Image default
Επιχειρήσεις

Η Protergia καλωσορίζει τα καταστήματα της WATT+VOLT

Η Protergia – αναπόσπαστο κομμάτι της MYTILINEOS – της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα απορροφά και επίσημα τη WATT+VOLT.

Σε συνέχεια της ολοκλήρωσης της εξαγοράς της εταιρείας, η ενοποίηση των δύο εταιρειών πραγματοποιείται σταδιακά μέχρι το τέλος του έτους και σύντομα ξεκινά μία νέα εποχή για την ενέργεια, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση. Μία εποχή που σηματοδοτείται από τη δημιουργία του πλέον ολοκληρωμένου παρόχου ενέργειας, μίας ισχυρής εταιρείας που θα προσφέρει τις βέλτιστες λύσεις για σπίτια και επιχειρήσεις.

Στο πλαίσιο της ενοποίησης, στις 15 Νοεμβρίου εντάχθηκε στο δυναμικό της Protergia το δίκτυο καταστημάτων εξυπηρέτησης της WATT+VOLT. Όλα πλέον τα καταστήματα μετονομάζονται σε Protergia και θα αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα στην Ελλάδα με 85 σημεία εξυπηρέτησης. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των καταστημάτων παραμένουν στα υψηλά επίπεδα που χαρακτηρίζουν όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες της MYTILINEOS και της Protergia.

Καθένας και καθεμία που επισκέπτεται ένα κατάστημα θα ενημερώνεται για ενεργειακές λύσεις και υπηρεσίες, με γνώμονα τη βέλτιστη ενεργειακή εξοικονόμηση, τη μείωση του ενεργειακού κόστους, αλλά και άλλα καινοτόμα και ανταγωνιστικά προϊόντα. Ενδεικτικά:

  • ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι και την επιχείρηση με ανταγωνιστικά προγράμματα για ρεύμα και φυσικό αέριο,
  • ένα διευρυμένο δίκτυο φορτιστών ηλεκτροκίνησης μέσω του Chargespot powered by Protergia με 1.000 διαθέσιμα σημεία φόρτισης σε όλη την Ελλάδα,
  • η υπηρεσία Protergia Sun Save που δίνει τη δυνατότητα παραγωγής ενέργειας με τοποθέτηση φωτοβολταϊκών στη στέγη, καθώς και πλήθος άλλων προνομίων και καινοτόμων λύσεων που εξυπηρετούν κάθε σύγχρονη ανάγκη.

Καθώς λαμβάνουν χώρα αυτές οι αλλαγές, η Protergia δεσμεύεται απέναντι σε όλους τους πελάτες της – νέους και υφιστάμενους – ότι θα συνεχίζει να ανταπεξέρχεται στις προσδοκίες όλων με αίσθημα ευθύνης και αξιοπιστίας, προσφέροντας όπως πάντα υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες. Παράλληλα, η Protergia θα πραγματοποιεί συχνές ενημερώσεις για όλες τις επερχόμενες αλλαγές, ώστε να διατηρήσει το κλίμα ασφάλειας που διέπει όλες τις δραστηριότητές της.

Σχετικα αρθρα

tbi bank και THEFIXERS προσφέρουν ευέλικτη αποπληρωμή για άμεσες τεχνολογικές λύσεις

admin

Το ΣΚΡΑΤΣ στον ρυθμό των Χριστουγέννων

admin

Μασούτης: Η φοροδιαφυγή αντιμετωπίζεται με περισσότερους ελέγχους, ψηφιακά εργαλεία και θέσπιση πραγματικών κριτηρίων

admin

ΕΚΤΕΡ: Ανέλαβε έργο 7,5 εκατ. ευρώ στην Κόρινθο

admin

Χρηματιστήριο: Στις 1270 μονάδες η πλησιέστερη αντίσταση

admin

Νέο έργο 7,5 εκατ. ανέλαβε η ΕΚΤΕΡ

admin

H Matrix Pack αναζητά επενδυτή για την ανάπτυξή της

admin

FT: Η ελληνική εταιρεία που κρατά αναμμένα τα φώτα στο Ισραήλ

admin

ΔΑΑ-Βενιζέλος: Μοιράζει μέρισμα και κέρδη προηγούμενων χρήσεων πριν το Χρηματιστήριο

admin

ΕΡΕΤΒΟ: Η εικόνα του 2022, η Γραμμή 4 και νέες διεκδικήσεις έργων

admin

«Βασίλαγας»: Από τη… Walmart, στο λουκέτο και στα σφυριά (pics)

admin

Matrix Pack: Ο ελληνικός όμιλος που βρήκε «χρυσάφι» στα χάρτινα καλαμάκια – Έρχονται νέες επενδύσεις (pics)

admin