Image default
Επιχειρήσεις

Εμπλουτίζεται με νέες λειτουργικότητες το Cosmote app

Με νέες λειτουργικότητες εμπλουτίζεται το Cosmote app, προσφέροντας σε όλους τους πελάτες Cosmote μια νέα εμπειρία ψηφιακής εξυπηρέτησης μέσα από το κινητό τους. Από την παρακολούθηση της παραγγελίας νέας σύνδεσης με τον εξοπλισμό που τη συνοδεύει ή την παρακολούθηση της κατάστασης πιθανού αιτήματος βλάβης, μέχρι και τις βασικές λειτουργικότητες ανανέωσης προγράμματος και πληρωμής λογαριασμών που ήδη απολάμβαναν, το Cosmote app αποτελεί ένα ολοκληρωμένο εργαλείο εξυπηρέτησης για τους πελάτες Cosmote.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στη νέα αυτή εποχή του Cosmote app οι συνδρομητές Cosmote μπορούν να εξυπηρετούνται για οποιοδήποτε θέμα ή ερώτημα αντιμετωπίζουν μέσα από την αναβαθμισμένη ενότητα «Βοήθεια», αλλά και μέσω Chat. Μπορούν, επίσης, να παρακολουθούν την πορεία της παραγγελίας τους και να βλέπουν πληροφορίες σχετικά με την παράδοση του εξοπλισμού τους, να δηλώνουν βλάβη για το σταθερό τους και να παρακολουθούν την πορεία επίλυσής της, βλέποντας την εκτιμώμενη ημερομηνία αποκατάστασης.

Επίσης, για τους πελάτες συμβολαίων που ταξιδεύουν στο εξωτερικό, παρέχεται η δυνατότητα ενεργοποίησης της υπηρεσίας περιαγωγής, για να μπορούν να παρακολουθούν τα διαθέσιμα ΜΒ, λεπτά ομιλίας και SMS του προγράμματός τους, αλλά και να ενεργοποιούν roaming πακέτα ανάλογα με τη χώρα προορισμού τους.

Οι πελάτες Cosmote διαχειρίζονται άμεσα και με ασφάλεια, όλα τα σταθερά, κινητά και καρτοκινητά της οικογένειας, καθώς και το WiFi του σπιτιού τους. Ελέγχουν το υπόλοιπό τους, ενημερώνονται έγκαιρα για τους λογαριασμούς τους ώστε να τους εξοφλήσουν εύκολα και με ασφάλεια μέσα από το App, παίρνοντας κάθε φορά, 3GB δωρεάν. Επιπλέον, ανανεώνουν το χρηματικό υπόλοιπο στα καρτοκινητά όλης της οικογένειας ή τρίτων και πληρώνουν τους λογαριασμούς Cosmote αγαπημένων τους προσώπων. Μπορούν ακόμα μέσα από την ενότητα “For You” να χρησιμοποιούν ένα μεγάλο πλήθος καθημερινών προσφορών και κουπονιών, σε ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών.

Το Cosmote APP αποτελεί σημαντικό εργαλείο και για τους επαγγελματίες, καθώς μπορούν να διαχειρίζονται όλες τις εταιρικές τους συνδέσεις, κινητής και σταθερής.

Με περίπου 2 εκατ. ενεργούς χρήστες κάθε μήνα, το Cosmote APP καλύπτει κάθε ανάγκη επικοινωνίας. Τους τελευταίους μήνες, χρησιμοποιούν καθημερινά την εφαρμογή, κατά μέσο όρο, 300.000 πελάτες.

Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της, η Cosmote συνεχίζει να εμπλουτίζει τα ψηφιακά της προϊόντα με «έξυπνες» λύσεις, συμβάλλοντας σε έναν κόσμο καλύτερο για όλους με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Σχετικα αρθρα

Amazon: Γιατί επενδύει στην αυθημερόν παράδοση (vid)

admin

Orilina Properties: Πώς κατανεμήθηκαν οι μετοχές της δημόσιας προσφοράς

admin

Την Δευτέρα (11/12) η «πρεμιέρα» της Orilina Properties στο Χρηματιστήριο

admin

Jefferies: Θετική στάση απέναντι στην Ελλάδα- Εξαιρετική εικόνα στο χρηματιστήριο

admin

Galaxy Cosmos Mezz: Στις 20/12 η καταβολή της επιστροφής κεφαλαίου

admin

Medicon: Διαψεύδει δημοσιεύματα για πωλήσεις από βασικούς μετόχους

admin

Medicon: Καμία διαπραγμάτευση για πώληση μετοχών

admin

Ισχυρή αύξηση της αξίας συναλλαγών το Νοέμβριο στο Χ.Α.

admin

Στρατηγική συνεργασία Intersys με την Konica Minolta Ελλάς

admin

Vodafone: Δωρεάν απεριόριστα data για τα Χριστούγεννα

admin

Νέο κατάστημα PEPCO σε ακίνητο της Premia Properties στην Παιανία

admin

Ενωση Εισηγμένων Εταιρειών: Νέος πρόεδρος ο Φώτης Καρατζένης

admin