Image default
Επιχειρήσεις

Ξεκίνησε η διαπραγμάτευση μετοχών της Trade Estates στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Ξεκίνησε η διαπραγμάτευση μετοχών της Trade Estates στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Ξεκίνησε σήμερα, Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου, η διαπραγμάτευση των μετοχών της Trade Estates ΑΕΕΑΠ στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σηματοδοτώντας ένα νέο κεφάλαιο στην επιχειρηματική πορεία της εταιρείας.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Trade Estates, κ. Βασίλης Φουρλής, κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης, χτυπώντας το παραδοσιακό «καμπανάκι», παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Γιάννου Κοντόπουλου, των Αντιπροέδρων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κ. Νικόλαου Κονταρούδη και κας Αναστασίας Στάμου, εκπροσώπων της εταιρείας, των συμβούλων έκδοσης και του επιχειρηματικού κόσμου.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε κατά τη διάρκεια της τελετής, ο κ. Φουρλής, ανέφερε -μεταξύ άλλων: «Η Trade Estates είναι μια εταιρεία με μοναδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά χαρτοφυλακίου στον κλάδο των Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας στη χώρα μας. Η παρουσία της στο Χρηματιστήριο, εν μέσω έντονων γεωπολιτικών και οικονομικών προκλήσεων, ενισχύει τη θέση της στο σύγχρονο retail. Με ισχυρή κεφαλαιακή διάρθρωση, δυναμική και εξειδικευμένη ομάδα management και με γνώμονα την ακεραιότητα, την εταιρική διακυβέρνηση και τον κοινωνικό και περιβαλλοντικό σεβασμό, επιδιώκουμε τη μεγιστοποίηση της επένδυσης των μετόχων μας και τη δημιουργία αξίας για τους συνεργάτες μας».

«Με τα κεφάλαια που αντλήσαμε είμαστε πλέον ισχυρότεροι», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Trade Estates, κ. Δημήτρης Παπούλης, συμπληρώνοντας: «Η εμπιστοσύνη χιλιάδων ιδιωτών και σημαντικών μεγάλων επενδυτών σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία, επιβεβαιώνει ότι η εταιρεία μας αποτελεί μια μακροπρόθεσμη επενδυτική επιλογή με ιδιαίτερα θετικές προοπτικές. Συνεχίζουμε με αφοσίωση την υλοποίηση του επενδυτικού μας προγράμματος, διατηρώντας αναλλοίωτο το πελατοκεντρικό DNA των αναπτύξεών μας και τις εξαιρετικά στενές σχέσεις μας με τους μεγαλύτερους Ελληνικούς και διεθνείς ομίλους λιανικής».

Οι κ.κ. Φουρλής και Παπούλης ευχαρίστησαν θερμά τους συντελεστές της έκδοσης, το προσωπικό και τους συνεργάτες της εταιρείας για τη συμβολή τους στην εισαγωγή της Trade Estates στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Η Trade Estates, η μόνη εταιρεία επενδύσεων ακίνητης περιουσίας στη χώρα μας που εξειδικεύεται σε Εμπορικά Πάρκα και Logistics Centers νέας γενιάς, με εμπειρία και δυναμική παρουσία στον κλάδο της, ενισχύει συνεχώς το αποτύπωμά της στην αγορά επενδύσεων ακίνητης περιουσίας, υλοποιώντας ένα επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 292 εκατ. ευρώ ως το 2027.

 • TRADE ESTATES
 • ΧΑ
 • μετοχές

  Σχετικα αρθρα

  FREENOW: Προσφέρει εορταστικό μπόνους έως και 4 εκατ. ευρώ για τους συνεργάτες οδηγούς της (pics)

  admin

  ΕΥ Ελλάδος: Νέα ακαδημία για εκπαίδευση λογιστών στην ελεγκτική

  admin

  Freenow: Προσφέρει εορταστικό μπόνους έως 4 εκατ. σε συνεργάτες οδηγούς

  admin

  Pfizer: Νέες συνεργασίες με ΕΚΠΑ και ΙΤΕ ανακοίνωσε το CDI

  admin

  Azur Selection: Οι δύο εξαγορές ξενοδοχείων σε Βόλο και Μεγανήσι και η ματαίωση του project της Μυκόνου (pics)

  admin

  Δάνεια έως €12,5 εκατ. με ευνοϊκούς όρους σε μικρομεσαίες από την Εθνική Τράπεζα

  admin

  H Lavipharm εξαγόρασε από τη Sanofi το φάρμακο Flagyl για την ελληνική αγορά

  admin

  Χρηματιστήριο: «Ανοικτή» η…αναμέτρηση με τις 1300 μονάδες τέλος του 2023

  admin

  Εξάρχου (Intrakat): Τα σχέδια για τον 5ο πυλώνα του τραπεζικού συστήματος – Θετικές οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας

  admin

  Μ. Μουστάκας: Επενδύσεις άνω των 10 δισ. από ΓΕΚ Τέρνα

  admin

  Titan: Ολοκλήρωσε την έκδοση ομολογιών με ιδιωτική τοποθέτηση – Προβλέπει EBITDA πάνω από 500 εκατ. το 2023

  admin

  ΤΙΤΑΝ: Προβλέπει EBITDA άνω των €500 εκατ. το 2023

  admin