Image default
Πολιτική

Εκλογές 2023: Δουδωνής, Μάντζος και Χρονοπούλου στις πρώτες θέσεις στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ

Με 6 γυναίκες και πολύ έντονη την παρουσία νέων προσώπων ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Παναγιώτης Δουδωνής και Δημήτρης Μάντζος καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου Επικρατείας, σηματοδοτώντας τη δυναμική παρουσία της νέας γενιάς στελεχών.

Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη σημείωναν ότι οι δύο άνδρες θα αποτελέσουν το βαρύ πυροβολικό του κόμματος προεκλογικά.

Η Ελένη Χρονοπούλου είναι στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας εκπροσωπώντας – όπως της είχε προτείνει εδώ και μήνες ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής – τον απόδημο Ελληνισμό. Η κυρία Χρονοπούλου ζήτησε από τον Νίκο Ανδρουλάκη να καταλάβει την τρίτη θέση, προκειμένου να δώσει ένα ισχυρό μήνυμα θάρρους σε κάθε γυναίκα, αλλά ταυτοχρόνως να μην αφήνεται η αίσθηση ότι διεκδικεί προσωπικό όφελος.

Αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή του πρώην Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Χρυσόγονου ο οποίος από το 2022 έχει στρατευθεί με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου.

Στο πρόσωπο της καταξιωμένης ιατρού Ρόζας Βρεττού, ο Νίκος Ανδρουλάκης υπογραμμίζει τη σημασία που έχει για τον ίδιο και για το κόμμα, η αναγέννηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Η Ιωάννα Τζουλάκη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Υγιεινής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, έχει πλούσιο επιστημονικό και ερευνητικό έργο σε Ελλάδα και εξωτερικό και το 2019 τιμήθηκε με το βραβείο L’Oréal Unesco για τις γυναίκες στις επιστήμες.

Η Ελεάννα Δημητρακούδη θεωρείται expert για τα θέματα περιβάλλοντος και κλιματικής αλλαγής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και έχει συμμετάσχει ενεργά στις διαπραγματεύσεις και την υιοθέτηση της νομοθεσίας σχετικά με την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία.

Ο Αχιλλέας Παπακώστας είναι από τους πολλά υποσχόμενους της νέας γενιάς ζωγράφων.

Ο Χρήστος Χρυσολωράς είναι ίσως από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα νέου και καινοτόμου αγρότη.

Στη 10η θέση, «το 10 το καλό» σύμφωνα με τους ποδοσφαιρικούς όρους είναι ο Νίκος Σαργκάνης, ο επονομαζόμενος και «φάντομ» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Γρηγόρης Λαμπράκης, γιος του αγωνιστή της Δημοκρατίας, Γρηγόρη Λαμπράκη συμμετέχει επίσης σε τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρώην Υπουργός και επικεφαλής του In Social Νίκος Χριστοδουλάκης, ο οποίος έχει επιμεληθεί το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής καταλαμβάνει την τελευταία τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Οι υποψήφιοι βουλευτές με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής
είναι:

1. Παναγιώτης Δουδωνής

2. Δημήτρης Μάντζος
3. Ελένη Χρονοπούλου

4. Αγάθη-Ρόζα Βρεττού
5. Κώστας Χρυσόγονος

6. Ιωάννα Τζουλάκη
7. Μαριζέτα Αντωνοπούλου
8. Ελένη Άννα Δημητρακούδη
9. Χρήστος Χρυσολωράς

Subscribe to our News

* indicates required



/

( mm / dd )


Σχετικα αρθρα

«Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό για τα οικονομικά προγράμματα: Άγρια κόντρα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ για τη φορολογία

admin

Κουτσούμπας: Ο πολιτισμός είναι στοιχείο όλης της εργατικής λαϊκής πάλης

admin

Τσίπρας από Νίκαια: Στις 25 Ιουνίου έχουμε την κρίσιμη μάχη, που θα κρίνει τις ζωές των ανθρώπων για πολλά χρόνια

admin

Ανδρουλάκης από Θεσσαλονίκη: Επιδιώκουμε φορολογική δικαιοσύνη – Δεν θα μας κάμψουν τα fake news και οι τραμπισμοί της Ν.Δ.

admin

Πόρισμα καταπέλτης για τον «Εθνικό Μηνυτή» – Η Αρχή για το Ξέπλυμα έστειλε στον εισαγγελέα τον Παν. Δημητρά

admin

Εκλογές 2023: Άρχισαν τις φορομπηχτικές δηλώσεις και στο ΠΑΣΟΚ μετά τον ΣΥΡΙΖΑ

admin

Εκλογές 2023 – Χατζηδάκης για Νίκο Φαραντούρη: «Κατρούγκαλος Νο2 μας προέκυψε – Χαρακτήρισε λάθος προτεραιότητα τα επιδόματα για την ενέργεια»

admin

Αλέξης Γεωργούλης: Άρση ασυλίας ψήφισε η νομική επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου για τις καταγγελίες Χρονοπούλου

admin

Μητσοτάκης από Σητεία: Η χώρα χρειάζεται πάνω από όλα σταθερή κυβέρνηση

admin

Ψάχνει πράγματι ληστές τραπεζών η Πλεύση Ελευθερίας;

admin

Σκέρτσος: Τσουνάμι τα fake news από την αντιπολίτευση – Στις 25 Ιουνίου θέλουμε σταθερή κυβέρνηση με ασφαλή αυτοδυναμία

admin

Επιμένει η Τσαπανίδου: Σε όλη την Ευρώπη υπήρξε έκτακτη φορολόγηση των υπερκερδών – Στην Ελλάδα ασυλία

admin