Image default
Επιχειρήσεις

Στηρίζει τα Παιδικά Χωρία SOS η Coca-Cola Τρία Έψιλον

Κάνοντας πράξη το κεντρικό μήνυμα της φετινής καμπάνιας της Coca-Cola «Μοιράσου τον Αϊ Βασίλη που κρύβεις μέσα σου» και έχοντας ως στόχο να φέρει τη μαγεία των Χριστουγέννων σε κάθε σπίτι, η Coca-Cola Τρία Έψιλον ενώνει τις δυνάμεις της με τα καταστήματα My market για καλό σκοπό. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μέσα από αυτή τη συνέργεια που αφορά σε επιλεγμένα προϊόντα από το χαρτοφυλάκιο της Coca-Cola Τρία Έψιλον, εξασφαλίζει για την περίοδο των Χριστουγέννων περισσότερα από 400 γεύματα για τα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές των Παιδικών Χωριών SOS σε Βάρη και Αλεξανδρούπολη.

Η Κωνσταντίνα Στεργιοπούλου, Community & Customer Partnerships Manager στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, δήλωσε:

«Eίμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που και τις φετινές γιορτές, σε συνεργασία με τα καταστήματα Μy Market, στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά που μεγαλώνουν στα Παιδικά Χωριά SOS, προσφέροντας αγάπη, στήριξη και ελπίδα. Άλλωστε όταν μοιραζόμαστε τον Αϊ Βασίλη που κρύβουμε μέσα μας, η αληθινή μαγεία πολλαπλασιάζεται… σε μία περίοδο που τη χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ».

Η Σοφία Τατά, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της METRO – My market, σχολίασε:

«Στα My market σταθερά στηρίζουμε δράσεις που γίνονται με αγάπη και υποστηρίζουν τα παιδιά και την οικογένεια! Για δεύτερη χρονιά μαζί με την Coca-Cola Τρία Έψιλον, μεταφέρουμε τη ζεστασιά των Χριστουγέννων στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS και με αυτή τη δράση περνάμε ένα απλό μήνυμα: ότι όλοι μπορούμε να συνεισφέρουμε και να δώσουμε χαρά και αισιοδοξία σε παιδιά και οικογένειες που το έχουν ανάγκη».

H Λίνα Βαϊανού, Διευθύντρια Εύρεσης Πόρων στα Παιδικά Χωριά SOS, δήλωσε:

«Ευχαριστούμε θερμά την Coca-Cola Τρία Έψιλον, που συνεχίζει να στηρίζει τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Η ζεστασιά του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού είναι από τις αναμνήσεις που κάθε παιδί αξίζει να έχει, και είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Coca-Cola Τρία Έψιλον συμβάλει καθοριστικά στο να το προσφέρουμε, ώστε κάθε σπίτι στα Χωριά μας να έχει όσα χρειάζεται για την περίοδο των Χριστουγέννων. Τέτοιες κινήσεις αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης μας γεμίζουν με χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον».

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης της εταιρείας για την υλοποίηση προγραμμάτων που επιστρέφουν αξία στην κοινωνία. Βασικοί πυλώνες για την ενίσχυση του θετικού κοινωνικού της αποτυπώματος είναι η ενδυνάμωση της νέας γενιάς και των επαγγελματιών του κλάδου HoReCa, η στήριξη των ευπαθών ομάδων, η προστασία του περιβάλλοντος και η παροχή έκτακτης βοήθειας όπου υπάρχει ανάγκη.

Μοιράσου κι εσύ τον Άγιο Βασίλη που κρύβεις μέσα σου, επιλέγοντας προϊόντα Coca-Cola, Fanta, Schweppes και Costa Coffee έως τις 5 Δεκεμβρίου σε όλα τα καταστήματα My market!

Σχετικα αρθρα

Πειραιώς: Το πρώτο «φιλτράρισμα» του βιβλίου και τα long term χαρτοφυλάκια

admin

Ξεκίνησε ο φετινός παγκόσμιος διαγωνισμός data analysis της EY

admin

Χρηματιστήριο: Καταλύτης για τη συνέχιση της ανόδου η Πειραιώς

admin

Αλμα 18,4% στην επιβατική κίνηση του ΔΑΑ τον Φεβρουάριο

admin

Λανσάρει την υπηρεσία «Saver Pass» η My Market

admin

Μαντωνανάκης: Οι λόγοι που ακυρώθηκαν οι πλειστηριασμοί στα δυο Elounda

admin

Olympia-Imker: Τα ντεσού της εξαγοράς πλειοψηφικού πακέτου της Entersoft

admin

Τι απαντά η ΑΙΝΟΣ για το πρόστιμο του υπουργείου Ανάπτυξης

admin

Εταιρεία στην Θεσσαλονίκη απέκρυψε αποκτήσεις αγαθών άνω των €1,2 εκατ.

admin

Noval Property: Καθαρά κέρδη €64,6 εκατ. για το 2023

admin

Noval Property: Καθαρά κέρδη 64,6 εκατ. ευρώ για το 2023

admin

ΤτΕ: Ενίσχυση έκτακτου αποθεματικού- Αμετάβλητο στα €0,6720/μετοχή το μέρισμα

admin