Image default
Επιχειρήσεις

Είστε οικοδεσπότες ή διαχειριστές Airbnb;

Τα Greece Stay Awards είναι ο θεσμός που βραβεύει τα καλύτερα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, τύπου Airbnb στην Ελλάδα. Αναδεικνύουν και αναγνωρίζουν την αριστεία στον κλάδο, προάγοντας την ανάπτυξη και την ποιότητα του τουριστικού προϊόντος της χώρας.

Τονίζουν τη σημασία του τομέα των καταλυμάτων τύπου Airbnb, αναγνωρίζουν τις καλύτερες πρακτικές και την υπεροχή στην παροχή υπηρεσιών.

Επιπλέον, δίνουν την ευκαιρία σε επιχειρήσεις και καταλύματα να αναδειχθούν και να προβληθούν σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, ενώ διευρύνουν το φάσμα της προβολής της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού.

Σχετικά με τη διαδικασία

Τα βραβεία θα απονεμηθούν σε διάφορες κατηγορίες καταλυμάτων τύπου Airbnb, περιλαμβανομένων των καλύτερων καταλυμάτων, των κορυφαίων βιλών, των καλύτερων υπηρεσιών διαχείρισης, καθώς και σε άλλες κατηγορίες.

Η διαδικασία περιλαμβάνει την υποβολή υποψηφιοτήτων οι οποίες γίνονται δεκτές μέχρι τις 31 Ιουλίου μέσω ηλεκτρονικής υποβολής στην ιστοσελίδα των βραβείων στο www.greecestayawards.gr

Οι νικητές αναδεικνύονται μέσα από την ψηφοφορία του κοινού και την απόφαση της κριτικής επιτροπής. Τα βραβεία θα απονεμηθούν στο πλαίσιο μιας λαμπερής τελετής που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο.

Πέρα από τις κατηγορίες που προαναφέραμε, υπάρχουν και διάφορα ειδικά βραβεία, όπως βραβεία για τους καλύτερους οικοδεσπότες, τα βραβεία για τους κορυφαίους Δήμους για διαμονή και άλλα.

Συνολικά, υπάρχουν 10 βασικές κατηγορίες βραβείων και 37 υποκατηγορίες, καλύπτοντας τόσο τις πιο παραδοσιακές κατηγορίες καταλυμάτων, όσο και νεότερες κατηγορίες, όπως οι βιώσιμες κατοικίες.

Οι κατηγορίες των Greece STAY Awards

1. Κορυφαία Αστικά καταλύματα
2. Κορυφαίες Βίλες
3. Κορυφαία Νησιωτικά, Παραλιακά & Ηπειρωτικά καταλύματα
4. Κορυφαία Αειφόρα καταλύματα
5. Κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης
6. Κορυφαίοι οικοδεσπότες
7. Κορυφαία θεσμικά όργανα
8. Κορυφαίοι δήμοι διαμονής
9. Κορυφαία sites κρατήσεων
10. Κορυφαίες ομάδες social media

Τα πλεονεκτήματα της συμμετοχής

Είναι σημαντικό για τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων τύπου Airbnb να συμμετάσχουν στα Greece STAY Awards για πολλούς λόγους. Καταρχάς, η συμμετοχή τους στα βραβεία είναι μια ευκαιρία να αναδειχθεί η ποιότητα και η καλή δουλειά που κάνουν στο κατάλυμά τους και να αυξήσουν την επιρροή τους στην αγορά.

Επιπλέον, η συμμετοχή τους μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους, καθώς μπορεί να προσελκύσει νέους πελάτες και να βελτιώσει τη φήμη τους στον κλάδο των καταλυμάτων Airbnb.

Επιπρόσθετα, η συμμετοχή στα Greece STAY Awards μπορεί να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να μάθουν νέες τάσεις και πρακτικές στον κλάδο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε βελτιώσεις στην επιχείρησή τους και σε αυξημένη ανταγωνιστικότητα.

Συνοψίζοντας, τα Greece Stay Awards είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης να αναδείξουν την ποιότητα των υπηρεσιών τους και να προωθήσουν την επιχείρησή τους. Επίσης, είναι μια ευκαιρία για τους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν τα καλύτερα καταλύματα Airbnb στην Ελλάδα και να απολαύσουν μια ποιοτική διαμονή στις διακοπές τους.

Τέλος, η συμμετοχή στα Greece STAY Awards είναι μια ευκαιρία για τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων τύπου Airbnb να δείξουν την εκτίμησή τους στους επισκέπτες τους και να τους ευχαριστήσουν για την υποστήριξή τους αλλά και να επωφεληθούν από τις προσφορές των υποστηρικτών.

Πληροφορίες

hello@greecestayawards.gr
www.greecestayawards.gr

Σχετικα αρθρα

ΤΙΤΑΝ Investor Day 2023: Στόχος για πωλήσεις 3 δισ. και κέρδη 3 ευρώ ανά μετοχή

admin

Χρηματιστήριο: Επανέρχεται η αναμέτρηση µε τις 1.200 µονάδες

admin

ΗΠΑ: Για μονοπωλιακές πρακτικές κατηγορεί την Amazon η Επιτροπή Εμπορίου – Τι αναφέρεται στην αγωγή (vid)

admin

Kalas Group: Η ιστορία πίσω από το «εθνικό αλάτι» – Η αποχώρηση από τις Ελληνικές Αλυκές και τα επόμενα βήματα

admin

Ιntrakat: To turnaround στόρι στις κατασκευές και η επιστροφή στην κερδοφορία

admin

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ετήσια EBITDA 300 εκατ. ευρώ από την Αττική Οδό για τα επόμενα 25 χρόνια

admin

Meta: Πόσα εκατ. λίρες πληρώνει για να σπάσει το συμβόλαιο για μίσθωση σε γραφεία

admin

Motor Οil: Δωρεά πετρελαίου θέρμανσης στα σχολεία και νοσοκομεία στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

admin

Real Consulting: Αύξηση 32% στα EBITDA το α’ εξάμηνο 2023

admin

Πρόστιμα συνολικού ύψους €81.000 από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

admin

Cepal Hellas: Συμφωνία κοινοπραξίας με τον όμιλο Resolute Asset Management

admin

«Καμπάνες» από την Επ. Κεφαλαιαγοράς- Τα ποσά και ποιοι πληρώνουν

admin