Image default
Πολιτική

Εκλογές 2023: Στο «Εάν…» του Κανελλόπουλου η Αλεξοπούλου που έφυγε από τον Βελόπουλο

Υποψήφιοι με το κόμμα «Εάν…» του αντεισαγγελέα Αναστάσιου Κανελλόπουλου θα είναι η πρώην βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου, ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ, Κώστας Αϊβαλιώτης, ο τραγουδιστής Βαγγέλης Παϊτέρης και ο επικεφαλής του σχηματισμού «Ελληνική Ανατροπή» Πάρις Κουρτζίδης.

Η ανακοίνωση από την κυρία Αλεξοπούλου με την οποία ενημερώνει πως πρώτα εντάχθηκε στην «Ελληνική Ανατροπή» και στην συνέχεια μεταπήδησε στο «Εάν…» ώστε να είναι υποψήφια βουλευτής στην Α’ Αθήνας,  έγινε το πρωί της Τετάρτης.

alexopoulou-ean
Η ανακοίνωση της Αναστασίας-Αικατερίνης Αλεξοπούλου

«Κάνοντας έναν απολογισμό των τεσσάρων χρόνων κοινοβουλευτικής μου θητείας έχω να αναφέρω στους Έλληνες συμπολίτες μου, επιγραμματικά κάποιες σημαντικές στιγμές από την έντιμη κοινοβουλευτική μου θητεία. Έγινα πρωτοσέλιδο στον τουρκικό τύπο για την πατριωτική μου δράση, ανέδειξα στη βουλή όλα τα κρίσιμα θέματα για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, οδήγησα στην καθιέρωση για πρώτη φορά του Εθνικού Μητρώου για τα ΑμεΑ, πρότεινα την ίδρυση Ηλεκτρονικού Φορέα Εξυπηρέτησης των ατόμων με αναπηρίες, αποκάλυψα τις ανάρμοστες συνθήκες που επικρατούν στις υγειονομικές επιτροπές των ΚΕΠΑ, αγωνίστηκα για την ενδυνάμωση του πρωτογενούς τομέα της οικονομίας μας, στήριξα με κάθε τρόπο τις πολύτεκνες και τις τρίτεκνες οικογένειες, έφερα στη Βουλή την άγνωστη κληρονομιά της Αττικής» αναφέρει η κυρία Αλεξοπούλου και προσθέτει:

«Με βαθύ αίσθημα ευθύνης αφουγκραζόμενη την απαίτηση των Ελλήνων συμπολιτών μου, μετά την κατά κοινή πλέον ομολογία, άδικης αποχώρησή μου από το κόμμα το οποίο τέσσερα ολόκληρα χρόνια υπηρέτησα τίμια, με σθένος και εθνική συνείδηση, θέλοντας και μπορώντας να προσφέρω στον εληνικό λαό και τους συνανθρώπους, ενστερνιζόμενη πλήρως τον όρκο που έδωσα ως βουλευτής την ημέρα της αρχικής εκλογής μου, δηλώνω ότι έχοντας πλέον ενταχθεί στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, στο πλευρό ενός ανθρώπου που με έχει κερδίσει πραγματικά από την εν γένει παρουσία του στα δημόσια πράγματα, τίθεμαι υπό την κρίση των πολιτών ξανά, αυτή τη φορά ως υποψήφια στην εκλογική περιφέρεια Α’ Αθηνών, με τα ψηφοδέλτια του κόμματος ΕΑΝ… του γνωστού πρώην αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου, κ. Αναστάσιου Κανελλόπουλου, μαζί με τον πρόεδρο του κόμματός μας, κ. Πάρι Κουρτζίδη, ο οποίος είναι υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Θεσσαλονίκης.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Ελληνικής ΑΝατροπής, Υπ. Βουλευτής Α’ Αθηνών με το ΕΑΝ…»

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση το βράδυ της Τρίτης από τον Κώστα Αϊβαλιώτη για την παρουσία του ίδιου και του Βασίλη Παϊτέρη στους συνδυασμούς του κόμματος Κανελλόπουλου.

«Μεγάλη η χαρά μου που θα είμαι μαζί στους συνδυασμούς του ΕΑΝ με τον αγαπημένο φίλο μου και κορυφαίο τραγουδιστή Βασίλη Παϊτέρη» έγραψε ο κ. Αϊβαλιώτης σε ανάρτησή του στο Twitter.

Μεγάλη η χαρά μου που θα είμαι μαζί στους συνδυασμούς του ΕΑΝ με τον αγαπημένο φίλο μου και κορυφαίο τραγουδιστή Βασίλη Παϊτέρη pic.twitter.com/vaITWY8Sbh

— Kostis Aivaliotis (@K_Aivaliotis) May 2, 2023

Ειδήσεις σήμερα:

Καβγάς Πλεύρη-Ηλιόπουλου για τα γιαούρτια στα παιδιά του υπ. Υγείας: «Έχεις εκλεγεί διορισμένε;» – «Ωραίο το θεατράκι σου»

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Όταν ο Ντρούζος και η Μουκάνη «αιματόβαψαν» τα δικαστήρια

Δάφνη Γκίνες: Η πρώην σύζυγος του Σπύρου Νιάρχου μιλάει για την «χρυσή» φυλακή, το διαζύγιο και την ζωή μετά

UPD:

Subscribe to our News

* indicates required



/

( mm / dd )


Σχετικα αρθρα

Τα ονόματα και τα βιογραφικά των 42 υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

admin

ΠΑΣΟΚ: Οι 8 νέοι υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές – Τα βιογραφικά τους

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης παρουσίασε τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές – Οι 35 ψηφισμένοι, οι δύο νυν και οι πέντε «προεδρικοί»

admin

Εξίσωση των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες, προτείνει η ΟΝΝΕΔ για το δημογραφικό

admin

Δένδιας: Με στίχους από ποίημα του Λόρδου Βύρωνα η ομιλία του για τα 200 χρόνια από τον θάνατό του

admin

«Πυρά» Παπανώτα κατά Πανόπουλου: Βασιλικότερος του βασιλέως ο πιτσιρικάς;

admin

Δείτε live: Η παρουσίαση των 42 υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από τον Κασσελάκη – Βίντεο και φωτογραφίες

admin

Στη Δυτική Λέσβο ο Μητσοτάκης: Τα συγχαρητήρια στον Δήμο, η επίσκεψη στο λιμάνι στο Σίγρι και στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του απολιθωμένου δάσους

admin

Σύνοδος Πρυτάνεων – Πιερρακάκης: Πιστεύουμε βαθιά στα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια

admin

Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Θα συζητήσουμε πώς μπορούμε να φέρουμε τις σχέσεις μας σε καλύτερο επίπεδο

admin

Σχοινάς: Τα ευρωπαϊκά σύνορα στον Έβρο θα συνεχίσουν να φυλάσσονται και να είναι ασφαλή

admin

Υπόμνημα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στον Άρειο Πάγο για τη μη συμμετοχή των Σπαρτιατών στις προσεχείς ευρωεκλογές

admin