Image default
Επιχειρήσεις

Συνεργασία του instacar με την Blueground, με τη δημιουργία νέας υπηρεσίας για την Αθήνα

Το instacar και η Blueground, δύο από τις πλέον δυναμικές ελληνικές startup, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, με τη δημιουργία μιας αποκλειστικής υπηρεσίας για το σύνολο του πελατολογίου της Blueground στην Αθήνα.

Η Blueground ιδρύθηκε το 2013 και εξελίχθηκε σε ένα παγκόσμιο success story με την ανάπτυξή της σε 30 πόλεις παγκοσμίως. Στην Αθήνα διαθέτει σήμερα περισσότερα από 1.200 διαμερίσματα και πλέον οι  πελάτες της σε αυτά θα μπορούν να μισθώνουν/νοικιάζουν το instacar όχημα που επιθυμούν, με άμεση και δωρεάν παράδοση και χωρίς την καταβολή του ποσού έναρξης, το οποίο ισούται με ένα μίσθωμα κι επιστρέφεται ως δωρεάν 19ος μήνας με τη συμπλήρωση 18 μηνών μίσθωσης.

Το instacar δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του, μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας του, να αποκτήσουν, με leasing, σύγχρονα οχήματα από επίσημες ελληνικές αντιπροσωπείες, εύκολα, γρήγορα και για όσο διάστημα επιθυμούν. Αυτό το μοντέλο ευέλικτης μίσθωσης οχημάτων του instacar ταιριάζει ιδανικά με το πελατολόγιο της Blueground, το οποίο απαρτίζεται κυρίως από στελέχη εταιρειών που διαμένουν στην πόλη, για διάστημα ενός μήνα και πάνω.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών, σηματοδοτεί τη σύμπραξη δύο από τις πλέον επιτυχημένες ελληνικές startup, οι οποίες ακολουθούν παρόμοιο επιχειρηματικό μοντέλο. Η Blueground, μέσα σε 10 χρόνια από τη δημιουργία της, διαχειρίζεται περισσότερα από 15.000 ακίνητα παγκοσμίως, εξυπηρετώντας περισσότερους από τέσσερις χιλιάδες εταιρικούς πελάτες. Το instacar, το οποίο πρόσφατα ανακοίνωσε την άντληση νέων κεφαλαίων ύψους 55 εκατομμυρίων ευρώ, συγκαταλέγεται σήμερα στις πλέον αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις, καταγράφοντας ένα σταθερό ρυθμό ανάπτυξης που ξεπερνά το 100% ετησίως, με την πρώτη πλήρως ψηφιακή υπηρεσία ευέλικτης μίσθωσης οχημάτων στην Ελλάδα.

‘Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε τη δυνατότητα να συνδεθούμε με ένα από τα θετικά παραδείγματα παγκόσμιας επιχειρηματικής ανάπτυξης, την Blueground. Η συνεργασία μας βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι έχουμε την ίδια λογική στην υπηρεσία μας και απευθυνόμαστε στους ανθρώπους που επιλέγουν την ευελιξία και την κινητικότητα. Βρισκόμαστε σε μια παγκόσμια συγκυρία όπου ο σύγχρονος τρόπος ζωής επιφέρει και τη συχνή αλλαγή στα δεδομένα της καθημερινότητάς μας. Με αυτή την ολοένα και αυξανόμενη τάση, ευέλικτες υπηρεσίες με exceptional customer service, όπως η Βlueground και το instacar, δίνουν λύση στις ανάγκες των καταναλωτών. Και για τους δύο, η έννοια της καινοτομίας είναι οδηγός μας. Καινοτομούμε μαζί, με τη συνεργασία μας, προσφέροντας μια συνδυασμένη υπηρεσία και εμπειρία στους πελάτες της Blueground στην Αθήνα’, σημείωσε ο Αντώνης Σαμοθράκης, συνιδρυτής και CEO του instacar.

‘Αναζητούμε συνεχώς υπηρεσίες  που θα κάνουν τη ζωή των πελατών μας ευκολότερη. Έτσι είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε να τους προσφέρουμε τη δυνατότητα να νοικιάσουν υψηλής ποιότητας οχήματα με ευέλικτους όρους για όσο διάστημα διαμένουν στα διαμερίσματά μας. Το μοντέλο του instacar είναι η ιδανική λύση για τους ενοικιαστές των διαμερισμάτων μας στην Αθήνα’, υπογράμμισε η Πένυ Παπακωνσταντίνου, συνιδρύτρια & Γενική Διευθύντρια της Blueground Αθήνας.

Το καινοτόμο μοντέλο του instacar

Οι χρήστες του instacar, καταβάλλοντας μία μηνιαία συνδρομή και χωρίς τις υψηλές προκαταβολές του παραδοσιακού leasing, μπορούν να αποκτήσουν καινούργια αυτοκίνητα ή και σαν καινούργια από επίσημες ελληνικές αντιπροσωπείες, εύκολα, γρήγορα και για όσο διάστημα επιθυμούν. Με τη συνδρομή του στο instacar, ο χρήστης απαλλάσσεσαι από όλα τα έξοδα χρήσης του αυτοκινήτου (όπως τέλη κυκλοφορίας, service, αλλαγή ελαστικών), έχει κάλυψη μικτής ασφάλειας, μπορεί ανά πάσα στιγμή να επιστρέψει ή να αγοράσει το όχημα, ενώ έχει τη δυνατότητα να το αντικαταστήσει και με άλλο όχημα, μικρότερο ή μεγαλύτερο, σε περίπτωση που αλλάξουν οι μεταφορικές ανάγκες του.

Διαβάστε ακόμη

Η Τουρκία ζήτησε από τις τράπεζες να αγοράσουν ομόλογα σε δολάριο για να αποφύγει κίνδυνο χρεοκοπίας

Πώς να αποφύγετε τον φόρο από τα «φέσια» στα ενοίκια

Fitch: Υποβάθμισε σε αρνητικό το outlook του μακροπρόθεσμου αξιόχρεου των ΗΠΑ

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το thetimes.gr

Σχετικα αρθρα

Το Twitter αξίζει σήμερα μόλις το 1/3 όσων πλήρωσε ο Έλον Μασκ

admin

Στις 21/6 η Γενική Συνέλευση της Lamda Development

admin

Lamda: Αύξηση 75% στα EBITDA το πρώτο τρίμηνο 2023

admin

Alpha Trust: Ξεκινάει η απορρόφηση της Alpha Trust Ελληνική Γη

admin

Lamda: EBITDA +75% το πρώτο τρίμηνο- Η εικόνα στο Ελληνικό

admin

Τέρνα Ενεργειακή: Στα €43,3 εκατ. τα EBITDA το α’ τρίμηνο

admin

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ισχυρές επιδόσεις στο πρώτο τρίμηνο – Στα 5,5 δισ. ευρώ το κατασκευαστικό ανεκτέλεστο του Ομίλου

admin

EBRD: Επενδύει 56 εκατ. ευρώ στο ορυχείο της Eldorado στις Σκουριές

admin

Ideal Holdings: Εγκρίθηκε η καταβολή μετρητών στους μετόχους

admin

METRO ΑΕΒΕ: Εγκαινίασε το Κέντρο Διανομής Βορείου Ελλάδος (pics + vid)

admin

Η Austriacard προτείνει τον διπλασιασμό του μετοχικού της κεφαλαίου

admin

O Πειραιάς στις αγορές της Κίνας – Υπεγράφη συμφωνία μεταξύ ΕΒΕΠ και CIIE

admin