Image default
Πολιτική

Πιερρακάκης: Υπάρχει βαθύ κράτος, θέλουμε 4 χρόνια για να τελειώσουμε τη δουλειά (βίντεο)

«Η χώρα κινείται πλέον γρηγορότερα από ποτέ. Η οικονομία αναπτύσσεται. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε με αξιοπιστία ταχύτητα και γνώση να ανταποκριθεί σε όλες τις μεγάλες προκλήσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Ελλάδα τα τέσσερα τελευταία χρόνια» ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών κ. Κυριάκος Πιερρακάκης στην κεντρική του προεκλογική ομιλία που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο «Παλλάς».

Ο κ. Πιερρακάκης αφού επεσήμανε τις μεγάλες αλλαγές που έγιναν επί ΝΔ για την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του κράτους, τόνισε με έμφαση ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έλυσε πολλές εκκρεμότητες ωστόσο ακόμα στο δημόσιο υπάρχει βαθύ κράτος. «Θέλουμε άλλα τέσσερα χρόνια για να τελειώσουμε τη δουλειά» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης αναφέρθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι δεν διδάχθηκε τίποτα από την κρίση του 2015. «Το πρόγραμμα τους είναι έξω από τους κανόνες όχι μόνο της οικονομίας αλλά και της φυσικής» σημείωσε.

«Το 2019 ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε ένα εθνικό στοίχημα: να επανασχεδιάσουμε τις δομές ενός νέου κράτους, πιο σύγχρονου και αποτελεσματικού. Μέσα σε τέσσερα χρόνια, στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης αφιερώσαμε όλες μας τις δυνάμεις για να μετουσιωθεί αυτό το όραμα σε πράξη και να αλλάξει την καθημερινότητα κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα» σημείωσε επίσης ο κ. Πιερρακάκης και υπογράμμισε ότι το έργο αυτό υλοποιήθηκε παρά τις μεγάλες εξωγενείς κρίσεις που αντιμετώπισε η κυβέρνηση: Την πανδημία, την ενεργειακή κρίση, τον πληθωρισμό, τον πόλεμο στην Ουκρανία και την υβριδική κρίση με το μεταναστευτικό που προκάλεσε η Τουρκία.

Το διακύβευμα των εκλογών της 21ης Μαΐου είναι να μην χάσουμε το νήμα. Οφείλουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά με τη ΝΔ και να μην κάνουμε πολλά βήματα πίσω υπογράμμισε ο κ. Πιερρακάκης ο οποίος κάλεσε τους παρισταμένους να του δώσουν έναν από τους τέσσερις σταυρούς εφόσον κρίνουν θετικά το έργο του για την ψηφιοποίηση του κράτους. 

«Αν το κάνετε, δεσμεύομαι ότι με τον ίδιο τρόπο που σβήσαμε τα «δεν» στο υπουργείο, με τον ίδιο τρόπο θα τα σβήσουμε και για την Αθήνα» είπε ο κ. Πιερρακάκης και κατέρχεται για πρώτη φορά υποψήφιος στην Α’ Αθήνας.  

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομες παρεμβάσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργου Γεωργαντά και του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θεόδωρου Λιβάνιου που μίλησαν για το έργο του Κυριάκου Πιερρακάκη.

Παράλληλα προβλήθηκε και ένα σύντομο βίντο με πολίτες που μίλησαν για τις δικές τους εμπειρίες από τις ψηφιακές εφαρμογές του Δημοσίου που χρησιμοποιούν.

Ειδήσεις σήμερα

Γιάννης Βογιατζής: Σίγησε για πάντα η φωνή του ύμνου του Παναθηναϊκού – Η ιστορία του «Σύλλογος μεγάλος»

«Νίκησε η Δημοκρατία»: Η πρώτη δήλωση του Φρέντι Μπελέρη μετά την εκλογή του στη Χειμάρρα

Εκλογές στην Τουρκία: Πώς έκανε την ανατροπή ο Ερντογάν – Οι εκτιμήσεις για τον β΄γύρο

Σχετικα αρθρα

Αλέξης Γεωργούλης: Άρση ασυλίας ψήφισε η νομική επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου για τις καταγγελίες Χρονοπούλου

admin

Μητσοτάκης από Σητεία: Η χώρα χρειάζεται πάνω από όλα σταθερή κυβέρνηση

admin

Ψάχνει πράγματι ληστές τραπεζών η Πλεύση Ελευθερίας;

admin

Σκέρτσος: Τσουνάμι τα fake news από την αντιπολίτευση – Στις 25 Ιουνίου θέλουμε σταθερή κυβέρνηση με ασφαλή αυτοδυναμία

admin

Επιμένει η Τσαπανίδου: Σε όλη την Ευρώπη υπήρξε έκτακτη φορολόγηση των υπερκερδών – Στην Ελλάδα ασυλία

admin

Σκέρτσος: Οι τρεις νέοι φόροι του ΠΑΣΟΚ – Αύξηση φορολογίας στα μερίσματα, επιχειρήσεις και γονικές παροχές

admin

Εκλογές 2023, Άκης Σκέρτσος: ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ κρύβουν την προγραμματική τους αδυναμία με το ψευτοεπιχείρημα της «παντοδυναμίας» Μητσοτάκη

admin

«Μαζί τα φάγαμε»: Η φράση του Θεόδωρου Πάγκαλου που έμεινε στην ιστορία

admin

Μάντζος σε Σκέρτσο: Η ΝΔ επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ για να προστατεύσει τους γόνους

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί όχι μόνο την ακραία τοξικότητα του κ. Ψαριανού, αλλά και την απαξίωση των εκπαιδευτικών

admin

Αλέξης Γεωργούλης: Το σκεπτικό της απόφασης της νομικής επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου για την άρση της ασυλίας του

admin

Εκλογές 2023, Πόπη Τσαπανίδου: Επιμένει στην έκτακτη φορολόγηση των υπερκερδών

admin