Image default
Επιχειρήσεις

Hugo Boss: Νοίκιασε την πρώην έδρα του Λάκη Γαβαλά στο Κολωνάκι (pic)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η Invivo Capital έκανε γνωστό πως εκμίσθωσε την πρώην έδρα του σχεδιαστή Λάκη Γαβαλά στο Κολωνάκι στη γερμανική εταιρεία μόδας Hugo Boss.

Η σχετική ανακοίνωση: 

Η Invivo Capital Greece S.A. (Invivo), μια εταιρεία με έντονη παρουσία στο Ελληνικό Real Estate και εξειδίκευση στον commercial και hospitality κλάδο, ανακοινώνει την επίτευξη μιας σημαντικής συμφωνίας, που αφορά στο ιδιόκτητό της ακίνητο, επί της Βουκουρεστίου 33, στο Κολωνάκι.

Η Invivo προχώρησε στην σύναψη συμφωνίας μίσθωσης με τη γερμανική εταιρεία μόδας Hugo Boss, η οποία είναι εισηγμένη στο γερμανικό SDAX για τον χώρο λιανικής πώλησης με εμβαδόν 805 τ.μ. στο ακίνητο επί της οδού Βουκουρεστίου 33, στο Κολωνάκι της Αθήνας, με ελκυστικά ενοίκια της αγοράς. Η μακροχρόνια περίοδος μίσθωσης αρχίζει από την 1η Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους. Το ποσοστό κενών χώρων του ακινήτου θα μειωθεί από το 100% κατά τη στιγμή της εξαγοράς σε πλήρη πληρότητα μέσω αυτής της συμφωνίας. Αυτή η επιτυχία της εκμίσθωσης αποδεικνύει και πάλι την ελκυστικότητα της στρατηγικής της εταιρείας για προστιθέμενη αξία/διαχείριση προς τον πυρήνα και αποδεικνύει την ικανότητα της εταιρείας να αξιοποιεί γρήγορα τις δυνατότητες ανάπτυξης του χαρτοφυλακίου ακινήτων και ξενοδοχειακού κλάδου της. Στην εν λόγω συναλλαγή, Real estate advisor της Invivo, ήταν η Cushman & Wakefield, εκπροσωπούμενη από την κα Ιωάννα Παλυβού.

«Αφού αποκτήσαμε το κενό ακίνητο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιτυχή συμφωνία μίσθωσης με την Hugo Boss. Είμαστε υπερήφανοι που εξασφαλίσαμε έναν ενοικιαστή που θα επαναφέρει το εμβληματικό ακίνητο στην προβολή που πραγματικά του αξίζει», δήλωσε ο Σταύρος Ευφραιμίδης, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της Invivo.

Σχετικά με το ακίνητο

Το τριώροφο νεοκλασικό ακίνητο λιανικής πώλησης, που βρίσκεται στην περίφημη οδό Βουκουρεστίου στο Κολωνάκι της Αθήνας, προσφέρει εμβαδόν 805 τ.μ. εμπορικών χώρων. Η περιοχή του Κολωνακίου είναι γνωστή ως μία από τις πιο κοσμοπολίτικες εμπορικές περιοχές της Αθήνας, που χαρακτηρίζεται από νεοκλασικά και διατηρητέα κτίρια, τα οποία στεγάζουν καταστήματα πολυτελών εμπορικών σημάτων ένδυσης, γνωστά εστιατόρια και καφετέριες. Παλαιότερα, το ακίνητο χρησίμευε ως η κεντρική μπουτίκ μόδας του διάσημου Έλληνα σχεδιαστή μόδας Λάκη Γαβαλά.

©Invivo

 

Διαβάστε ακόμη

Ο Μητσοτάκης αποφασίζει για δυο (μπορεί και τρία) υπουργεία, τα γκάλοπ του Γιώργου Τσίπρα, η Αγαπηδάκη και το μπάχαλο, το… διαζύγιο του Παναγιωτίδη

Οικογένεια Λιβάνη: Προσπαθεί να «σώσει» τη Φιλοθέη, χάνει την «Ελληνική Ρίζα» (pics)

Πώς θα κατανεμηθούν τα 2,25 δισ. ευρώ της ευρωπαϊκής βοήθειας

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το thetimes.gr

Σχετικα αρθρα

Prodea Investments: Τα deal με ΕΤΕ και Mytilineos και η «άμυνα» στην άνοδο των επιτοκίων και των τιμών στα υλικά

admin

Με fast track διαδικασίες έργα υποδομών και αντιπλημμυρικά στη Θεσσαλία (pic)

admin

Η Renault τερματίζει τη συμφωνία κοινής αγοράς με τη Nissan

admin

Revoil: Στα €388,43 εκατ. ο κύκλος εργασιών στο 6μηνο – Στα €5,68 εκατ. τα EBITDA (πίνακας)

admin

SunriseMezz PLC: Στα €2,9 εκατ. τα ανεβασμένα κέρδη εξαμήνου

admin

SunriseMezz: Καθαρά κέρδη €2,9 εκατ. στο 6μηνο

admin

Phoenix Vega Mezz: Στα €6,5 εκατ. τα καθαρά κέρδη το α’ εξάμηνο 2023

admin

Σημαντικά αυξημένα κατά 25,5% τα έσοδα της Trastor στο εξάμηνο

admin

Trastor: Αύξηση 25,5% στα έσοδα από μισθώματα κατά το α’ 6μηνο

admin

Prodea Investments: Αύξηση 18% στον κύκλο εργασιών το α’ εξάμηνο 2023

admin

Intracom Holdings: Ισχυρά διαθέσιμα 223,4 εκατ. ευρώ στο α’ εξάμηνο (πίνακες)

admin

Κλουκίνας – Λάππας: Εγκρίθηκε το σχέδιο μερικής διάσπασης του κλάδου ακινήτων θυγατρικής

admin