Image default
Πολιτική

Οικονομου: Ισχυρή κυβέρνηση και ηγεσία απέναντι στην Τουρκία και τους λαθροδιακινητές

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, ότι η σταθερότητα, η ασφάλεια και η προοπτική της χώρας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου περνά μόνο μέσα από ισχυρή κυβέρνηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας.

«Η εκλογική διαδικασία είναι, πρώτα και πάνω από όλα, μια στιγμή ευθύνης για τους πολίτες. Με την ψήφο μας συνδιαμορφώνουμε το μέλλον που θα ζήσουμε. Η κάλπη είναι καινούρια, άδεια.

Ο μεγάλος μας αντίπαλος είναι ο εφησυχασμός. Μια πολύ μικρή διαφορά στο ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας θα κάνει μεγάλη διαφορά στη σταθερότητα, την ασφάλεια, τη διακυβέρνηση της χώρας για τα επόμενα χρόνια.

Μια καθαρή εντολή, σαν και αυτή που οι πολίτες έδωσαν στις 21 Μαΐου, στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Νέα Δημοκρατία -η εμφατική της επιβεβαίωση την επόμενη Κυριακή- είναι αυτό που επιδιώκουμε για να προχωρήσουμε με σιγουριά, σταθερότητα, προοπτική σε καιρούς ταραγμένους.

Με αφορμή το τραγικό ναυάγιο και την απώλεια τόσων συνανθρώπων μας επανήλθε εμφατικά στην επικαιρότητα το κρίσιμο ζήτημα του μεταναστευτικού και με τα όσα ακολούθησαν επανέρχεται στο προσκήνιο η διαφορά αντίληψης που υπάρχει σε ό,τι αφορά την αντιμετώπισή του.

Από τη μια έχουμε μια άποψη που λέει πρέπει να έχουμε μια διπλή πολιτική. Και στήριξης στις χώρες από όπου φεύγουν οι μετανάστες, από όπου εκεί όπου ο κόσμος κυνηγά μια καλύτερη μοίρα, και ρήξης χωρίς κανένα συμβιβασμό με αυτούς τους εγκληματίες, τους διακινητές, τα καθάρματα όπως τους χαρακτήρισε χθες και ο Πρωθυπουργός. Αλλά και μια συγκροτημένη μεταναστευτική πολιτική, που δεν θα επιτρέψει να ξαναζήσουμε τις συνθήκες χάους. Συνθήκες που ούτε με τον ανθρώπισμό μας ταίριαζαν, ούτε το Διεθνές Δίκαιο, την κοινωνική συνοχή και τάξη υπηρετούσαν. Συνθήκες που ζήσαμε το 2015-2019.

Απέναντί μας έχουμε έναν «αναβαπτισμένο» Ερντογάν, ο οποίος δεν σταμάτησε τους ισχυρισμούς περί «Γαλάζιας Πατρίδας». Η χώρα μας χρειάζεται μια ψύχραιμη, αλλά αποφασιστική ηγεσία και για να συνεχίσει την ενίσχυση τους διεθνούς της κύρους και του γεωπολιτικού της αποτυπώματος, αλλά και για να υλοποιήσει όλα αυτά που παρουσιάσαμε ως προοπτική για την κάθε ελληνική οικογένεια, τον εργαζόμενο, τον επιχειρηματία, όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες την επόμενη τετραετία.

Ένα δρόμο προκοπής που όλοι μας μπορούμε να βαδίσουμε, εφόσον έχουμε ένα σταθερό οικοσύστημα πολιτικής διακυβέρνησης και οικονομίας το επόμενο διάστημα. Στο τιμόνι της χώρας, για να τα έχουμε όλα αυτά, πρέπει να βρίσκεται ένας πολιτικός που έχει αποδείξει τα χαρακτηριστικά και της ηγεσίας και της ενσυναίσθησης, ότι δηλαδή καταλαβαίνει πότε πρέπει να παρέμβει, να κάνει πράγματα έξω από το κουτί, κάθε μέρισμα της οικονομίας και της ανάπτυξης να γίνει κοινωνικό μέρισμα για να σταθεί στο πλευρό των πολιτών χωρίς να μείνει κανένας πίσω»

Σχετικα αρθρα

Νέα Αριστερά για Παπανώτα: Οι απόψεις του έρχονται από το σκοτεινό παρελθόν της χώρας

admin

Ευρωβαρόμετρο: H γεωπολιτική κατάσταση αυξάνει τη σημασία των ευρωεκλογών

admin

Μητσοτάκης από Βρυξέλλες για Μέση Ανατολή: Η κρίση αυτή να μην γίνει περιφερειακή σύγκρουση

admin

Επιτυχής η 9η Διάσκεψη «Our Ocean Conference», λέει ο Γεραπετρίτης – 130 κράτη δεσμεύθηκαν για 500 δράσεις

admin

Γεραπετρίτης από Our Ocean: Ενωμένοι, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά για το μέλλον

admin

Κ. Κυρανάκης στο Our Ocean Conference: Σε δύο μήνες θα έχουμε ψηφιακή εφαρμογή για την προστασία των ακτών μας

admin

Το λάδι του Κασσελάκη, το καυστικό σχόλιο Γεωργιάδη και το «πάρτι» στο Χ 

admin

Σκυλακάκης: Οι 13 δεσμεύσεις του ΥΠΕΝ για την προστασία των θαλασσών

admin

Υπόθεση Μπελέρη: Ξεκινά η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό – Δικαιούται έφεση εντός 15 ημερών

admin

Ιερώνυμος: Άκουσα με χαρά την επιλογή του Μπελέρη να είναι υποψήφιος για την ευρωβουλή

admin

Γεροβασίλη: Αμιγώς πολιτική και κρίσιμη η αναμέτρηση στις Ευρωεκλογές

admin

Νέα Αριστερά: Επίθεση στον Μητσοτάκη για την επιλογή Μπελέρη στην ευρωλίστα της ΝΔ

admin