Image default
Επιχειρήσεις

Εμπορική συνεργασία Εθνικής Τράπεζας με Aegean

Με στόχο να δημιουργήσουν περισσότερες επιλογές επιβράβευσης για τους πελάτες τους, η Εθνική Τράπεζα και η AEGEAN, προχωρούν σε μία νέα, στρατηγικής σημασίας συνεργασία, με την ένταξη της AEGEAN στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης της Εθνικής Τράπεζας, go4more.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η τράπεζα, μέσω αυτής της νέας συνεργασίας, όλα τα μέλη του προγράμματος go4more μπορούν πλέον να επιβραβεύονται και από τα ταξίδια τους, καθώς κάθε φορά που χρησιμοποιούν τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας για αγορά εισιτηρίων AEGEAN ή/και πρόσθετων υπηρεσιών, επωφελούνται με go4more πόντους που αντιστοιχούν σε πραγματικά ευρώ.

Συγκεκριμένα, με κάθε συναλλαγή από την AEGEAN που θα γίνεται με την κάρτα της Εθνικής Τράπεζας οι κάτοχοι θα επιβραβεύονται με go4more πόντους που αντιστοιχούν σε 3% της αξίας με χρήση πιστωτικής κάρτας, σε 0,5% της αξίας με χρήση χρεωστικής κάρτας ενώ για τους Premium πελάτες της Εθνικής Τράπεζας, έχει εξασφαλιστεί ποσοστό επιβράβευσης 5% ανεξαρτήτως του τύπου κάρτας που θα χρησιμοποιήσουν.

Οι πόντοι θα μπορούν να εξαργυρώνονται σε όλο το δίκτυο συνεργατών του προγράμματος go4more, που ανέρχεται σε 7.500 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Επιπλέον, οι κάτοχοι καρτών της Εθνικής Τράπεζας θα μπορούν να εξαργυρώνουν τους διαθέσιμους go4more πόντους τους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της AEGEAN αλλά και από την εφαρμογή της AEGEAN (app) ,για αγορά εισιτήριων ή και άλλων υπηρεσιών (fast track, επιλογή θέσης, αγορά βαλίτσας) και μειώνοντας παράλληλα το κόστος ταξιδιού.

Η νέα αυτή συνεργασία ενισχύει περαιτέρω τον ήδη ολιστικό χαρακτήρα και το σύνολο των παροχών που προσφέρει το go4more, ένα πρόγραμμα που στοχεύει στη δημιουργία ισχυρών σχέσεων με τα μέλη του, μέσω της κάλυψης των αναγκών τους σε πολλαπλά επίπεδα με την προσθήκη προνομίων από διαφορετικούς κλάδους της αγοράς, οι οποίοι αφορούν απλές, καθημερινές αλλά και πιο αναβαθμισμένες συναλλαγές, όπως ξεχωριστές εμπειρίες και ταξίδια. Με το πρόγραμμα ενθαρρύνεται η συνεχής αλληλεπίδραση και επιβραβεύεται η συνολική σχέση με την Τράπεζα.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας, η κα Χ. Θεοφιλίδη, Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε τη νέα στρατηγική συνεργασία με την AEGEAN, που μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες και ξεχωριστές εμπειρίες για τους πελάτες μας. Με την AEGEAN μοιραζόμαστε μία κοινή ανθρωποκεντρική κουλτούρα, και επιδιώκουμε να στηρίζουμε και να τιμούμε την επιλογή των πελατών μας παρέχοντας προϊόντα και λύσεις με ουσιαστικά οφέλη για όλους».

Ο κ. Η. Μανδρούκας, Αναπληρωτής Εμπορικός Διευθυντής AEGEAN δήλωσε: «Παραμένοντας πιστοί στη στρατηγική ενίσχυσης των συνεργασιών μας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το Πρόγραμμα Επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας, χτίζοντας ισχυρούς εμπορικούς δεσμούς με μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες της χώρας. Πρωταρχικός μας στόχος παραμένει η μεγιστοποίηση της αξίας και η διεύρυνση των επιλογών που προσφέρουμε στους πελάτες μας.»

Σχετικα αρθρα

Amazon: Γιατί επενδύει στην αυθημερόν παράδοση (vid)

admin

Orilina Properties: Πώς κατανεμήθηκαν οι μετοχές της δημόσιας προσφοράς

admin

Την Δευτέρα (11/12) η «πρεμιέρα» της Orilina Properties στο Χρηματιστήριο

admin

Jefferies: Θετική στάση απέναντι στην Ελλάδα- Εξαιρετική εικόνα στο χρηματιστήριο

admin

Galaxy Cosmos Mezz: Στις 20/12 η καταβολή της επιστροφής κεφαλαίου

admin

Medicon: Διαψεύδει δημοσιεύματα για πωλήσεις από βασικούς μετόχους

admin

Medicon: Καμία διαπραγμάτευση για πώληση μετοχών

admin

Ισχυρή αύξηση της αξίας συναλλαγών το Νοέμβριο στο Χ.Α.

admin

Στρατηγική συνεργασία Intersys με την Konica Minolta Ελλάς

admin

Vodafone: Δωρεάν απεριόριστα data για τα Χριστούγεννα

admin

Νέο κατάστημα PEPCO σε ακίνητο της Premia Properties στην Παιανία

admin

Ενωση Εισηγμένων Εταιρειών: Νέος πρόεδρος ο Φώτης Καρατζένης

admin