Image default
Πολιτική

Σία Αναγνωστοπούλου για επίθεση Πολάκη: Xτύπημα κάτω από τη μέση – Να πάρει θέση δημόσια ο πρόεδρος

Στις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και στην επίθεση που δέχτηκε από τον Παύλο Πολάκη, αναφέρθηκε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου.

Απαντώντας στο αν «είναι αργά» πλέον για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε, «τα είχα πει πριν με όλους τους τρόπους και όλους τους τόνους. Μπορούν να αποκατασταθούν οι σχέσεις εμπιστοσύνης; Αυτά περί υπονομευτών; Φεύγουν στελέχη συνέχεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτό το πνεύμα που έχει κυριαρχήσει, διαλύεται. Είναι σαν να γίνεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών».

Αναφερόμενη στη συνδιάσκεψη της ομάδας Αχτσιόγλου, απέφυγε να τοποθετηθεί συγκεκριμένα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx3frm6li42x)

«Δεν μπορώ και δεν θα πω τίποτα, απορώ πώς έχει βγει και τι έχει πει ο καθένας και το τι είπε σε μία προσχεδιασμένη προδιάσκεψη. Δεν έχει βγει καμία απόφαση την οποία εγώ μπορώ να κοινοποιήσω», είπε και αρνήθηκε να διατυπώσει ακόμα και τη δική της θέση, σημειώνοντας πως, «δεν θα πω ούτε τι είπα εγώ σε μία κλειστή συνδιάσκεψη και δεν θα το κάνω για ένα λόγο: έχει βαρεθεί ο κόσμος να ακούει τι λέει ο ένας και ο άλλος, ενώ υπάρχουν του κόσμου τα προβλήματα».

«Μετά την ΚΕ και σε ό,τι με αφορά και τις προσπάθειες ενότητας που έχω κάνει, υπάρχει πάρα πολύ αναβρασμός. Έχει χυθεί απίστευτη τοξικότητα, από όλες τις πλευρές, εκτός από την ομάδα Αχτσιόγλου. Η ομάδα αυτή έχει υποστεί του κόσμου τις επιθέσεις και κανείς δε βγήκε να πει κάτι.

Γι’ αυτό λέω ότι, δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας να λέει το μακρύ και το κοντό του. Είμαστε σε ένα μεταίχμιο, εγώ, ό,τι προσπάθεια και να κάνω, βγαίνει και μου πετάει ένα χτύπημα κάτω από τη μέση ο Πολάκης», συμπλήρωσε, εκτιμώντας ότι, «κανείς από την ηγεσία δεν έχει τη διάθεση να κάνει ένα βήμα για τους δεσμούς που έχουν διαρραγεί».

Ερωτηθείσα αν της τηλεφώνησε σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε από τον Παύλο Πολάκη, ο Στέφανος Κασσελάκης, δεν το διέψευσε, είπε ωστόσο πως, «όταν υπάρχει δημόσια δήλωση κάποιου στελέχους, η απάντηση είναι δημόσια. Τα ιδιωτικά τηλέφωνα εμένα δεν μου λένε τίποτα. Θεωρώ ότι, είναι αρμοδιότητα του προέδρου να πάρει δημόσια θέση».

Σχετικα αρθρα

Τον Λάζαρο Κυρίζογλου στηρίζει η ΝΔ για επόμενο πρόεδρο της ΚΕΔΕ

admin

Η Πόπη Τσαπανίδου… μπάρκαρε για Καραϊβική μετά το ναυάγιο του ΣΥΡΙΖΑ

admin

Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα έχει αποκτήσει σημαντικό διεθνές κεφάλαιο και είναι αξιόπιστος συνομιλητής των διεθνών και περιφερειακών παικτών

admin

Κασσελάκης: Τέσσερα μέτρα κατά της βίας στα γήπεδα

admin

Τούρκος ναύαρχος: Η Ελλάδα μας στρίμωξε – Μας νίκησε στο μπρα ντε φερ

admin

Το μεσημέρι οι κυβερνητικές ανακοινώσεις για την οπαδική βία – Μήνυμα μηδενικής ανοχής

admin

Γιώργος Φλωρίδης: Να ξεκουνηθεί η Δικαιοσύνη για την οπαδική βία – Να εφαρμοστεί ο νόμος που προβλέπει φυλακές και όχι αναστολές

admin

Ερντογάν: Από το «Μητσοτάκης γιοκ» στο «φίλε Κυριάκο» – Το παρασκήνιο και οι συμφωνίες μεταξύ τους

admin

Η κυβέρνηση βάζει «λουκέτο» μακράς διαρκείας στις εξέδρες των γηπέδων – Έτοιμος για σύγκρουση ο Μητσοτάκης

admin

Περιοδεία Κασσελάκη σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Αυστραλία και Νότια Αφρική για την επιστολική ψήφο

admin

Ανακήρυξη του Δημήτρη Κουτσούμπα σε επίτιμο μέλος του «Μουσείου Μίκη Θεοδωράκη Ζάτουνας»

admin

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Φωτογραφίες

admin