Image default
ALPHA BANK

Alpha Bank: Επιβραβεύει το προσωπικό της με έκτακτη ενίσχυση έως 1.200 ευρώ

Μήνυμα αξιοκρατίας και επιβράβευσης των υψηλών επιδόσεων έστειλε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Alpha Bank, Βασίλης Ψάλτης, ανακοινώνοντας στο μήνυμά του προς τους εργαζόμενους της Τράπεζας για τη νέα χρονιά ότι όσοι έχουν πετύχει ή υπερβεί τους στόχους τους θα λάβουν καθαρά ποσά έκτακτης ενίσχυσης έως 1.200 ευρώ.

“Η παροχή αυτή είναι αποτέλεσμα του υπεύθυνου σχεδιασμού, της συνετής διαχείρισης, αλλά και της αποφασιστικότητάς μας να διασφαλίσουμε μία πορεία κερδοφόρου ανάπτυξης σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κλάδο”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ψάλτης, προσθέτοντας πως “βούλησή μας είναι να αναγνωρίσουμε ανταποδοτικά τη δική σας συνδρομή σε αυτές τις επιδόσεις”.

Στο μήνυμά του, ο Β. Ψάλτης στάθηκε στη στρατηγική συνεργασία με τη UniCredit και τις προοπτικές που ανοίγονται για την Τράπεζα και το προσωπικό της, επέλεξε ωστόσο να επικεντρωθεί στις δράσεις στήριξης των εργαζομένων και προσέλκυσης νέου ταλέντου στον Όμιλο.

Μεταξύ άλλων, σημείωσε πως:

– το δυναμικό της Τράπεζας ενισχύθηκε με περισσότερες από 800 νέες προσλήψεις, με έμφαση στο δίκτυο Καταστημάτων, τις ομάδες εξυπηρέτησης επιχειρήσεων, την πληροφορική και τις ψηφιακές υπηρεσίες,

– υπήρξε λεπτομερής καταγραφή των ρόλων προκειμένου να απεικονίζουν τη σημερινή αξία και συμβολή κάθε εργαζόμενου ενώ δημιουργήθηκε ένα νέο, σύγχρονο πλαίσιο σταδιοδρομίας που δίνει τη δυνατότητα κινητικότητας εντός του οργανισμού και ανέλιξης, ανεξαρτήτως της θέσης διοικητικής ευθύνης ή όχι

– συνεχίζεται με συνέπεια η προσπάθεια στήριξης των ανθρώπων της Τράπεζας, με διπλασιασμό των ωρών εκπαίδευσης σε ετήσια βάση και με σταθερή ενίσχυση των εκπαιδευτικών ακαδημιών.

– ιδρύθηκε νέο ομαδικό αποταμιευτικό πρόγραμμα με ελάχιστες εισφορές της Τράπεζας, αποσυνδεδεμένες από τη συνεισφορά του εργαζόμενου, στο επίπεδο του 2%, εξασφαλίζοντας μία επιπρόσθετη αποταμιευτική παροχή.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου της Alpha Bank έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο νέο, σύγχρονο πλαίσιο αξιολόγησης που συνδέει την αναγνώριση της απόδοσης με την επίτευξη των στρατηγικών στόχων του Ομίλου, σημειώνοντας: “Κύρια επιλογή μας αποτέλεσε η διαμόρφωση μίας νέας συνολικής πολιτικής αμοιβών και παροχών και η ισχυρή σύνδεση της ανταμοιβής με την απόδοση, ως θεμέλιο για τον λειτουργικό μας εκσυγχρονισμό και την εξέλιξη των Ανθρώπων μας. Την τελευταία τριετία τα ποσά που έχουν διανεμηθεί ως μεταβλητές αποδοχές προς το προσωπικό μας στις κεντρικές υπηρεσίες και το δίκτυο έχουν αυξηθεί κατά 22% ενώ, ειδικά για τα Καταστήματα, το σχετικό ποσό έχει αυξηθεί κατά 43%. Επιπλέον αυτών, προχωρούμε σταθερά στη χορήγηση μισθολογικών αυξήσεων, πέραν των προβλεπόμενων στις συλλογικές συμβάσεις, προς εκείνους τους συναδέλφους μας που με την απόδοσή τους συμβάλλουν ιδιαιτέρως στην επίτευξη των επιχειρησιακών μας στόχων”.

Σχετικα αρθρα

Χρηματοδότηση της Future Plans by TEXKA από Alpha Bank και ΤΑΑ

admin

Αποχώρηση του Ν. Χρυσανθόπουλου από τη θέση του Chief of Corporate Center του Ομίλου Alpha Bank

admin

Η Alpha Bank εταίρος προόδου στην ισχυρή και βιώσιμη ανάπτυξη της Κύπρου

admin

Alpha Bank: Αυτός είναι ο λόγος που μειώθηκε η αγοραστική ισχύς των καταναλωτών

admin

Alpha Bank: Iσχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον και υπερκάλυψη του στόχου κατά 3 φορές, με τη συμμετοχή άνω των 100 επενδυτών

admin

Alpha Bank: Πάνω από 1,25 δισ. οι προσφορές για το ομόλογο

admin

Alpha Bank: “Τράβηξε” 400 εκατ. με επιτόκιο 5,15% – Ξεπέρασαν τα 1,25 δισ. οι προσφορές

admin

Alpha Bank – IQonomy: Ξεκινούν τα Μαθήματα Οικονομίας – Ανοιχτή πρόσκληση σε γυναίκες άνω των 18 ετών

admin

Alpha Bank: Η καθοδική τροχιά του χρέους, οι νέοι δημοσιονομικοί κανόνες και οι μεσοπρόθεσμοι κίνδυνοι

admin

Alpha Bank: Τιμήθηκε με 9 βραβεία στα Circular Economy Awards 2023

admin

Alpha Bank: Τάσεις της ελληνικής οικονομίας το 2023 και οι προκλήσεις για το νέο έτος

admin

Alpha Bank: Επιστροφή σε μέρισμα το 2024 – Πώς προχωρά το deal με UniCredit

admin