Image default
Τοις Μετρητοίς

Των φρονίμων τα παιδιά…

Των φρονίμων τα παιδιά…

Το νέο πέρασμα του Γενικού Δείκτη πάνω από το επίπεδο βραχυχρόνιας αντίστασης των 1300 με 1308 μονάδων δημιουργεί ανοδικές προσδοκίες συνέχειας με πιθανή κίνηση άνω της αντίστασης των 1327 μονάδων. Τα θετικά διαγραμματικά  στοιχεία στην όλη κίνηση του δείκτη είναι η ανοδική τμήση του Fibonacci απλού κινητού μέσου των 21 ημερών στις 1303 μονάδες και η επανεμφάνιση της αγοραστικής ένδειξης από αρκετούς πολύ βραχυχρόνιους αλγοριθμικούς ταλαντωτές.

Η επιβεβαίωση των σημάτων και κατά την αυριανή συνεδρίαση θα προκαλέσει μια αισθητή ανοδική ώθηση για το εβδομαδιαίο candlestick ανοίγοντας συζητήσεις ακόμα και για πρόωρη διάσπαση των 1350 μονάδων πριν τις 8 του Σεπτέμβρη, όπου και αναμένουμε την αξιολόγηση από τον οίκο DBRS. Άλλωστε “των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.”

Μέσα στη ζώνη αντίστασης των 3175 με 3200 μονάδων έχει εισέλθει ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης FTSE/ASE Large Cap. Και εδώ μια επιβεβαιωμένη ανοδική τμήση των 3200 μονάδων με σημαντικό τζίρο συναλλαγών θα παραχωρήσει έδαφος στους αγοραστές έως το κατώφλι των υψηλών στην περιοχή των 3250 με 3280 μονάδων. 

Από την άλλη μεγάλη προσοχή στο επίπεδο αντίστασης των 1075 με 1080 μονάδων χρειάζεται στις επόμενες συνεδριάσεις ο Τραπεζικός Δείκτης καθώς αν το διασπάσει ανοδικά θα επαναφέρει τις τραπεζικές μετοχές στο προσκήνιο δίνοντας ως γρήγορο στόχο τις 1100 μονάδες.

Αποποίηση ευθύνης: Το παρόν ενημερωτικό σημείωμα συνιστά διαφημιστική ανακοίνωση ενημερωτικού περιεχομένου και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση επενδυτική συμβουλή, ούτε υποκίνηση ή προσφορά για συμμετοχή σε οποιαδήποτε συναλλαγή. Καμία πληροφορία που εμπεριέχεται σε αυτό, δε θα πρέπει να εκληφθεί, σε καμία περίπτωση, ως προτεινόμενη ως κατάλληλη επένδυση για τον παραλήπτη, ούτε μέσο επίτευξης των συγκεκριμένων επενδυτικών στόχων ή κάλυψης οποιωνδήποτε άλλων αναγκών του παραλήπτη, ούτε υποκατάστατο τυχόν συμβατικών κειμένων που αφορούν τις περιγραφόμενες σε αυτό συναλλαγές. Για τους λόγους αυτούς, κάθε επενδυτής θα πρέπει να προβεί στη δική του αξιολόγηση οποιασδήποτε πληροφορίας παρέχεται στην παρούσα επικοινωνία και δε θα πρέπει να βασίζεται σε οποιαδήποτε τέτοια πληροφορία, ως εάν αυτή να αποτελούσε επενδυτική συμβουλή. Το παρόν δεν συνιστά, επίσης, έρευνα στον τομέα των επενδύσεων και, συνεπώς, δεν καταρτίστηκε από την Εταιρεία σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νόμου που αποσκοπούν στη διασφάλιση της ανεξαρτησίας της έρευνας στον τομέα των επενδύσεων. Οι πληροφορίες που διατίθενται στο παρόν βασίζονται σε πληροφορίες που διατίθενται στο κοινό και θεωρούνται αξιόπιστες. Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη ως προς την ακρίβεια ή πληρότητα των πληροφοριών αυτών. Οι απόψεις και εκτιμήσεις που εκτίθενται στο παρόν αφορούν την τάση της εγχώριας και των διεθνών χρηματοοικονομικών αγορών κατά την αναγραφόμενη ημερομηνία και υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς ειδοποίηση. Η Εταιρεία ενδέχεται, ωστόσο, να συμπεριλάβει στο παρόν έρευνες στον τομέα των επενδύσεων, οι οποίες έχουν εκπονηθεί από τρίτα πρόσωπα. Η εταιρεία δεν τροποποιεί τις ως άνω έρευνες, αλλά τις παραθέτει αυτούσιες, και, συνεπώς, δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών.

August 28, 2023

www.chartwar.gr

Σχετικα αρθρα

Ευρωσύμβουλοι: Έκρηξη κερδοφορίας +322%

admin

Intrakat: Η επίτευξη των στόχων και το “θηρίο”

admin

Χρηματιστήριο: Ρηχή αγορά…

admin

Τα σχέδια του Σωκράτη Κ. για την Intralot

admin

Lavipharm: Διπλασιασμός εξαγωγών και εντυπωσιακή αύξηση κερδοφορίας στο +64%

admin

Profile: Συνέχεια στην αναπτυξιακή της πορεία

admin

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Εκρηκτική ενίσχυση κερδοφορίας στο +230%

admin

Τα πρώτα γκάλοπ και ο Στέφανος…

admin

Ο διαμελισμός της Singular Logic

admin

Eurobank και Intrum κατά κυρ Παντελή

admin

Γκάλοπ

admin

Με discount η ΕΤΕ…

admin