Image default
Επιχειρήσεις

Είστε οικοδεσπότες ή διαχειριστές Airbnb;

Τα Greece Stay Awards είναι ο θεσμός που βραβεύει τα καλύτερα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, τύπου Airbnb στην Ελλάδα. Αναδεικνύουν και αναγνωρίζουν την αριστεία στον κλάδο, προάγοντας την ανάπτυξη και την ποιότητα του τουριστικού προϊόντος της χώρας.

Τονίζουν τη σημασία του τομέα των καταλυμάτων τύπου Airbnb, αναγνωρίζουν τις καλύτερες πρακτικές και την υπεροχή στην παροχή υπηρεσιών.

Επιπλέον, δίνουν την ευκαιρία σε επιχειρήσεις και καταλύματα να αναδειχθούν και να προβληθούν σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, ενώ διευρύνουν το φάσμα της προβολής της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού.

Σχετικά με τη διαδικασία

Τα βραβεία θα απονεμηθούν σε διάφορες κατηγορίες καταλυμάτων τύπου Airbnb, περιλαμβανομένων των καλύτερων καταλυμάτων, των κορυφαίων βιλών, των καλύτερων υπηρεσιών διαχείρισης, καθώς και σε άλλες κατηγορίες.

Η διαδικασία περιλαμβάνει την υποβολή υποψηφιοτήτων οι οποίες γίνονται δεκτές μέχρι τις 31 Ιουλίου μέσω ηλεκτρονικής υποβολής στην ιστοσελίδα των βραβείων στο www.greecestayawards.gr

Οι νικητές αναδεικνύονται μέσα από την ψηφοφορία του κοινού και την απόφαση της κριτικής επιτροπής. Τα βραβεία θα απονεμηθούν στο πλαίσιο μιας λαμπερής τελετής που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο.

Πέρα από τις κατηγορίες που προαναφέραμε, υπάρχουν και διάφορα ειδικά βραβεία, όπως βραβεία για τους καλύτερους οικοδεσπότες, τα βραβεία για τους κορυφαίους Δήμους για διαμονή και άλλα.

Συνολικά, υπάρχουν 10 βασικές κατηγορίες βραβείων και 37 υποκατηγορίες, καλύπτοντας τόσο τις πιο παραδοσιακές κατηγορίες καταλυμάτων, όσο και νεότερες κατηγορίες, όπως οι βιώσιμες κατοικίες.

Οι κατηγορίες των Greece STAY Awards

1. Κορυφαία Αστικά καταλύματα
2. Κορυφαίες Βίλες
3. Κορυφαία Νησιωτικά, Παραλιακά & Ηπειρωτικά καταλύματα
4. Κορυφαία Αειφόρα καταλύματα
5. Κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης
6. Κορυφαίοι οικοδεσπότες
7. Κορυφαία θεσμικά όργανα
8. Κορυφαίοι δήμοι διαμονής
9. Κορυφαία sites κρατήσεων
10. Κορυφαίες ομάδες social media

Τα πλεονεκτήματα της συμμετοχής

Είναι σημαντικό για τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων τύπου Airbnb να συμμετάσχουν στα Greece STAY Awards για πολλούς λόγους. Καταρχάς, η συμμετοχή τους στα βραβεία είναι μια ευκαιρία να αναδειχθεί η ποιότητα και η καλή δουλειά που κάνουν στο κατάλυμά τους και να αυξήσουν την επιρροή τους στην αγορά.

Επιπλέον, η συμμετοχή τους μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους, καθώς μπορεί να προσελκύσει νέους πελάτες και να βελτιώσει τη φήμη τους στον κλάδο των καταλυμάτων Airbnb.

Επιπρόσθετα, η συμμετοχή στα Greece STAY Awards μπορεί να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να μάθουν νέες τάσεις και πρακτικές στον κλάδο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε βελτιώσεις στην επιχείρησή τους και σε αυξημένη ανταγωνιστικότητα.

Συνοψίζοντας, τα Greece Stay Awards είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης να αναδείξουν την ποιότητα των υπηρεσιών τους και να προωθήσουν την επιχείρησή τους. Επίσης, είναι μια ευκαιρία για τους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν τα καλύτερα καταλύματα Airbnb στην Ελλάδα και να απολαύσουν μια ποιοτική διαμονή στις διακοπές τους.

Τέλος, η συμμετοχή στα Greece STAY Awards είναι μια ευκαιρία για τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων τύπου Airbnb να δείξουν την εκτίμησή τους στους επισκέπτες τους και να τους ευχαριστήσουν για την υποστήριξή τους αλλά και να επωφεληθούν από τις προσφορές των υποστηρικτών.

Πληροφορίες

hello@greecestayawards.gr
www.greecestayawards.gr

Σχετικα αρθρα

Alpha Trust-Ανδρομέδα: Στις 18/4 η ΓΣ για καταβολή μερίσματος

admin

Alpha Trust-Ανδρομέδα: Στις 18/4 η ΓΣ για μέρισμα με δικαίωμα επανεπένδυσης

admin

ΛΑΡΚΟ: Δέσμευση για παράταση των συμβάσεων εργασίας έως τις 12 Μαίου

admin

Bain & Company: Εμπιστοσύνη στη συνεχή ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας

admin

Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Ο Ν. Μπήλιος αναλαβάνει Διευθυντής Επικοινωνίας & Εταιρικών Σχέσεων

admin

BriQ Properties: Αύξηση 14% στα έσοδα από ενοίκια το 2023

admin

Noval Property: Νέο μέλος του ΔΣ ο Μιχ. Παναγής

admin

Βασιλάκης: Έρχονται νέες συνεργασίες μέχρι το τέλος του 2024 για την Autohellas

admin

Μουσικός Οίκος Νάκα: Αύξηση πωλήσεων και σταθερά κέρδη στο α’ εξάμηνο

admin

Trastor: Αυξημένα κατά 25,2% τα EBITDA το 2023

admin

ΙΕΛΚΑ: Σταθερός στο 2,75% ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ τον Φεβρουάριο

admin

Trastor: Αύξηση 17,5% στα έσοδα από μισθώματα ακινήτων το 2023

admin