Image default
EUROBANK

Eurobank: Διπλή διάκριση για τις υπηρεσίες Cash Management

Η Eurobank αναδείχθηκε ως η κορυφαία τράπεζα στον τομέα του Cash Management στην Ελλάδα, καθώς απέσπασε για 9η διαδοχική χρονιά τη διάκριση The Best Treasury and Cash Management Bank for 2023 από το διεθνούς κύρους περιοδικό Global Finance, που υπογραμμίζει, σύμφωνα με την Τράπεζα, τη δέσμευσή της στην παροχή υψηλών προδιαγραφών συναλλακτικών υπηρεσιών στους επιχειρηματικούς της πελάτες.

Παράλληλα, την ηγετική θέση της Τράπεζας στις υπηρεσίες Cash Management στην Ελλάδα, μεταξύ εγχωρίων και διεθνών τραπεζών που δραστηριοποιούνται στη χώρα, αναγνώρισε και το διεθνούς κύρους περιοδικό Euromoney, το οποίο ανέδειξε για το 2023 τη Eurobank στην 1η θέση, στην έρευνα Μarket Leader Cash Management Non – Financial Institutions Survey για 7η διαδοχική χρονιά, και στην έρευνα Best Service Cash Management Non- Financial Institutions Survey για 11η φορά, στο πλαίσιο της ετήσιας έρευνας Euromoney Cash Management Survey.

Οι διαδοχικές διεθνείς διακρίσεις σε ένα ταχύτατα εξελισσόμενο περιβάλλον στο χώρο της Συναλλακτικής Τραπεζικής, αποτελούν σημαντική αναγνώριση της αποτελεσματικότητας και της καινοτομίας των λύσεων που προσφέρει ο Τομέας Transaction Banking της Eurobank στο σύγχρονο επιχειρείν, μέσα από ένα ευρύ φάσμα εξελιγμένων υπηρεσιών για σύγχρονη ταμειακή διαχείριση. Η Τράπεζα, άλλωστε, υλοποιεί ένα δυναμικό πρόγραμμα επένδυσης στην ψηφιακή τραπεζική, υιοθετώντας την καινοτόμο προσέγγιση Phygital, που αξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής σε απόλυτη ισορροπία με τον ανθρώπινο παράγοντα, προσφέροντας, όπως τονίζει, καλά σχεδιασμένες, σύγχρονες λύσεις που διευκολύνουν τις καθημερινές εργασίες των επιχειρήσεων.

Στον Τομέα του Transaction Banking εντάσσονται έξυπνες ψηφιακές λύσεις άμεσων εισπράξεων με ολοκληρωμένη αυτοματοποίηση διασύνδεσης με τα συστήματα της επιχείρησης, η εκτέλεση μεμονωμένων και μαζικών πληρωμών, καθώς και η ασφαλής διεκπεραίωση συναλλαγών διεθνούς εμπορίου.

Ταυτόχρονα, η Τράπεζα διαθέτει ολοκληρωμένες δράσεις δικτύωσης, ενημέρωσης και προβολής βέλτιστων διεθνών πρακτικών που προσφέρουν στις επιχειρήσεις αξιόπιστες λύσεις για την επιτάχυνση του ψηφιακού τους μετασχηματισμού και την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητάς τους. Μεταξύ αυτών είναι η βραβευμένη διαδικτυακή πύλη διεθνούς εμπορίου Exportgate και το Digital Academy For Business, μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων.

Το Global Finance, μέσω μιας πολυεπίπεδης διαδικασίας αξιολόγησης, επιλέγει τους οργανισμούς που ξεχωρίζουν στην παγκόσμια οικονομική κοινότητα για τις κορυφαίες επιδόσεις τους αξιολογώντας στοιχεία για την κερδοφορία, το μερίδιο αγοράς και την εμβέλεια, το επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών, την ανταγωνιστικότητα των τιμών και την καινοτομία υπηρεσιών και προϊόντων. Η ανεξάρτητη έρευνα της συντακτικής ομάδας του περιοδικού βασίστηκε σε συστάσεις στελεχών, ειδικών του κλάδου και εμπειρογνωμόνων, ενισχύοντας την αξιοπιστία της αξιολόγησης.

Αντιστοίχως, το Euromoney, απέδωσε τις διακρίσεις στην Τράπεζα επιβραβεύοντας τη στρατηγική του μοντέλου λειτουργίας της Eurobank. Οι διακρίσεις που απέσπασε η Τράπεζα αντανακλούν την αναγνώριση του επιχειρηματικού κοινού, κατόπιν εκτενούς έρευνας μέσω ερωτηματολογίου (29.000 συναλλασσόμενους) από το Euromoney. Στην έρευνα συμμετείχαν ελληνικές αλλά και πολυεθνικές εταιρείες με στόχο την αξιολόγηση των παρεχόμενων υπηρεσιών, αναφορικά με την αποτελεσματικότερη διαχείριση ταμειακών ροών, απαντώντας σε θέματα σχετικά με την πληρότητα και το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών, της εξυπηρέτησης, της αξιολόγησης του ανθρώπινου δυναμικού αλλά και των ψηφιακών υπηρεσιών.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις διακρίσεις της Eurobank.

Σχετικα αρθρα

Eurobank: Improving cross-border transactions with India

admin

Ελληνικά τραπεζικά deals στο Ντουμπάι

admin

Eurobank: Βελτίωση διασυνοριακών συναλλαγών με την Ινδία

admin

Το Ταμπλό του Χρηματιστηρίου: Τα μεγάλα πακέτα στην Eurobank και τα νέα ρεκόρ στην Κρι – Κρι

admin

Σε μόλις 21 εισηγμένες το 80% της αξίας του Χρηματιστηρίου

admin

Eurobank: Ανακοίνωσε το πρόγραμμα εθελουσίας – Οι όροι

admin

Η «χρυσή» λίστα των πολυτιμότερων εταιρειών του Χρηματιστηρίου (infographic)

admin

Eurobank: Ανοίγει άμεσα νέα εθελουσία με γενναιόδωρη αποζημίωση εως και πάνω από 180.000€

admin

Το Ταμπλό του Χρηματιστηρίου: Τα 7 δισ. ευρώ της Eurobank και η αναίμακτη διόρθωση της Intrakat

admin

Eurobank και Πειραιώς χρηματοδοτούν φωτοβολταϊκό έργο της ΔΕΗ Ανανεώσιμες στην Πτολεμαΐδα

admin

Eurobank: Έμφαση στις δραστηριότητες του εξωτερικού

admin

Eurobank: Σε λειτουργία τα νέα γραφεία ανώτατης διοίκησης στο κέντρο της Αθήνας

admin