Image default
Οικονομία

Βρετανία: Πρώτη η Eλλάδα κατέκτησε τη πρώτη θέση στα News UK Travel Awards 2023

Ως «καλύτερη χώρα», ψηφίστηκε η Ελλάδα από τους αναγνώστες της βρετανικής εφημερίδας The Sun» (Best Country voted by the readers of The Sun), σε κατά τη διάρκεια των ετήσιων News UK Travel Awards 2023.

Τη 2η θέση της ίδιας κατηγορίας κατέλαβαν οι ΗΠΑ και την 3η η Ισπανία.

Η εκδήλωση απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη, με τη συμμετοχή δεκάδων στελεχών της βρετανικής τουριστικής βιομηχανίας, δημοσιογράφων από τις εφημερίδες The Times και The Sun, καθώς και decision-makers.

Τον ΕΟΤ εκπροσώπησε η προϊσταμένη της Υπηρεσίας Εξωτερικού Ηνωμένου Βασιλείου & Ιρλανδίας, Ελένη Σκαρβέλη, η οποία παρέλαβε το ελληνικό βραβείο, κάνοντας παράλληλα ειδική αναφορά στους κατοίκους της Ρόδου και στη μοναδική φιλοξενία που πρόσφεραν στους επισκέπτες του νησιού κατά την καταστροφική πυρκαγιά του περασμένου Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο κατά το πρώτο 7μηνο (Ιανουάριος-Ιούλιος) του έτους σημείωσε αύξηση 3,2% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα και διαμορφώθηκε στους 2,1 εκατ. ταξιδιώτες.

--

Σχετικα αρθρα

Πλαφόν 3% στις επαγγελματικές μισθώσεις και για το 2024

admin

Bank of America: Ο γύρος του κόσμου σε 5 ερωτήσεις…

admin

Ρεύμα: Αποσύρεται η εισφορά των μονάδων αερίου – Τέλος στο «καπέλο» στους λογαριασμούς

fastpath

Απελευθερώνεται η αγορά δανείων

admin

Καύσιμα: Ελπίδες για Χριστούγεννα με μειωμένη τιμή βενζίνης

admin

Επίδομα θέρμανσης με ρεύμα: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα – Οι δικαιούχοι και το ύψος της επιδότησης

admin

Σιδηρόδρομοι: Αποκαθίσταται η σύνδεση Αθηνών- Θεσσαλονίκης- Πώς θα λειτουργήσει

admin

Ασφαλιστικό: Οι νέες αυξήσεις και άλλα 10… περιφερειακά μέτρα – Απουσιάζουν τα δύσκολα

admin

ΑΑΔΕ: Διεύρυνση του οπλοστασίου για αδήλωτα εισοδήματα και τζίρο

admin

ΗΠΑ: Πάνω από όλους και στο πετρέλαιο

admin

«Καλάθι του νοικοκυριού»: Το ράλι ακρίβειας θα συνεχιστεί και το 2024

admin

Ποια είναι η αλήθεια για το «οικονομικό θαύμα» του Μπάιντεν

admin