Image default
Επιχειρήσεις

ΕΥ Ελλάδος: Νέος εταίρος ο Χρήστος Ταραντίλης

Τον Χρήστο Ταραντίλη ως νέο Εταίρο στο τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών καλωσορίζει η ΕΥ Ελλάδος, επενδύοντας σε ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στον μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας και στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, θέτοντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο. Ο κ. Ταραντίλης αναλαμβάνει Επικεφαλής του Τομέα Κεντρικής Διοίκησης και Δημοσίου της EY Ελλάδος.

Πολυβραβευμένος και διεθνώς αναγνωρισμένος καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Χρήστος Ταραντίλης έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στην εκτέλεση και διαχείριση συμβουλευτικών και ερευνητικών έργων, στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το έργο του, μεταξύ άλλων, εστιάζει στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη συστημάτων πληροφορικής για την εύρεση λύσεων σε πραγματικά προβλήματα διοίκησης των κλάδων της παραγωγής και των υπηρεσιών, της εφοδιαστικής αλυσίδας και των μεταφορών. Επίσης, ως Βουλευτής Επικρατείας, εργάστηκε για σχεδόν τέσσερα χρόνια στις επιτροπές του Ελληνικού Κοινοβουλίου που σχετίζονται με τα αντικείμενα της έρευνας, της τεχνολογίας και της καινοτομίας (ως Πρόεδρος της αντίστοιχης Επιτροπής), του περιβάλλοντος και της ενέργειας, της αγροτικής ανάπτυξης και των τροφίμων, του τουρισμού, της ναυτιλίας, των υποδομών και των μεταφορών, καθώς και των μορφωτικών υποθέσεων (ως Γραμματέας της αντίστοιχης Επιτροπής).

Ο κ. Γιώργος Παπαδημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον Χρήστο Ταραντίλη στην ηγετική ομάδα της ΕΥ στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα στέλεχος με σημαντικό και διεθνώς αναγνωρισμένο ακαδημαϊκό έργο, που έχει υπηρετήσει και τη χώρα μας ως μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, εργαζόμενος πάνω σε πληθώρα αντικειμένων κρίσιμων για τη μελλοντική ανάπτυξη της Ελλάδας, όπως η έρευνα, η τεχνολογία και η καινοτομία. Πέρα από το πλούσιο βιογραφικό του, ωστόσο, είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που καλωσορίζουμε έναν επιστήμονα, ο οποίος έχει εκπαιδεύσει και εμπνεύσει πλήθος πετυχημένων στελεχών στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, κάποιοι από τους οποίους εργάζονται και στην εταιρεία μας. Είμαι πεπεισμένος ότι, οι πολύτιμες γνώσεις, η εμπειρία και ο χαρακτήρας του, θα συμβάλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη των προσφερόμενων υπηρεσιών της EY Ελλάδος και θα συντελέσουν στη δημιουργία υψηλής προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες μας και την ελληνική οικονομία, ευρύτερα».

Διαβάστε ακόμη

Βloomberg: Ο Μητσοτάκης επιταχύνει τις μεταρρυθμίσεις για να περάσει η ελληνική κρίση στην ιστορία

Η Εφη… αυτοφωράκιας, ο Ιβάν το λιμάνι και η HIG, η νέα ομάδα της ΙΟΝ και τα μέτρα για τα ανασφάλιστα ΙΧ

ΑΑΔΕ: Μειώνονται οι οφειλές, αυξάνονται… οι μεγαλοοφειλέτες (πίνακας)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το thetimes.gr

Σχετικα αρθρα

Στρατηγική συνεργασία Resolute Asset Management και Cepal Hellas

admin

SCOPE Communications: Υπογράφει σύμβαση επικοινωνίας με τον Frontex

admin

Fiber2all: Νέα εταιρεία ανάπτυξης δικτύου οπτικών ινών για την Vodafone Ελλάδας

admin

Alpha Αστικά Ακίνητα: €1,7 εκατ. τα κέρδη μετά από φόρους στο α’ εξάμηνο

admin

EΥΔΑΠ: Πτώση κερδών στο εξάμηνο εξαιτίας της αύξησης του ενεργειακού κόστους

admin

ΕΥΔΑΠ: Στα €162,8 εκατ. ο τζίρος εξαμήνου

admin

Alpha Services and Holdings: Στον Δείκτη αειφορίας «FTSE4Good» για 7η συνεχή χρονιά (γραφήματα)

admin

Πλαστικά Θράκης: Προσωρινό μέρισμα 3.000.000 ευρώ στους μετόχους

admin

Alpha Αστικά Ακίνητα: €1,7 εκατ. τα αυξημένα κέρδη εξαμήνου

admin

ΤΙΤΑΝ Investor Day 2023: Στόχος για πωλήσεις 3 δισ. και κέρδη 3 ευρώ ανά μετοχή

admin

Χρηματιστήριο: Επανέρχεται η αναμέτρηση µε τις 1.200 µονάδες

admin

ΗΠΑ: Για μονοπωλιακές πρακτικές κατηγορεί την Amazon η Επιτροπή Εμπορίου – Τι αναφέρεται στην αγωγή (vid)

admin