Image default
Πολιτική

Ζαχαριάδης στον ΣΚΑΪ: Μεσαίου μεγέθους κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα

Ζαχαριάδης στον ΣΚΑΪ: Μεσαίου μεγέθους κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα

Ζαχαριάδης

«Ο λαός δεν έχει Σύνδρομο της Στοκχόλμης, μήπως το έχουμε εμείς» αναρωτήθηκε ο κ. Ζαχαριάδης συμπληρώνοντας: «Μην πυροβολούμε τα πόδια μας»

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σήμερα ένα μεσαίο κόμμα, δηλωσε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι» ο Κώστας Ζαχαριάδης, προσθέτοντας ότι «ο κ. Τσίπρας θα το κάνει ξανά μεγάλο». Παράλληλα, σχολίασε ότι «ο κόσμος δεν έχει το Σύνδρομο της Στοκχόλμης» και αναρωτήθηκε «μήπως το έχουμε εμείς».

Αναλυτικά ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζαχαριάδης, τόνισε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα κυβερνητικό. Δεν ήταν και δεν θα γίνει κόμμα διαμαρτυρίας και βεβαίως, δεν ήταν και δεν θα γίνει ένα κόμμα της ενσωμάτωσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί να είναι ξανά ο κύριος εκφραστής στην επόμενη Βουλή των δυνάμεων της κεντροαριστεράς και της αριστεράς, του δημοκρατικού και προοδευτικού χώρου. Είναι ένα κόμμα με ισχυρή ηγεσία και με πολύ ισχυρή προσωπικότητα ηγέτη και το τιμά ότι μετά από μια πολύ οδυνηρή ήττα είναι μπροστά, όρθιος, μας εμψυχώνει και μας οδηγεί.

Ο Τσίπρας έπαιξε ρόλο στο να πάει ο ΣΥΡΙΖΑ από το 4% στο 16%, στο 27%, στο 36%, στο 31%, στο 20%, ένα κόμμα μεσαίου μεγέθους σήμερα, μεγάλο τα προηγούμενα χρόνια και θα παίξει ρόλο να γίνει μεγάλο ξανά. 

Η ΝΔ κέρδισε πάνω στο γεγονός ότι είχε πιο σταθερό μήνυμα, ενώ εμείς λέγαμε πάμε να κερδίσουμε και θα δούμε μετά… Αυτό είχε μια αστάθεια. Ποτέ όταν αρμενίζεις στραβά, δεν είναι στραβός ο γιαλός. Το θέμα, ο λαός δεν έχει το σύνδρομο της Στοκχόλμης, το θέμα είναι μήπως το έχουμε εμείς. Μην πυροβολούμε τα πόδια μας».

- sofokleous10.gr

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το sofokleous10.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Σχετικα αρθρα

Συγχαρητήρια επιστολή στον Ερντογάν από τον Ιωάννη Σαρμά

admin

Δένδιας στον ΣΚΑΪ 100,3: Περιμένουμε να δούμε τα δείγματα γραφής του Ερντογάν – Δεν υπάρχουν βεβαιότητες

admin

Ο Κώστας Τασούλας παραμένει πρόεδρος της Βουλής – Έλαβε 270 ψήφους – Εκλέγεται προεδρείο – Live

admin

Δένδιας: Δεν υπάρχουν βεβαιότητες στις σχέσεις με την Τουρκία, περιμένουμε να δούμε τη στάση του Ερντογάν

admin

Εκλογές 2023, Φαήλος Κρανιδιώτης: Θα ψηφίσω ΝΔ στις 25 Ιουνίου, «όχι» στη μηδενιστική κρατικιστική αριστερά

admin

Μητσοτάκης: Ζητώ ισχυρή εντολή για σταθερή κυβέρνηση – Δεν είχα πρόθεση να προχωρήσω σε συνταγματικές αλλαγές μόνος μου

admin

Με 52,1% ο Ερντογάν προχωράει για 25 χρόνια εξουσίας: «Θα είμαστε μαζί μέχρι τον τάφο»

admin

Ανδρέας Δρυμιώτης στον Δανίκα: Ο ΣΥΡΙΖΑ γκρεμίστηκε την τελευταία μέρα στο παραβάν

admin

Εκλογές 2023, Κυριάκος Μητσοτάκης: Ζητώ ισχυρή εντολή για σταθερή κυβέρνηση – Ο Ανδρουλάκης κοπιάρει τον ΣΥΡΙΖΑ

admin

Ο Αντώναρος ξαναχτυπά: «Ποιος είπε ότι αποχωρώ;» γράφει σε νέα ανάρτησή του

admin

Εκλογές 2023, Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πόρτα-πόρτα για την αυτοδυναμία» το μήνυμα στους βουλευτές

admin

Μητσοτάκης προς βουλευτές της ΝΔ: «Αντίπαλός μας η χαλάρωση και ο εφησυχασμός» – «Στις εκλογές ηττήθηκε η τοξικότητα»

admin