Image default
Επιχειρήσεις

Εγκαινίασε το κατάστημα στον Αλιμο η Hastens, συνεργασία με Candia

H Hästens, η σουηδική εταιρεία χειροποίητων κρεβατιών και στρωμάτων εγκαινίασε το πρώτο ομώνυμο flagship store στην Αθήνα.

Η εταιρεία γιόρτασε την άφιξή της στην Ελλάδα και τη συνεργασία με την CANDIA – ΑΦΟΙ ΜΙΧ. ΒΕΛΙΒΑΣΑΚΗ με ένα Grand Opening του ομώνυμου καταστήματος στον Άλιμο (Ποσειδώνος 46). 

Το γεγονός τίμησε με την παρουσία του ο αξιότιμος Πρέσβης της Σουηδίας στην Ελλάδα, κ. Johan Borgstam, δηλώνοντας: «Η Hästens είναι μία εταιρεία που μας κάνει υπερήφανους για την εκπροσώπηση της Σουηδίας. Από το 1852 που ιδρύθηκε έως και σήμερα, η Hästens έχει αναπτύξει ένα δίκτυο 300 καταστημάτων διεθνώς, τώρα όμως έφτασε η κατάλληλη στιγμή και για το πρώτο flagship store του brand στην ελληνική αγορά. Εκ μέρους της Πρεσβείας της Σουηδίας στην Αθήνα, θα θέλαμε να δώσουμε “συγχαρητήρια” στην ομάδα της Hästens στην Ελλάδα. Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία!».

Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος Hästens παρέστη και ο Domenico Capobianco, Regional Manager South Europe της Hästens, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη σπουδαιότητα της παρουσίας του brand στην Ελλάδα. «Η Ελλάδα αποτελούσε πάντα μία αγορά στην οποία εντοπίζαμε σπουδαίο υπόβαθρο για τη Hästens. Πλέον μπορούμε να εφαρμόσουμε τα σχέδιά μας, μέσα από την υπέροχη συνάντηση της οικογένειας της Hästens με την οικογένεια Βελιβασάκη. Είναι μία πραγματικά ξεχωριστή περίσταση καθώς πιστεύω ότι σε κάθε δουλειά, σημασία έχει να συνεργάζεσαι με καλούς επαγγελματίες και αυτό είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω κι επίσημα την οικογένεια Βελιβασάκη, που ξεκινά μαζί μας αυτό το εγχείρημα στην Ελλάδα».

Τέλος, ο κ. Μιχάλης Χ. Βελιβασάκης, CEO της CANDIA – ΑΦΟΙ ΜΙΧ. ΒΕΛΙΒΑΣΑΚΗ, αναφέρθηκε στη σύμπραξη με τη Hästens ως ένα βήμα που σηματοδοτεί την εξέλιξη της φιλοσοφίας του καταναλωτικού κοινού γύρω από τα προϊόντα ύπνου: «Είμαστε βαθιά συγκινημένοι και υπερήφανοι για την αμέριστη εμπιστοσύνη που έδειξε η Hästens στην CANDIA – ΑΦΟΙ ΒΕΛΙΒΑΣΑΚΗ για την προώθηση των προϊόντων της και την εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών της στην Ελλάδα και την Κύπρο. Τις δύο εταιρείες συνδέουν πολλά. Η γνώση για το χειροποίητο στρώμα και η αγάπη στα φυσικά υλικά, η επικέντρωση στην εξυπηρέτηση του πελάτη, η κατανόηση των αναγκών του και η συνεχής προσπάθεια για την κάλυψή τους. Οι κοινές αξίες που μοιράζονται οι δύο οικογένειες, οι δύο μάρκες: αυθεντικότητα, σεβασμός, δεξιοτεχνία, ευεξία -στην κορυφή όλων η πιο επίκαιρη αλλά και επιτακτική: η βιωσιμότητα. Αυτά δημιούργησαν τον συνδετικό ιστό που οδήγησε τη Hästens -με την ιστορία σχεδόν 2 αιώνων- να εμπιστευθεί την CANDIA και την οικογένειά μας για τη διαχείριση της πιο πολυτελούς μάρκας κρεβατιού και στρώματος στον κόσμο. Μια επιτυχία που συμπίπτει χρονικά και με τα 50 έτη λειτουργίας μας».

Σχετικα αρθρα

Medicon: Διαψεύδει δημοσιεύματα για πωλήσεις από βασικούς μετόχους

admin

Medicon: Καμία διαπραγμάτευση για πώληση μετοχών

admin

Ισχυρή αύξηση της αξίας συναλλαγών το Νοέμβριο στο Χ.Α.

admin

Στρατηγική συνεργασία Intersys με την Konica Minolta Ελλάς

admin

Vodafone: Δωρεάν απεριόριστα data για τα Χριστούγεννα

admin

Νέο κατάστημα PEPCO σε ακίνητο της Premia Properties στην Παιανία

admin

Ενωση Εισηγμένων Εταιρειών: Νέος πρόεδρος ο Φώτης Καρατζένης

admin

Τι… ετοιμάζει η Nova και λέει ότι «Σε λίγες μέρες όλη η Ελλάδα βλέπει ΕΟΝ»

admin

Novibet: Business Day στα γραφεία της για το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας

admin

Νέο κατάστημα της Pepco στην Παιανία

admin

Η DEMO αλλάζει υπέρ της Ευρώπης τις ισορροπίες στην αγορά φαρμάκου

admin

Macquarie: Η μεταβλητότητα και η αβεβαιότητα μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες

admin