Image default
Επιχειρήσεις

AVRAMAR: Προχωρά σε ενοποίηση των εργοστασίων μέσω νέας πλατφόρμας cloud

Την ενοποίηση των εργοστασίων παραγωγής ιχθυοτροφών, με την εγκατάσταση μιας πρωτοποριακής πλατφόρμας cloud based λογισμικού ανακοίνωσε η AVRAMAR.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας η ανάγκη για την λειτουργία μιας ενιαίας πλατφόρμας για την ευθυγράμμιση και την παρακολούθηση της παραγωγής της εταιρείας στις διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, αποτελούσε άμεση ανάγκη και προτεραιότητα για την AVRAMAR. Σε αυτό το πλαίσιο, ήταν αναγκαίο να ενοποιηθούν οι διαδικασίες και να υπάρχει επίβλεψη σε πραγματικό χρόνο της παραγωγής ανά εργοστάσιο με ακρίβεια και ταχύτητα.

Η παραγωγή ιχθυοτροφών της AVRAMAR είναι η μεγαλύτερη για την περιοχή της Μεσογείου, επομένως το λογισμικό Evocon που βασίζεται σε τεχνολογία χρήσης cloud θα βοηθήσει στην παρακολούθηση όλης της παραγωγικής διαδικασίας σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας παράλληλα τη σύνδεση πολλών μονάδων παραγωγής σε ένα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον. Η πλατφόρμα έχει εγκατασταθεί και εφαρμόζεται σε όλα τα εργοστάσια ιχθυοτροφών της AVRAMAR στην Ελλάδα. Επιπλέον πραγματοποιούνται ήδη συνεχώς βελτιωτικές ενέργειες με βάση τις καταγραφές της, ενώ οι επιδόσεις παρουσιάζονται σε πραγματικό χρόνο με ακρίβεια λεπτών για κάθε γραμμή παραγωγής, σχετικά με την ΟΕΕ (Συνολική Αποτελεσματικότητα Συστήματος ή Overall Equipment Effectiveness) και οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να προκύψει. Το management review γίνεται πλέον σε λίγα λεπτά, με ολοκληρωμένες εκθέσεις και reports που είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα μέσα από αυτοποιημένες διαδικασίες και αυτό βοηθά στη γρήγορη και αντικειμενική αξιολόγηση ενεργειών και στη λήψη αποφάσεων με βάση τα πραγματικά στοιχεία.

Ο κ. Δημήτρης Μπούμπουλος, General Manager Feed AVRAMAR, σημείωσε σχετικά με την εγκατάσταση και λειτουργία της cloud based πλατφόρμας Evocon: «Η AVRAMAR διακατέχεται από κουλτούρα διαρκούς βελτίωσης και δίνει στους ανθρώπους της τα εργαλεία για να επιλύουν προβλήματα με νέους και διαφορετικούς τρόπους. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που πλέον διαθέτουμε μια καινοτόμα cloud πλατφόρμα που κάνει την καθημερινότητά μας πιο εύκολη και τη δουλειά μας πιο αποτελεσματική. Υπάρχει προγραμματισμός για επέκτασή της και στις μονάδες συσκευασίας και επεξεργασίας στο πολύ κοντινό μέλλον!».

Ο κ. Thor Talseth, Group CEO AVRAMAR, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη στρατηγική μας απόφαση να ενοποιήσουμε τα εργοστάσιά ιχθυοτροφών μας μέσω μιας πλατφόρμας Cloud που χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής. Αυτή η κίνηση μετασχηματισμού υπογραμμίζει τη δέσμευση της AVRAMAR στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη χρήση των διαθέσιμων πόρων. Ενοποιώντας και συγκεντρώνοντας τις διαδικασίες παραγωγής μας, στοχεύουμε στη βελτίωση της αποδοτικότητας, στην εξοικονόμηση κόστους και στην ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων».

Διαβάστε ακόμη 

«Λουκέτο» στο μεγαλύτερο διυλιστήριο της Ευρώπης – Φόβοι για νέο άλμα στο ντίζελ

Φούσκα στα ακίνητα: Τι δείχνει ο δείκτης της UBS – Η ανάλυση για 25 πόλεις στον κόσμο (γραφήματα)

Το «πακέτο ΔΕΘ» σε 12 ερωτήσεις και απαντήσεις

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το thetimes.gr

 

Σχετικα αρθρα

Μάρτιν Μπραντεμπούργκερ (Lidl): Αποκλιμακώνεται ο πληθωρισμός στην Ελλάδα

admin

SoftOne-Entersoft: Η «ακτινογραφία» ενός πιθανού deal

admin

Mastercard Strive: Έως €500.000 επιδότηση σε επιχειρήσεις και startups για την ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων

admin

Πράσινο τιμολόγιο ΔΕΗ: Στα 10,8 ευρώ η κιλοβατώρα η τιμή Μαρτίου

admin

Αττικές Εκδόσεις: Η S-MEDIA εξαγόρασε την θυγατρική Τηλέραμα

admin

PeopleCert: Ένας ελκυστικός εργοδότης

admin

ΤτΕ: Από 25 Απριλίου η καταβολή του μερίσματος

admin

Mermeren: Στα €13,69 εκατ. τα καθαρά κέρδη το 2023

admin

ΤτΕ: Στις 18 Απριλίου η αποκοπή του μερίσματος

admin

Mermeren: Στα €13,69 εκατ. τα καθαρά κέρδη το 2023

admin

CNL Capital: O Δ. Ζουζούκης νέο μέλος στο ΔΣ

admin

Ergo: Νέο ασφαλιστικό πρόγραμμα για βραχυχρόνιες μισθώσεις

admin