Image default
Οικονομία

H COSCO βραβεύει τη Contships του Ν. Πατέρα για τη στήριξη της επισκευαστικής ζώνης του Πειραιά

Την ψήφο εμπιστοσύνης στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Πειραιά για εργασίες συντήρησης των πλοίων επιβεβαίωσε η Contships Management μέσω σχετικής ανακοίνωσης.

Ενδεικτικά από όταν η Cosco ανέλαβε τη διαχείριση των υποδομών ναυπηγοεπισκευής στον Πειραιά, η Contships Management έχει προχωρήσει σε 23 δεξαμενισμούς containerships της. Η Contships αποτελεί τη μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρεία διαχείρισης containerships κατηγορίας feeder, δηλαδή containerships μεταφορικής ικανότητας 900 έως 1.500 TEUs.

Αναγνωρίζοντας τη διαρκή και έμπρακτη στήριξη της εταιρείας, η COSCO βράβευσε την Contships Management, επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Νικόλας Δ. Πατέρας.

Μάλιστα, ο κ. Νικόλας Δ. Πατέρας, επικεφαλής της Contships και ο κ. Yu Zenggan, Chairman της PPA-Cosco Shipping εξέφρασαν την επιθυμία τους να συνεχιστεί η συγκεκριμένη συνεργασία. Στο πλαίσιο αυτό, ακόμη οκτώ πλοία της Contships αναμένεται να πραγματοποιήσουν drydocking στον Πειραιά στους ερχόμενους 12 μήνες.

Την ίδια ώρα, αξίζει να σημειωθεί ότι έλαβε χώρα γεύμα μεταξύ των δύο εταιρειών, στο οποίο παρέστη και η Α.Ε. κ. Xiao Junzheng, πρέσβης της Κίνας στην Ελλάδα.

Α-Δ: Ο κ. Γιώργος Ξηραδάκης, ο κ. Yu Zenggang, πρόεδρος της PPA-COSCO Shipping, ο κ. Νικόλας Δ. Πατέρας, πρόεδρος της Contships, ο πρέσβης της Κίνας στην Ελλάδα κ. Xiao Junzheng και ο κ. Γιώργος Πατέρας, αντιπρόεδρος της Contships και πρόεδρος του ΝΕΕ.
Ο πρέσβης της Κίνας στην Ελλάδα κ.Xiao Junzheng και ο κ. Γιώργος Πατέρας, αντιπρόεδρος της Contships και πρόεδρος του ΝΕΕ.

 

Σχετικα αρθρα

admin

admin

admin

Κ. Χατζηδάκης για αναβάθμιση S&P: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο

admin

S&P:Αναβάθμισε σε θετικό το outlook της ελληνικής οικονομίας

admin

Times του Λονδίνου: Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες της ΕΕ

admin

Times: Η ελληνική οικονομία στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες της ΕΕ

admin

ΔΥΠΑ: 976.373 εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο – Μείωση 5,7% από το 2023

admin

Παπαστεργίου: Θα υπάρξουν νέα κονδύλια από το ΕΣΠΑ και το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την ψηφιοποίηση δικτύων

admin

Προειδοποίηση Scicluna: Αντιμέτωπη με διπλό χτύπημα η Ευρώπη εάν η ΕΚΤ δεν μειώσει τα επιτόκια

admin

Ποιους βάζει στο στόχαστρο η εφορία

admin

Σκρέκας: Συνεχείς είναι οι έλεγχοι και στα πρατήρια καυσίμων

admin