Image default
Επιχειρήσεις

Η ελληνική εταιρεία καυσίμων που μπορείς να εμπιστεύεσαι

Sponsored Content

Τι βενζίνη να βάλουμε στο αυτοκίνητο μας; Ποιο πετρέλαιο -θέρμανσης ή κίνησης- να επιλέξουμε; Σκέψεις που όλοι κάνουμε κατά καιρούς. Σε αυτό το πολύ σημαντικό ζήτημα, υπάρχει μια αλυσίδα, η οποία κερδίζει συνεχώς έδαφος και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Ένα brand που όποιον και να ρωτήσεις θα σου μιλήσει θετικά, για την ποιότητα, την ποσότητα, αλλά και τις ανταγωνιστικές τιμές: Η REVOIL. Μία 100% ελληνική εταιρεία εμπορίας πετρελαιοειδών που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1995, παράγοντας αξία τόσο για την ίδια όσο και για την ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Σήμερα, η REVOIL διάγει τις πιο φωτεινές στιγμές της ιστορίας της. Διαθέτει πάνω από 500 πρατήρια σε όλη την Ελλάδα όπου εμπορεύεται καύσιμα και λιπαντικά, κατέχει μερίδιο αγοράς 10% -που την κατατάσσει στις πέντε μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου- ενώ πραγματοποιεί ετήσιο τζίρο κοντά στο 1 δισ. ευρώ, αποτελώντας έναν ισχυρό παίκτη στον εγχώριο κλάδο των πετρελαιοειδών. Επιπρόσθετα, η εταιρεία συνεργάζεται με περίπου 150 ανεξάρτητα πρατήρια («ΑΠ») καθώς επίσης και με μεταπωλητές πετρελαίου θέρμανσης. Η έδρα της βρίσκεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Βάρη Αττικής, όπου στεγάζεται το σύνολο των διοικητικών της υπηρεσιών. Επιπλέον, διαθέτει 2 ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης και διανομής υγρών καυσίμων στη Χίο και στον Ασπρόπυργο. Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν πιστοποίηση ISO για Διαχείριση Ποιότητας (ISO 9001) και Περιβαλλοντική Διαχείριση (ISO 14001). Παράλληλα μισθώνει δύο εγκαταστάσεις στην Κάλυμνο και στα Μάταλα Ασπροπύργου. Μια εικόνα που αδιαμφισβήτητα εκπέμπει υγεία.

Με βασικό της πλεονέκτημα την αξιοπιστία των προϊόντων της, όπως αυτή εκφράζεται από τον συνδυασμό Άριστης Ποιότητας και Άρτιας Ποσότητας καυσίμων, η εταιρεία έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Και το έχει κάνει δικαίως, καθώς από το 2005 συνεργάζεται για αυτόν τον σκοπό με το Εργαστήριο Τεχνολογίας Καυσίμων και Λιπαντικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Το εν λόγω εργαστήριο ελέγχει και πιστοποιεί την ποιότητα των καυσίμων, μια συνεργασία που συνεχίζεται αδιάλειπτα από τότε, ενώ το 2008, η συνεργασία αυτή επεκτάθηκε στο σκέλος της ποσότητας. Από την έναρξη του προγράμματος έως και σήμερα έχουν διενεργηθεί περισσότεροι από 55.000 έλεγχοι στο δίκτυο πρατηρίων της REVOIL, ώστε οι οδηγοί να νιώθουν τη σιγουριά ότι τα καύσιμα που βάζουν διακρίνονται και για την ποιότητά τους αλλά και για τη σωστή ποσότητά τους.

Ελεγκτές της ομάδας του Ε.Μ.Π., κατά τη διάρκεια αιφνίδιων επισκέψεων που πραγματοποιούν στα πρατήρια, λαμβάνουν με τη μέθοδο της λιτρομέτρησης δείγματα από τις αντλίες καυσίμων και προχωρούν σε αξιολόγηση της Ποσότητας και Ποιότητας του καυσίμου. Οι έλεγχοι που διεξάγονται από το εργαστήριο του Ε.Μ.Π. είναι στατιστικά τεκμηριωμένοι, πλήρως ανεξάρτητοι από τη REVOIL και πραγματοποιούνται χρονικά και γεωγραφικά εκεί που επιλέγει το Ε.Μ.Πολυτεχνείο, χωρίς καμία προειδοποίηση. Από αυτήν την πραγματικά μοναδική διαδικασία ελέγχου, το δίκτυο της REVOIL έχει αναδειχθεί «Κορυφαίο σε Ποιότητα και Χωρίς Απώλεια στην Ποσότητα», ένα δίκτυο «REVOIL OKx2», όπως οι πελάτες των πρατηρίων διαπιστώνουν από τα σχετικά σήματα κατά την επίσκεψη τους για ανεφοδιασμό.

Ειδικά για το θέμα της ποιότητας, η REVOIL, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της για μείωση του κόστους μετακίνησης και συντήρησης των οχημάτων, καθώς και για βελτίωση της απόδοσης και λειτουργίας των κινητήρων, διαθέτει στην αγορά -ως βασικά καύσιμα- την πλήρη σειρά των xtra4. Τόσο η αμόλυβδη Unleaded 95 xtra4 όσο και το Diesel xtra4 (αλλά και το Πετρέλαιο Θέρμανσης Oikoplus) είναι βελτιωμένα και εμπλουτισμένα καύσιμα που προστατεύουν τον κινητήρα και μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου.

Ειδικότερα, για τους πλέον απαιτητικούς και ενημερωμένους οδηγούς, η Revoil σε συνεργασία με το Ε.Μ.Π. και Διεθνή Ερευνητικά Κέντρα δημιούργησε τα Νέας Γενιάς Ειδικά ενισχυμένα καύσιμα Revolution S. Unleaded 100 Revolution, Unleaded 95 Revolution και Diesel Revolution με σήμα τον Μαύρο Πάνθηρα. Ο εμπλουτισμός των ενισχυμένων καυσίμων Revolution γίνεται στις εγκαταστάσεις της Revoil με ειδικά πρόσθετα που εισάγονται από την TOTAL Energies. Με τα καύσιμα Revolution oι καταναλωτές κερδίζουν μέγιστη προστασία κινητήρα, υψηλή απόδοση και μέγιστη οικονομία ενώ  για τους πετρελαιοκινητήρες, το Diesel Revolution έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών οδηγών διότι προσφέρει αποτελεσματική αντιμυκητιακή προστασία και αύξηση του αριθμού κετανίων που αυξάνουν την απόδοση του κινητήρα και την μείωση της κατανάλωσης καυσίμου. Για αυτό και αποτελούν επιλογή των ενημερωμένων καταναλωτών και επαγγελματιών οδηγών. Διότι τελικώς πληρώνουν λιγότερα και κερδίζουν περισσότερα, σε ιπποδύναμη, σε εξοικονόμηση, σε χρόνο ζωής των μηχανών εσωτερικής καύσης, σε προστασία του περιβάλλοντος.

Περιβάλλον που η REVOIL παίρνει πολύ σοβαρά, καθώς η επιχειρηματική της ιστορία επιτυχίας βασίστηκε στη η θεμελιώδη αρχή ότι μόνο η ισορροπημένη ανάπτυξη με σεβασμό προς τον Άνθρωπο, την Κοινωνία και το Περιβάλλον μπορεί να γίνει αποδεκτή από τον ευαισθητοποιημένο καταναλωτή. Στο πλαίσιο αυτό, από το 2020 η εταιρεία υλοποιώντας τον στρατηγικό της σχεδιασμό και μετασχηματισμό, έχει εισέλθει σταδιακά σε ένα νέο, διαφορετικό από την εμπορία πετρελαιοειδών τομέα δραστηριότητας, αυτόν των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, συμμετέχοντας μέσω θυγατρικών εταιρειών (17 μέχρι τα τέλη του 2022) στην ανάπτυξη και λειτουργία φωτοβολταϊκών και αιολικών πάρκων. Τα υπό ανάπτυξη έργα ΑΠΕ είναι ύψους 130 MW περίπου, με στόχο να φτάσουν τα 200MW στην πενταετία. Μια επένδυση σε έναν ταχύτατα ανερχόμενο κλάδο, αλλά και στη βιωσιμότητα και την αειφορία.

Και συνεχίζει με τις ίδιες αρχές και αξίες, αυτές που την καθιέρωσαν στη συνείδηση του ελληνικού κοινού ως ένα αξιόπιστο και φιλικό ελληνικό brand που μπορεί να κοιτάζει στα μάτια τον καταναλωτή.   

Σχετικα αρθρα

FREENOW: Προσφέρει εορταστικό μπόνους έως και 4 εκατ. ευρώ για τους συνεργάτες οδηγούς της (pics)

admin

UBS: Αναμένει αυξημένη ζήτηση για τα ελληνικά ομόλογα

admin

ΕΥ Ελλάδος: Νέα ακαδημία για εκπαίδευση λογιστών στην ελεγκτική

admin

Freenow: Προσφέρει εορταστικό μπόνους έως 4 εκατ. σε συνεργάτες οδηγούς

admin

Pfizer: Νέες συνεργασίες με ΕΚΠΑ και ΙΤΕ ανακοίνωσε το CDI

admin

Azur Selection: Οι δύο εξαγορές ξενοδοχείων σε Βόλο και Μεγανήσι και η ματαίωση του project της Μυκόνου (pics)

admin

Δάνεια έως €12,5 εκατ. με ευνοϊκούς όρους σε μικρομεσαίες από την Εθνική Τράπεζα

admin

H Lavipharm εξαγόρασε από τη Sanofi το φάρμακο Flagyl για την ελληνική αγορά

admin

Χρηματιστήριο: «Ανοικτή» η…αναμέτρηση με τις 1300 μονάδες τέλος του 2023

admin

Εξάρχου (Intrakat): Τα σχέδια για τον 5ο πυλώνα του τραπεζικού συστήματος – Θετικές οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας

admin

Μ. Μουστάκας: Επενδύσεις άνω των 10 δισ. από ΓΕΚ Τέρνα

admin

Titan: Ολοκλήρωσε την έκδοση ομολογιών με ιδιωτική τοποθέτηση – Προβλέπει EBITDA πάνω από 500 εκατ. το 2023

admin