Image default
Επιχειρήσεις

Η Παπουτσάνης συμμετείχε στη Διεθνή Εμπορική Έκθεση PLMA

Η Παπουτσάνης, κορυφαία ελληνική βιομηχανία σαπώνων και υγρών καλλυντικών στην Ελλάδα και μία εκ των μεγαλύτερων παραγωγών στην Ευρώπη, είχε δυναμική παρουσία στη Διεθνή Εμπορική Έκθεση PLMA 2023 «World of Private Label», που πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, στις 23 και 24 Μαΐου.

H Διεθνής Έκθεση «World of Private Label» διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Private Label Manufacturers Association (PLMA) και αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση στον κλάδο ιδιωτικής ετικέτας, με περισσότερους από 15.000 επισκέπτες από 120 χώρες.

Η Παπουτσάνης μέσα από ένα στρατηγικό μοντέλο δραστηριοποίησης που βασίζεται σε 4 επιχειρηματικούς άξονες, επιβεβαίωσε για μία ακόμη χρονιά την ισχυρή θέση της στον κλάδο παραγωγής προϊόντων τρίτων μέσα από το διεθνές περιβάλλον της έκθεσης και αξιοποίησε ευκαιρίες επαφών για περαιτέρω ανάπτυξη σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η εξειδικευμένη ομάδα συμβούλων της Παπουτσάνης ενημέρωσε τους επισκέπτες για τις πρόσφατες καινοτομίες με γνώμονα τη βιωσιμότητα και την υπεύθυνη ανάπτυξη, όπως τα waterless καλλυντικά, μια ταχέως αναπτυσσόμενη κατηγορία και μια βιώσιμη επιλογή για την προσωπική φροντίδα. Τα καλλυντικά σε στερεή μορφή είναι διαθέσιμα σε συσκευασίες με σημαντικά λιγότερο ή και καθόλου πλαστικό, που είναι ελαφρύτερες και ευκολότερες στη μεταφορά και την αποθήκευση, ενώ απαιτούν λιγότερους πόρους για την παραγωγή τους. Μία άλλη κατηγορία που τράβηξε την προσοχή των επισκεπτών είναι αυτή των ανταλλακτικών συσκευασιών καλλυντικών με έμφαση στο mono material ανταλλακτικό σακουλάκι, που αποτελεί μια περιβαλλοντική επιλογή συσκευασίας, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε και η ευρύτατη ποικιλία επιλογών σε ειδικές και πιστοποιημένες σαπωνόμαζες.

Σημειώνεται ότι το διαρκώς διευρυνόμενο χαρτοφυλάκιο με πιστοποιημένα φυσικά, οργανικά και βιώσιμα προϊόντα, οι σύγχρονες πρακτικές παραγωγής με επίκεντρο την αειφορία, η ευελιξία και η ικανότητα της εταιρείας να ανταποκρίνεται σε σύνθετες απαιτήσεις ανάπτυξης προϊόντων, καθώς και το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό, αναδεικνύουν την Παπουτσάνης ως κορυφαία επιλογή για μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες καταναλωτικών αγαθών και λιανικής στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα

Οι νέες δημοσκοπήσεις, οι «καλογερο-ψεκ» και η Ζωή, η ΔΕΗ και η Motor Oil, οι τράπεζες ψάχνουν funds για τις μετοχές του ΤΧΣ

Προγράμματα buyback ενεργοποιούν οι τράπεζες με το «βλέμμα» στους μετόχους

Αττική Οδός: Ποια είναι η Meridiam που αλλάζει τη σύνθεση της κοινοπραξίας ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις – AVAX για την 25ετή σύμβαση

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το thetimes.gr

Σχετικα αρθρα

Prodea Investments: Τα deal με ΕΤΕ και Mytilineos και η «άμυνα» στην άνοδο των επιτοκίων και των τιμών στα υλικά

admin

Με fast track διαδικασίες έργα υποδομών και αντιπλημμυρικά στη Θεσσαλία (pic)

admin

Η Renault τερματίζει τη συμφωνία κοινής αγοράς με τη Nissan

admin

Revoil: Στα €388,43 εκατ. ο κύκλος εργασιών στο 6μηνο – Στα €5,68 εκατ. τα EBITDA (πίνακας)

admin

SunriseMezz PLC: Στα €2,9 εκατ. τα ανεβασμένα κέρδη εξαμήνου

admin

SunriseMezz: Καθαρά κέρδη €2,9 εκατ. στο 6μηνο

admin

Phoenix Vega Mezz: Στα €6,5 εκατ. τα καθαρά κέρδη το α’ εξάμηνο 2023

admin

Σημαντικά αυξημένα κατά 25,5% τα έσοδα της Trastor στο εξάμηνο

admin

Trastor: Αύξηση 25,5% στα έσοδα από μισθώματα κατά το α’ 6μηνο

admin

Prodea Investments: Αύξηση 18% στον κύκλο εργασιών το α’ εξάμηνο 2023

admin

Intracom Holdings: Ισχυρά διαθέσιμα 223,4 εκατ. ευρώ στο α’ εξάμηνο (πίνακες)

admin

Κλουκίνας – Λάππας: Εγκρίθηκε το σχέδιο μερικής διάσπασης του κλάδου ακινήτων θυγατρικής

admin