Image default
Επιχειρήσεις

Το παγκόσμιο συνέδριο της AGA φιλοξένησε η Kleopas Alliott

Η Kleopas Alliott, ως επίσημο μέλος της διεθνούς συμμαχίας Alliott Global Alliance (AGA), υποδέχθηκε στην Αθήνα στις 23-26 Οκτωβρίου το Παγκόσμιο Συνέδριο που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την AGA. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Alliott Global Allinace αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες παγκόσμιες διεπιστημονικές συμμαχίες, με 220 νομικές και λογιστικές εταιρείες που λειτουργούν σε 300 γραφεία σε 95 χώρες.

Στη φετινή εκδήλωση σημειώθηκε η μεγαλύτερη προσέλευση σε παγκόσμιο συνέδριο της AGA μέχρι σήμερα, με 155 λογιστές και δικηγόρους από 49 χώρες και περίπου το 30% των συμμετεχόντων να προέρχονται από νέες ή πρόσφατα ενταγμένες εταιρείες-μέλη.

Το φετινό πρόγραμμα περιελάμβανε ένα συνδυασμό συνεδριών ολομέλειας και θεματικών ενοτήτων, καθώς και κοινωνικές δραστηριότητες που μύησαν τους συνέδρους και τους συνοδούς τους στη μοναδική νυχτερινή ζωή και τον πολιτισμό της Αθήνας.

Η δεξίωση και το δείπνο που διοργανώθηκε από τον κεντρικό χορηγό της AGA, DataSnipper, στην ταράτσα, έδωσαν την τέλεια εκκίνηση στην εκδήλωση, προσφέροντας υπέροχη θέα στην Ακρόπολη και την πόλη της Αθήνας.

Το συνέδριο ξεκίνησε με θεματικές ενότητες υπό την καθοδήγηση των μελών και εξωτερικών συμβούλων, οι οποίες σχεδιάστηκαν για την προώθηση της μεγαλύτερης συνεργασίας σε επιχειρήσεις πολλαπλών χωρών, τη χρήση της τεχνολογίας και τη διοίκηση επιχειρήσεων. Οι συνεδρίες των χορηγών (μεταξύ των οποίων και του Χρυσού Χορηγού, Suralink) παρουσίασαν τις τελευταίες τεχνολογίες που βοηθούν τις επιχειρήσεις να μετασχηματίσουν ψηφιακά τις πρακτικές τους και να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα και την κερδοφορία τους.

Οι στόχοι και η στρατηγική της AGA περιγράφηκαν από τον διευθύνοντα σύμβουλο Giles Brake. Οι προσκεκλημένοι ομιλητές Dr. Raphael von Hoensbroech, Καλλιτεχνικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος του Konzerthaus Dormund και Dr. Thomas Mueller, διακεκριμένος ποινικός ψυχολόγος και πρώην συντονιστής διαπραγματεύσεων ομηρίας, παρείχαν ενδιαφέρουσες και προτρεπτικές παρουσιάσεις για την ηγεσία και τη διαχείριση του φόβου και των καταστάσεων κρίσης.

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με τα βραβεία αριστείας της AGA, με τα οποία αναγνωρίστηκαν οι βέλτιστες πρακτικές των εταιρειών-μελών σε κατηγορίες όπως η επιχειρηματική ανάπτυξη, η προώθηση του εμπορικού σήματος και η καινοτομία.

Ο Giles Brake, Διευθύνων Σύμβουλος της AGA, σχολίασε:

«Χωρίς αμφιβολία, αυτό ήταν το πιο επιτυχημένο Παγκόσμιο Συνέδριο που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ. Είχαμε πολύ υψηλό επίπεδο συμμετοχής, αλλά επιπλέον, τα επίπεδα δέσμευσης και συνεργασίας ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Η εκδήλωση αυτή ανέδειξε την ετοιμότητα των επιχειρήσεων-μελών για ένα μέλλον που θα απαιτήσει να αξιοποιήσουν τη συμμαχία και την επαγγελματική τεχνογνωσία, την επιχειρηματική οξυδέρκεια, τις καινοτομίες και τους πόρους του καθενός. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς μας και στις τοπικές εταιρείες-μέλη μας Kleopas Alliott Business Consultants και Foutsis & Partners για την εξαιρετική φιλοξενία τους. Ανυπομονούμε για το επόμενο Παγκόσμιο Συνέδριό μας στο Βιετνάμ τον Νοέμβριο του 2024.»

Η Μαρία Γρατσία, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Kleopas Alliott, δήλωσε:

«Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς στην Kleopas Alliott να υποδεχθούμε στην Ελλάδα το μεγαλύτερο έως τώρα Παγκόσμιο Συνέδριο της Alliott Global Alliance. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με συναδέλφους από όλο τον κόσμο, να ανταλλάξουμε απόψεις και πρακτικές καθώς και να αναλύσουμε διάφορες θεματικές ενότητες όπως για παράδειγμα τις τάσεις του κλάδου μας αλλά και την τεχνολογική εξέλιξη, η οποία αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της επαγγελματικής, και όχι μόνο, καθημερινότητας.»

Σχετικα αρθρα

tbi bank και THEFIXERS προσφέρουν ευέλικτη αποπληρωμή για άμεσες τεχνολογικές λύσεις

admin

Το ΣΚΡΑΤΣ στον ρυθμό των Χριστουγέννων

admin

Μασούτης: Η φοροδιαφυγή αντιμετωπίζεται με περισσότερους ελέγχους, ψηφιακά εργαλεία και θέσπιση πραγματικών κριτηρίων

admin

ΕΚΤΕΡ: Ανέλαβε έργο 7,5 εκατ. ευρώ στην Κόρινθο

admin

Χρηματιστήριο: Στις 1270 μονάδες η πλησιέστερη αντίσταση

admin

Νέο έργο 7,5 εκατ. ανέλαβε η ΕΚΤΕΡ

admin

H Matrix Pack αναζητά επενδυτή για την ανάπτυξή της

admin

FT: Η ελληνική εταιρεία που κρατά αναμμένα τα φώτα στο Ισραήλ

admin

ΔΑΑ-Βενιζέλος: Μοιράζει μέρισμα και κέρδη προηγούμενων χρήσεων πριν το Χρηματιστήριο

admin

ΕΡΕΤΒΟ: Η εικόνα του 2022, η Γραμμή 4 και νέες διεκδικήσεις έργων

admin

«Βασίλαγας»: Από τη… Walmart, στο λουκέτο και στα σφυριά (pics)

admin

Matrix Pack: Ο ελληνικός όμιλος που βρήκε «χρυσάφι» στα χάρτινα καλαμάκια – Έρχονται νέες επενδύσεις (pics)

admin