Image default
Διεθνή

Κάρολος: Οι οκτώ πιθανοί «σύμμαχοι» του «αντάρτη» Χάρι κατά τη διάρκεια της στέψης του πατέρα του

Πολλά βλέμματα θα είναι αύριο στραμμένα στο «μαύρο πρόβατο» του Μπάκιγχαμ, δούκα του Σάσεξ, Χάρι, στη διάρκεια της τελετής για την στέψη του πατέρα του, Βασιλιά Καρόλου, στο Αβαείο του Ουεστμίνστερ.

Η επίσκεψη – αστραπή του δευτερότοκου γιου του Καρόλου στο Λονδίνο για την τελετή, θα δώσει αναμφίβολα τροφή για σχόλια, καθώς ο ίδιος όχι μόνο θα αισθάνεται, αλλά και θα είναι παραγκωνισμένος, όπως γράφει ο βρετανικός Τύπος.

Στη διάρκεια της τελετής, ο Χάρι θα κάθεται στη δέκατη σειρά, μακριά από τον αδερφό του και τα υπόλοιπα μέλη της βρετανικής οικογένειας και εν συνεχεία θα επιστρέψει στην οικογένειά του, που βρίσκεται στην Καλιφόρνια για τα γενέθλια του γιου του Άρτσι, ο οποίος γίνεται την ίδια ημέρα 4 ετών.

Για τον ίδιο, η ολιγόωρη παραμονή του στην βρετανική πρωτεύουσα θα μοιάζει… με κόλαση, καθώς δεν θα έχει στο πλευρό του το μεγάλο στήριγμά του: την σύζυγο και μητέρα των παιδιών του, Μέγκαν Μαρκλ.

Οι «σύμμαχοι» του Χάρι κατά την παραμονή του στο Λονδίνο

Ο κοκκινομάλλης «αντάρτης» των βρετανικών Ανακτόρων θα μπορούσε να βρει συμπαράσταση από οκτώ «συμμάχους» του, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η βρετανική εφημερίδα «Μirror»: από την «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν μέχρι και διάσημους φίλους του.

Μετά το «Megxit» και την αποχώρησή του από το Μπάκιγχαμ, κόβοντας τον «ομφάλιο λώρο» με την βρετανική βασιλική οικογένεια, αφού αποφάσισε να μετακομίσει στην Καλιφόρνια, ο Χάρι δεν είναι πλέον αρεστός σε πολλούς που έχουν σχέσεις με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ωστόσο, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο Χάρι θα μπορούσε να βρει συμπαράσταση στην σύζυγο του προέδρου των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν, όπως επίσης στην Βεατρίκη και την Ευγενία, αφού τα εγγόνια της εκλιπούσας Βασίλισσας Ελισάβετ μεγάλωσαν μαζί.

Πρόκειται για τις ξαδέρφες του, κόρες του πρίγκιπα Άντριου, η φήμη του οποίου αμαυρώθηκε από την στενή σχέση του με τον Τζέφρι Έπσταιν.

Επιπλέον, ο Χάρι θα μπορεί να κάνει μία χαλαρή κουβέντα με δύο δημοφιλείς παρουσιαστές στη Βρετανία, τον Αντ ΜακΠάρτλιν και τον Ντέκλαν Ντόνελι, που είχαν κάνει ένα ντοκιμαντέρ για τον θεσμό των βρετανικών Ανακτόρων «The Prince’s Trust», με τον δούκα του Σάσεξ να εξηγεί την σπουδαιότητά του. Πρόκειται για φιλανθρωπική πρωτοβουλία που ο Κάρολος δημιούργησε το 1976, με στόχο να στηρίξει νέους που αναζητούν εργασία. Το 2019, όπως γράφει η «Mirror», οι οικοδεσπότες του «Britain’s Got Talent», Αντ και Ντέκλαν, έσταζαν μέλι για το έργο του Χάρι στον θεσμό «The Prince’ s Trust».

Ένας άλλος πιθανός σύμμαχος του Χάρι θα μπορούσε είναι ο πιο γνωστός μάγος στη Μεγάλη Βρετανία. Πρόκειται για τον Στιβ Φρέιν, γνωστός ως «Dynamo», ο οποίος με τα μαγικά του κόλπα έχει αφήσει άφωνους τους θαυμαστές του, ακόμη και τον πατέρα του δούκα του Σάσεξ.

Επιπλέον η Αλεξάντρα Πέτιφερ, γνωστή και ως «Τίγκι», ήταν επί χρόνια η νταντά των αδερφών Χάρι και Ουίλιαμ και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα στήριγμα για τον σύζυγο της Μέγκαν. Από το 1993 έως το 1999, η «Τίγκι» ήταν επίσης και η προσωπική βοηθός του Καρόλου. Η ίδια είχε αποκαλέσει πολλές φορές τους γιους της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταιάνα ως τα «μωρά της».

Ο Χάρι θα μπορούσε επίσης να βρει ζεστασιά στον Μαρκ Ντάιερ. Εκτός από βασιλικός βοηθός, ήταν γι΄αυτόν το πιο έμπιστο πρόσωπο. Για τον δούκα του Σάσεξ ο Μαρκ Ντάιερ ήταν ο μέντοράς του. Τον αποκαλούσε στοργικά «Μάρκο» και τον θεωρούσε ως «δεύτερο πατέρα» του.

Ο πρώην μπάτλερ της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Nταιάνα, Πολ Μπάρελ, ισχυρίστηκε ότι ο δευτερότοκος γιος του Βασιλιά Καρόλου θα έχει λίγο χρόνο για να μιλήσει με τον πατέρα και τον αδερφό του, πρίγκιπα της Ουαλίας, Ουίλιαμ.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει «καμία πιθανότητα» συμφιλίωσης του Χάρι με την οικογένειά του μετά την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του, υπό τον τίτλο «Spare» (Ρεζέρβα), που ήταν κόλαφος για το Μπάκιγχαμ, όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Sun».

Σε συνέντευξή του στο βρετανικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο «GB News», ο Πολ Μπάρελ παραδέχθηκε ότι ο δούκας του Σάσεξ «Δεν θέλει να περάσει πολύ χρόνο μαζί τους». «Δεν υπάρχει πιθανότητα συμφιλίωσης στο εγγύς μέλλον – νομίζω ότι θα έχει μια πολύ «παγωμένη» υποδοχή από τους Ουίνδσορ, στις έξι Μαΐου». Υποστήριξε επίσης ότι ο Βασιλιάς Κάρολος «θα χαρεί» πολύ που οι δύο γιοι του θα είναι παρόντες στη στέψη του.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο «πόλεμος» των drones: Ουκρανικό αυτό που καταρρίφθηκε στο Κίεβο, άγνωστης προέλευσης αυτό του Κρεμλίνου

Γιατί ο Μητσοτάκης ανεβάζει την ένταση με τον Ανδρουλάκη – Η ΝΔ ανοίγει την ψαλίδα σε κρίσιμο timing

Έκρηξη σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Περιστέρι – Δείτε βίντεο

Σχετικα αρθρα

Καναδάς: Αγωγές από σχολεία κατά Facebook, Snapchat, TikTok – Τους κατηγορούν για διατάραξη της μάθησης

admin

Υπό τον φόβο τρομοκρατικής επίθεσης το Παρίσι – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έξω από εκκλησίες ενόψει Πάσχα

admin

Μαδαγασκάρη: Κυκλώνας «σάρωσε» το βόρειο άκρο – 11 νεκροί και πάνω από 7.000 οι πληγέντες

admin

H Γαλλία μηνύει μουσουλμάνα έφηβη που φέρεται να είπε ψέματα ότι τη χτύπησε εκπαιδευτικός σε καβγά για τη μαντίλα της

admin

Νιγηρία: 137 απαχθέντες μαθητές που απελευθερώθηκαν επανενώνονται με τις οικογένειές τους

admin

Πολωνία: Παύθηκε των καθηκόντων του ο Πολωνός διοικητής του Eurocorps έπειτα από έρευνα αντικατασκοπείας

admin

Νέο διπλωματικό άνοιγμα Πούτιν – Συζήτησε με τους χουντικούς ηγέτες της Δυτικής και Κεντρικής Αφρικής για θέματα ασφαλείας

admin

ΟΗΕ – Σπατάλη τροφίμων: Ένα δισεκατομμύριο γεύματα πετιούνται στα σκουπίδια κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο

admin

Βορειοκορεάτες λογοκριτές «θόλωσαν» το παντελόνι παρουσιαστή από εκπομπή κηπουρικής του BBC

admin

Πολωνία: Το NATO εξετάζει το ενδεχόμενο να καταρρίπτει πυραύλους της Ρωσίας αν πλησιάζουν κράτη-μέλη του

admin

Προσφυγή της ισπανικής κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη για να μην συζητηθεί πρόταση για ανεξαρτησία της Καταλονίας

admin

Τραμπ: Ντεμπούτο με το «δεξί» για την εταιρεία ΜΜΕ του στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης

admin