπή μέσω Skype, αναφέροντας λεπτομέρειες για την γνωριμία τους, τη σχέση τους και τη ζωή τους μετά και τον ερχομό του παιδιού τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδίες με ηλεκτρικά πατίνια σε Πάρο και Μύκονο: Νεκροί 26χρονος και 42χρονος σε λίγες ώρες

Δείτε βίντεο: Η μεταμόρφωση της σκυλίτσας Αΐλα που βρέθηκε σε άθλια κατάσταση και έγινε… αγνώριστη

Νίνο: «Με είχαν γαζώσει με ένα καλάσνικοφ, είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας»

Subscribe to our News

* indicates required



/

( mm / dd )


Σχετικα αρθρα

Ξανά υποψήφιος στις ευρωεκλογές ο Αλέξης Γεωργούλης – Η ανακοίνωση του ηθοποιού

admin

Δεν θα πάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις ΗΠΑ για την εορτή της 25ης Μαρτίου

admin

Σκέρτσος: Να αποδείξουμε εάν είμαστε με την αλήθεια και με τη μνήμη ή με τα λαϊκά δικαστήρια και τις θεωρίες συνωμοσίας

admin

Παπανδρέου: Εσείς της ΝΔ υπηρετείτε τους ισχυρούς της ελίτ – Υπονομεύετε τα αυτονόητα μιας δημοκρατικής πολιτείας

admin

Μαρινάκης: Άλλο ένα πυροτέχνημα μιας ανεύθυνης αντιπολίτευσης η συζήτηση για προανακριτική επιτροπή

admin

Βουλή – Παφίλης: Το ΚΚΕ πήρε την πρωτοβουλία συγκρότησης εξεταστικής επιτροπής, όταν οι υπόλοιποι ψάχνατε να βρείτε διέξοδο

admin

Πρόταση δυσπιστίας: Ξεκίνησαν οι τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών – Δείτε live

admin

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

admin

Επίσκεψη Κουτσούμπα στην Κύπρο: Το ΚΚΕ στέκεται αλληλέγγυο στον αγώνα του Κυπριακού λαού για μια πατρίδα ενιαία

admin

Παπανδρέου: Εσείς της ΝΔ μας οδηγήσατε εδώ γιατί υπηρετείτε τους ισχυρούς της ελίτ

admin

Δένδιας: Πολιτικά εσφαλμένη και θεσμικά επικίνδυνη η πρόταση δυσπιστίας

admin

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος στο κόμμα Δημοκράτες

admin