Image default
Πολιτική

Φάμελλος: Όλη η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θα τιμήσει τη ψήφο των πολιτών – Θα σταθούμε όρθιοι και θα δουλέψουμε για την Ελλάδα

Φάμελλος: Όλη η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θα τιμήσει τη ψήφο των πολιτών – Θα σταθούμε όρθιοι και θα δουλέψουμε για την Ελλάδα

Φάμελλος

Η αξιωματική αντιπολίτευση «θα συνεχίσει να αγωνίζεται για όλους και όλες, για μία κοινωνία προόδου με αξιοπρέπεια και αξιοκρατία, αλλά και τους νέους και τις νέες που ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σωκράτης Φάμελλος

Μήνυμα ότι τα στελέχη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να ανταποκριθούν στα καθήκοντα αλλά και στην ευθύνη έναντι των μελών και των ψηφοφόρων αλλά και έναντι της ελληνικής κοινωνίας στέλνει ο Σωκράτης Φάμελλος ως επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Όπως επισημαίνει στη δήλωσή του μετά την εκλογή του στη θέση του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, η αξιωματική αντιπολίτευση «θα συνεχίσει να αγωνίζεται για όλους και όλες, για μία κοινωνία προόδου με αξιοπρέπεια και αξιοκρατία, αλλά και τους νέους και τις νέες που ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο».

«Θα συνεισφέρουμε παράλληλα, στην ταχεία ανασυγκρότηση και ενδυνάμωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που είναι αναγκαία, σήμερα, περισσότερο από ποτέ, για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της κοινωνίας που βάλλονται από την πολιτική που εφάρμοσε την προηγούμενη τετραετία και θα συνεχίσει να εφαρμόζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αλλά και για να διαμορφώσει την προοδευτική διέξοδο που χρειάζεται και αξίζει η Ελλάδα» σημειώνει ο Σωκράτης Φάμελλος.

Ολόκληρη η δήλωσή του

«Είναι μεγάλη η τιμή και η ευθύνη ανάληψης των καθηκόντων που απορρέουν από την εκλογή μου στη θέση του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας (Κ.Ο.) του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ευχαριστώ την Πολιτική Γραμματεία για την πρόταση και όλους και όλες τους/τις βουλευτές/τριες για την επιλογή.

Μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη του προεδρείου της Κ.Ο., με συντροφικότητα και δημοκρατία, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ανταποκριθούμε στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μας αλλά και στην ευθύνη που έχουμε έναντι των μελών και των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και έναντι της ελληνικής κοινωνίας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη στήριξή τους σε τόσο δύσκολες συνθήκες. Δεσμευόμαστε ότι όλη η Κ.Ο. θα τιμήσει την ψήφο των πολιτών στο Κοινοβούλιο εκπροσωπώντας τα συμφέροντα όλης της κοινωνίας, πέρα από κομματικές ταμπέλες.

Θα συνεισφέρουμε παράλληλα, στην ταχεία ανασυγκρότηση και ενδυνάμωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που είναι αναγκαία, σήμερα, περισσότερο από ποτέ, για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της κοινωνίας που βάλλονται από την πολιτική που εφάρμοσε την προηγούμενη τετραετία και θα συνεχίσει να εφαρμόζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αλλά και για να διαμορφώσει την προοδευτική διέξοδο που χρειάζεται και αξίζει η Ελλάδα.

Όπως έκανε διαχρονικά, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για όλους και όλες, για μία κοινωνία προόδου με αξιοπρέπεια και αξιοκρατία, αλλά και τους νέους και τις νέες που ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο. Έχουμε υποχρέωση επίσης να υψώσουμε τείχος απέναντι στις σκοταδιστικές και μισαλλόδοξες απόψεις που βρήκαν, δυστυχώς, χώρο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία, τα ατομικά δικαιώματα, το κράτος δικαίου και το ευρωπαϊκό κεκτημένο. Οφείλουμε ακόμη να προστατεύσουμε τη δημοκρατία μας και τους θεσμούς που απαξιώθηκαν και υποβαθμίστηκαν την προηγούμενη τετραετία.

Η οδυνηρή για όλες και όλους μας αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα ανέδειξε, για ακόμη μια φορά, το πολιτικό του μέγεθος αλλά και τη δυνατότητά του να προχωρά σε πολιτικές τομές. Μάς καλεί να συνεισφέρουμε όλοι και όλες στο επόμενο κύμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που οφείλει να είναι νικηφόρο και δεσμεύτηκε ότι ο ίδιος θα είναι δίπλα μας.

Το καθήκον που καλούμαστε να υπηρετήσουμε είναι μεγάλο αλλά οφείλουμε να είμαστε αισιόδοξοι. Όλα τα μέλη της Κ.Ο., με συντροφικότητα, θα σταθούμε όρθιοι και θα δουλέψουμε για την Ελλάδα που αξίζουν όλες και όλοι οι Έλληνες. Για να μετατρέψουμε τη συνέπεια και τη συλλογικότητά μας σε πλούτο. Με γνώμονα πάντα το συμφέρον της κοινωνικής πλειοψηφίας. Γιατί μάς ενώνουν και μάς εμπνέουν διαχρονικές και πανανθρώπινες αξίες όπως είναι η δικαιοσύνη, η δημοκρατία, η ειρήνη, η αλληλεγγύη, η αειφορία και η προκοπή.»

- sofokleous10.gr

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το sofokleous10.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Σχετικα αρθρα

Οι «βουβές» δημοτικές – περιφερειακές εκλογές που έρχονται

admin

ΣΥΡΙΖΑ για MED9: Απαράδεκτο ο Μητσοτάκης να επαίρεται για την πολιτική του μετά την Πύλο

admin

MED9: Κοινή απάντηση στην μεταναστευτική κρίση από τους ηγέτες του Ευρωπαϊκού Νότου

admin

Γεραπετρίτης για ελληνοτουρκικά: Δεν είμαστε σε επιλογή έντασης αλλά συναίρεσης

admin

Μιχαηλίδου για Κασσελάκη: Με έσπρωχναν οι άνθρωποί του για να μην φανώ στην κάμερα

admin

Δημοσκόπηση Pulse: 19 μονάδες μπροστά η Νέα Δημοκρατία – Οριακή άνοδος ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή Κασσελάκη

admin

Πρόξενος ΗΠΑ: Κομβικός ο ρόλος της Ελλάδας στις ενεργειακές συνεργασίες και στην Ουκρανία

admin

Μητσοτάκης από EUMED9: Η Ευρώπη να αποφασίζει ποιος να μπαίνει στην ΕΕ και όχι οι διακινητές

admin

Δημοσκόπηση MRB: 16 μονάδες η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ παρά τις φυσικές καταστροφές – Δεν καρπώνεται τη δυσαρέσκεια ο Κασσελάκης

admin

Oι δηλώσεις μετά τη Σύνοδο EUΜED9 στη Μάλτα

admin

ΣΥΡΙΖΑ για ΑΔΑΕ: Κοινοβουλευτική εκτροπή με υπογραφή κυβέρνησης και Προέδρου της Βουλής

admin

Βορίδης: Δεν αρέσει πια η Αριστερά, το στρατηγικό πρόβλημα δεν είναι αν είναι καλύτερη η Έφη ή ο Στέφανος

admin